Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

evet arkadaşım haklısın çakmak erdemde 10 tane kadın doğumcu var çamlıcada 3 tane. senin için yol problem olmuyosa çakmak erdem daha iyi tabi

çakmak erdemin neresi olduğunu bile bilmiorum ben çamlıcaya çok yakınım zaten bu tarafı çok iyi bilmiorum birde acayip yol özürlüyüm çamlıca erdeme taksiyle nasıl gidileceğini öğretti eşim o yüzden başka hastaneye bakamıorum bile düşün okdr vahim durumum sen çakmağamı gidiyorsun

evet canım çakmak erdeme gidiyorum ben aslında çok kolay cadde üstü. minibüse binip söylesen bile önünde indirirler seni. taksiciler hayli hayli bilir çok uzak değil zaten çamlıcayla arası

Olabilirr hangi dr a gidiorsun ha bride çok ssk gibi diye yazmıştı biri çakmak erdem için çokmu kalabalık bir yer

evet biraz kalabalık ama randevu alırsan problem olmuyo. ben genelde sabah erken gidiyorum hem muayneye ilk sıralarda giriyorum hemde sakin oluyo

çakmak erdem de doç.olduğunu bilmiyordum,bide doktorunun muayene ücreti ne kadar yazarsan ona göre kararımızı verelim.iyi bi muayene ücreti verip doç.gidince ilgi alakada tabiki farklı oluyor.

merhaba canım bende Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum evime çok yakın diye ve doktorumla çok iyiyiz şu ana kadar hiç bir problem olmadı hatta çıkınca bazen eşime bu kadını çok seviyorum diyorum Tülay Kaya Çakmak Erdem uzun zamandır var Çamlıca Erdem açılalı en fazla 1 buçuk yıl oldu o kadar olmadı bile o yüzden yoğunluk olarak Çakmaktakine göre daha sakin ama sağladıkları olanaklar aynı
hepimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum

çakmak erdem de doç.olduğunu bilmiyordum,bide doktorunun muayene ücreti ne kadar yazarsan ona göre kararımızı verelim.iyi bi muayene ücreti verip doç.gidince ilgi alakada tabiki farklı oluyor.

Serap Hanım için ekstra bir ücret ödemedim. 30 TL (SSK'lı için) muayene ücreti ödedim ve muayenemi oldum. Diğer hastanelerde, doçentlere ve prof.lara ekstra ödeniyor ama, Erdem'de öyle olmadı....Serap Hanım'ın yanılmıyorsam Caddebostanda kendi muayenehanesi varmış ama, ben gitmedim, Erdem'de oldum muayenemi.

Serap Hanım normal gebelere de bakıyor evet. Gebe olmayan rutin muayene için gelen hastalara da bakıyor. Ama normal doğuma giriyor mu, yada sadece sezeryana mı giriyor onu bilemiyorum. Eğer gebe kalırsam, kendisiyle ilk konuşacağım konulardan biri bu. Çünkü doğumda güvendiğin, tüm gebeliğini takip eden, seni tanıyan doktorunla olmak önemli diye düşünüyorum. Eğer Serap Hanım doğuma girmiyorsa, Özlem Hanımı düşünebilirim, kendisi hakkında da çok iyi eleştiriler duydum.

kızlar yazan bilgi veren herkese tşkler..sanırım artık kararmı nerdeyse verdim..özelme hanıma gideceğim..herkese sevgiler ve hayırlı doğumlar

evet biraz kalabalık ama randevu alırsan problem olmuyo. ben genelde sabah erken gidiyorum hem muayneye ilk sıralarda giriyorum hemde sakin oluyo

slm arkadasım bende kızımı 2yıl once erdemde normal doğumla dunyaya getırdım.aslında benım doktorum ve hastanem baska bıryerdı fakat gece acıl doğum olunca evıme yakın dıye(fıyatınıda onceden oğrenmıstım buda bır etken tabı)erdemı tercıh ettım .ıyıkı tercıh etmısım cok profosyoneller doğum konusunda.doğum ekıbı ve drum bana cok yardımcı oldular.zaten erdem hastanesı doğum konusunda oldukca ıyı fakat doğum sonrası bebek bakımıyla ılgılenmıyorlar.dığer hastanelerde bebeğin altını hemsıreler değiştiriyor.bebegın bezi ve bayanların pedını hastane karsılıyor.erdemde bu hızmet yok malesef.herseyını kendın goturmek zorundasın.bebek bakımınıda yanındakı refakatcın yapıyor bu ozellığı kotu ama doğum için onerırım.bırde oğretmenlere sanırım devlet memurlarına ozelde bır ındırım yapılıyordu ozaman.sımdı varmı bılmıyorum.hayırlı doğumlar

Kararın hayırlı olsun sevgili bayans, ben de erdem'e gitmeme konusunda karar verdim. Hepimizin sonucu iyi olur inş. Sen kaçıncı haftandasın onu soracaktım çünkü aynı zamanlarda doktor araştırmaya, erdem'i sorgulamaya falan başaldık da acaba aynı haftalarda mıyız diye merak ediyorum.??

Tekrar Slm kızlar
Erdem hastanesinde Normal Dogum yapan arkadaslar biraz bahsedebılır mı acaba..sancı beklerken ozel oda da mı oluyorsunuz.aılenızın yanınızda olmasına ızın verıyorlar mı acaba..bide dogumhane nasıl.ebelerin yaklaşımı falan anlatırsanız memnun oluruz...bebekler buyudukce insan bunları merak edıyor

Canım dün gece hamile olduumu öğrendim yarın gidicem çamlıca erdeme tülaymı ayşegülmü diye takıldım ama seni dinleyeceğim sanırım ayşegül hanım hakkında hiçbişi duymadım çünkü

ya ayşegül hanımada çok iyi yazan arkadaşlar olmuş günahını almışımmmm ay bugünün bu kadar çabuk geleceğini hiç düşünmemiştim çok stres oldum

Haydi hayırlısı olsunnn Dr. Ayşegül hanımdan aldım randevuyu yarın yorumlarımı yazarımmmmm ccanlarımmm

ya ayşegül hanımada çok iyi yazan arkadaşlar olmuş günahını almışımmmm ay bugünün bu kadar çabuk geleceğini hiç düşünmemiştim çok stres oldum

Haydi hayırlısı olsunnn Dr. Ayşegül hanımdan aldım randevuyu yarın yorumlarımı yazarımmmmm ccanlarımmm

hayırlı olsunnnn cnm Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inş. memnun kalırsın

Çamlıca erdemdeki tüm doktorların randevları doluymuş 3 e kadar alırlar dedi . . bakalım yarın gidicem ama henüz karar veremedim bende tülaymı ayşegülmü

ben çakmak erdeme gidiyorum ama hep öyle dolu oluyo eğer sabahtan girmek istiyosan ya erken gidiceksin daha doktor gelmeden yada 20 gün önceden randevu alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…