evet arkadaşım haklısın çakmak erdemde 10 tane kadın doğumcu var çamlıcada 3 tane. senin için yol problem olmuyosa çakmak erdem daha iyi tabi
Slm arkadaşlar,
Ben de doktorumu değiştirdim ve bu ay Erdem Hastanesinin Çakmak Şubesine gittim.
Henüz hamile değilim, sadece kontrol amaçlı gittim ama doktorumdan çok memnun kaldım.
Güler yüzlü, sevecen ve ilgili.
Doç.Dr.Serap Yaltı Hanım'ın hastasıyım...
Eğer hamile kalırsam da gebeliği kendisi ile takip etmek isterim...
Ben çamlıca erdemi düşünüyorum halada bir şey dikkatimi çekti tam sayıları bilmesemde sanırım çakmak erdem 7 8 kadın doğumcu varken çamlıca erdemde 3 tane var acaba doğum yapmak risklimi olur orda oraya talep yokmu acaba:44:
çakmak erdem de doç.olduğunu bilmiyordum,bide doktorunun muayene ücreti ne kadar yazarsan ona göre kararımızı verelim.iyi bi muayene ücreti verip doç.gidince ilgi alakada tabiki farklı oluyor.
arkadaşlar öncelikle merhaba
şuna kanaat getirdim ki doğum sırasında allaha sığınıcaz. bir doktor kimine göre iyi kimine göre kötü.
benim arkadaşımda çamlıca erdem bakiye hanımda doğum yaptı oda anlata anlata bitiremedi çok memnun kaldık dedi ama görüyorum ki bir arkadaşta maalesef üzücü bir olay yaşamış. bende çakmak erdemde adalet hn hastasıydım ama memnun kalmadım birde özlem hanımı deneyeceğim hakkında çok olumlu şeyler duydum.
serap yaltı hn da çok duydum o genelde tüp bebek doktoru fakat normal gebelerede bakıyor yanlız normal doğum yaptırmıyo sezeryana giriyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
ekim ayında çakmak erdem hastanesinde adalet hanım tarafından sezeryanla doğum yaptım.. cok memnunum kontrollerimede aynı hastaneye gittim basından beri.. fatıs özlem hanım ve ayse hanımda iyiler ama ben en cok adalet hanımdan memnun kaldım ve doğumumu kendisi yaptırdı.. coğu doktor sezeryancıdır ama adalet hanım ciddi sorun yoksa normalı denemeyi kesinlikle önerir.. fiyat sez. 750 hersey dahil normalde 400 idi.. aynı ay bu forumda 2 arkadas daha aynı hastane ve doktorda doğum yaptı kendileride memnunlar..
Çakmak hastanesinde Özlem hanıma başladım 2aydır ona gidiyorum sanırım.
Çakmak hastanesine giderseniz zaten direk farkedersiniz .Diğer doktorlarda tektük hasta sıra beklerken özlem hanımı bekleyenler neredeyse 10 kişiyi buluyor.
Özlem hanımı nette çok araştırdım gidenler hep memnun.
Tatlı dilli güleryüzlü konuşkan ilgili yardımcı bir kadın valla.
ben şuan 30+2 haftalık hamileyim.. hamileliğimin başından beri farklı farklı hastanelere gittim. 2aydır özlem hn gidiyorumm. arkadaşların dediği gibi her gelen memnun ondan güler yüzlü ve ilgili.. başından savmıyor diğer dr lar gibi.. her bilgiyi veriyor saolsun.. doğumumuda orada düşünüyorum.. ben sezeryan istiyorum dememe rağmen bana '' korkma sen yanlız olmayacaksın doğumuda beraber yapacağız biz seni yanlız bırakmayacağız olumsuz bir durum olmazsa sezeryanda ısrar etme vs gibi şeyler dedi bana ve ikna etti normal doğuma.. eğer bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum.. herkesede özlem hn tavsiye ederim..
evet biraz kalabalık ama randevu alırsan problem olmuyo. ben genelde sabah erken gidiyorum hem muayneye ilk sıralarda giriyorum hemde sakin oluyo
merhaba canım bende Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum evime çok yakın diye ve doktorumla çok iyiyiz şu ana kadar hiç bir problem olmadı hatta çıkınca bazen eşime bu kadını çok seviyorum diyorumTülay Kaya Çakmak Erdem uzun zamandır var Çamlıca Erdem açılalı en fazla 1 buçuk yıl oldu o kadar olmadı bile o yüzden yoğunluk olarak Çakmaktakine göre daha sakin ama sağladıkları olanaklar aynı
hepimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
Canım dün gece hamile olduumu öğrendimyarın gidicem çamlıca erdeme tülaymı ayşegülmü diye takıldım ama seni dinleyeceğim sanırım ayşegül hanım hakkında hiçbişi duymadım çünkü
ya ayşegül hanımada çok iyi yazan arkadaşlar olmuş günahını almışımmmm ay bugünün bu kadar çabuk geleceğini hiç düşünmemiştim çok stres oldum
Haydi hayırlısı olsunnn Dr. Ayşegül hanımdan aldım randevuyu yarın yorumlarımı yazarımmmmm ccanlarımmm
hayırlı olsunnnn cnm Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inş. memnun kalırsın
Aminnnnn teyzesiiiii ( ay bgu lafta çok hoşuma gitti)