Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

inş. canım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize doğum noktasında pozitif düşünüyorum inş. faydası olur ve normal istiyorum bakalım

Nisacımmm ve diğer arkadaşlarım iyi haberlerle geldimm

Ayşegül hanım daha kapıdan girerken okadar güler yüzle karşılıorki o an orda normal doğum yaparsınız öyle bir güven ve elektrik veriyor insana kalp atışlarını gördük usg si kalp atışlarını duyurmuormuş sadece görebiliormuşuz neyse gördük ya bunada çok şükürr gördük yaa cidden gördük hala inanamıorum odaya girdiğim gibi tartıldım tansiyonuma bakıldı zaten bulantımın başladığını gözümden anladı başladımı belirtiler diye gülümsedi herşey çok güzel ve yolunda

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ben istediğimin karşılığını aldım çok şükür darısı tüm hastane ve dr arayan arkadaşlarımın başınaa

kızlar yorum ypanlara tşk ediyorm..yazdıklarınızı okumaya devam ediorm..herkese sevgiler..

konu devam ediyodur inş.. 12. hafta hamilelğim ve ümraniye erdem hast. ayse hanıma gidiyorum dr alakalı sorunum yok bişi sormanıza fırsat vermeden herşeyi anlatıp relax bi şekilde ayrılıyorsunuz cok alakalı ve cok detaycı bi bayan ayse hanm. fakat randevu sorunu var nöbetçi olduğu geceler gitmeyi tercih ediyorum..ama normal doğum olursa ve hastanede bulunmazsa doğuma gelmiyomuş bu kafama takılmıyo değil..tüm kontrollerinde karşında olup doğumda da aynı dr görmek beni cok rahatlatıcak biliyorum..ilk doğumum normal bi sorun olmazsa 2. bebeğimide normal doğum istiyorum..tüm kontroller dışında doğumuma gelebilecek bi dr bulmak istiyorum..msjlarınızı beklıyorum kafam karışık...

bende Çakmak Erdem hastanesinde Zeynep Yeşim hanıma gidiyorum kontrollerime basından beri ve 35 hafta 4 günlük oldum. Evet biraz hastane kalabalık oluyor ama herzaman değil ben daha çarsamba günü kontrole gittim tahlil yaptırdım sonuc almak için bekledim 1 saatten önce cıkmıyor cünkü tahliller. rutin kontrollerimin hepsini öncesinde oldum tabiki.. tahlilimi alıp doktoruma verdiğim anda da hasta cıktıktan sonra hemen cağırıyorlar...doktorumdan da cok memnunum sağolsun bütün sorularıma anında cevap alabiliyorum ve su sorunların var mı diye de sorular sorarak derdimi anlatabiliyorum doktoruma...inşallah doğumuma da girer doktorum cünkü zaten stresliyim iyice stres olmak istemiyorum hepimiz için herseyin en iyisi ve hayırlısı olsun inş ...hayırlısı ile bebeklerimizi de kucaklarımıza alıp derin bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhh cekelim

mrb bende 16 haftalıktan beri zeynep yeşim hanıma gidiyorum şu anda 36+1 günlük hamileyim bana bu doktoru bi akrabam tavsiye etti o akrabam hamileliğin başlangıcında yine erdemde başka bi doktora gidiyomuş ama son günlerinde zeynep yeşim hanıma gitmiş eli çok hafif dedi hemde güler yüzlü ve ilgili dedi daha sonra sezaryenle doğum yaptı ve hiç bi problem çıkmadı ve çok memnun kalmış zeynep hanımdan açıkcası bende çok memnunum ilgili güler yüzlü problemlerimle ilgileniyo ama burda zeynep hanımla ilgili duyduğum şeylerden korktum kafam biraz karıştı normal doğumdan korkuyorum artık sezaryenden de korkmaya başladım napıcağımı bilmiyorum allah yardımcımız olsun rabbim bir avaz da kurtulmamaızı nasip etsin inş güsel bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hmm.. Ne gibi seyler okudun canım doktor hakkında bana da söyler misin? Benimde şimdi aklım karıştı cünkü normal doğum düşünüyorum bende ve doktorumdan memnun olduğum için cok kafama takıp stres yapmıyordum açıkçası... Amin rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inş hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalım

ya birisine sezaryan yaparken damarını kesmiş başka bi doktor fark etmiş felan ama annemle konuştum belkide doktoru kötülemek için söylemiştir diyo sonuçta ona öle bişey oldu die bizede olcak die bişey yok yani bilmiyorum açıkcası doktordan memnunum akrabamda onda doğum yaptı oda memnun kaldı sezaryanla doğum yapmıştı elide çok hafif dedi sanırım zeynep hanıma gitmeye devm edicem bende normal doğumdan çok korkuyorum ama yinede normal olsun istiyorum son ayın bu kadar stresli geçiceğini tahmin etmemiştim bir an önce zamanım gelsede doğursam die bakıorum çünkü beklemek çok stresli :18:

Haklısın dediğin gibi bir talihsizlik olmus o bayan için ama bizim içinde olacak diye birsey yok...Ben de normal doğum düşünüyorum benimde cok az kaldı ve bu aralar zaman hiç gecmek bilmiyor cok sıkılıyorum artık stres basladı :18: birde heyecan desen doruklarda oğlumu cok merak ediyorum cünkü Az kaldı zaten canım Allah ın izni ile bebişlerimizi sağ salim alacağız kucağımıza

benim bebeğimde aşağıda bazen aşağıdan çıkıcak gibi batıyo bişeyler annem karnın çok aşağıda heran doğurursun diyo benim oğlumda 2960 kg boyu da 46 cm doktor 3600 doğar diyo ayyyy ben nasıl doğururum o kadar kiloda çocuğu ben 3200 felan olursa rahat doğururum diyodum ben biraz doğumdan korkuyorum biraz değilde bayaaaaa korkuyorumm napcam bilmiyorum

Merhaba kızlar bi problem olmazsa cumartesi günü gidicem ayşegül hanıma .Belki önümüzdeki haftayada sarkabilir. .
en son gittiğimde sanki görüşmemiz bana kısa sürdü gibi geldi .Birde ultrasn cihazı eski die bebeğimi bu kez net olarak gördüm diyemem .ilk gittiğimdeki görüşme daha güzel geçmişti sanki . . . Pimpirikleştm mi ne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…