Canlarımmmmm
Çamlıca erdem dr ayşegül hanıma gittim
öncelikle hastane çok güzel ferah ve temiz bana denk gelen hemşirede bankodaki arkadaşta çok güleryüzlü ve tatlıydı. Dr. bakiye hanımı gördüm kadın kendi faxını kendi çekiordu öle mütevazı
ama ben Dr. Ayşegül ve Dr. tülay arasında kalmıştım dün öğleden sonra arayıp bu sabah için randevu aldım saat 10 da gittim hemen aldılar zaten buarada bekleme salonu boştu bnm şansıma herhalde belkide sabahtan gitmek lazım
Gelelim Drç ayşegül hanıma kesinlikle %100 tavsiye ediyorum ama bu ilk muayenemdi ilerki günleri bilmiorum ama çok hoş sohbet herşeyi açıklayarak anlatan öyle ki soru sormanıza gerek bile kalmayan biri vede çok güzel bir bayan.
Aklında soru işaretleri olan arkadaşlarıma tavsiye ederim 78 doğumlu genç gelebilir diğer dr lara göre ama bence mesleğinde tam kıvamda diyebilirim sonuçta yenilikleri daha kolay görüp uygular ve değerlendirir diye düşünüyorum.
Benim sanırım fazlaca elektirğim tuttu
Tekrar Slm kızlar
Erdem hastanesinde Normal Dogum yapan arkadaslar biraz bahsedebılır mı acaba..sancı beklerken ozel oda da mı oluyorsunuz.aılenızın yanınızda olmasına ızın verıyorlar mı acaba..bide dogumhane nasıl.ebelerin yaklaşımı falan anlatırsanız memnun oluruz...bebekler buyudukce insan bunları merak edıyor
tatlım çok sevindim elektiriğinin tutmasına gerçekten çok önemli bu süreçte
ben doğumumu erdemde yaptım anım sancını kendı odanda cekıyorsun içerıye ıstedığın gırıyor tabı benım doğum ekıbım cok ıyıydıler ıslerındede ehıldıler.bana oyle rast geldı yada.bana hep tamam canım bırazdan bıtecek tatlım dıye hıtap ettıler ben bu acıdan cok memnun kalmıstım
Canlarımmmmm
öncelikle hastane çok güzel ferah ve temiz bana denk gelen hemşirede bankodaki arkadaşta çok güleryüzlü ve tatlıydı. Dr. bakiye hanımı gördüm kadın kendi faxını kendi çekiordu öle mütevazı
ama ben Dr. Ayşegül ve Dr. tülay arasında kalmıştım dün öğleden sonra arayıp bu sabah için randevu aldım saat 10 da gittim hemen aldılar zaten buarada bekleme salonu boştu bnm şansıma herhalde belkide sabahtan gitmek lazım
Gelelim Drç ayşegül hanıma kesinlikle %100 tavsiye ediyorum ama bu ilk muayenemdi ilerki günleri bilmiorum ama çok hoş sohbet herşeyi açıklayarak anlatan öyle ki soru sormanıza gerek bile kalmayan biri vede çok güzel bir bayan.
Aklında soru işaretleri olan arkadaşlarıma tavsiye ederim 78 doğumlu genç gelebilir diğer dr lara göre ama bence mesleğinde tam kıvamda diyebilirim sonuçta yenilikleri daha kolay görüp uygular ve değerlendirir diye düşünüyorum.
Aynen bende cumartesi günü ilk defa gittim ayşegül hanıma çok memnun kaldım .kesinlkle sormadan anlatıyor herşeyi sağolsun. Bundan sonrada ondan vazgeçiceğimi zannetmiyorum
aaa yaşasınnn giden birini daha bulmak çok mutlu etti benihamilemisin hamileysen ne kadarlık ?
evt canım hamileyim 2 aylık
kızlarrrrrrr lütfen bilgisi olan paylaşsın konu aktif kalsın istiyorum..başka hastane fikirleri olanlarda yazabilir..
cnm ben bugün 27+2 yim..çizelemde görürsün zaten...sen neden vazgeçtin..Kararın hayırlı olsun sevgili bayans, ben de erdem'e gitmeme konusunda karar verdim. Hepimizin sonucu iyi olur inş. Sen kaçıncı haftandasın onu soracaktım çünkü aynı zamanlarda doktor araştırmaya, erdem'i sorgulamaya falan başaldık da acaba aynı haftalarda mıyız diye merak ediyorum.??
ben çakmak erdeme gidiyorum ama hep öyle dolu oluyo eğer sabahtan girmek istiyosan ya erken gidiceksin daha doktor gelmeden yada 20 gün önceden randevu alıcaksın
Canlarımmmmm
ben doğumumu erdemde yaptım anım sancını kendı odanda cekıyorsun içerıye ıstedığın gırıyor tabı benım doğum ekıbım cok ıyıydıler ıslerındede ehıldıler.bana oyle rast geldı yada.bana hep tamam canım bırazdan bıtecek tatlım dıye hıtap ettıler ben bu acıdan cok memnun kalmıstım
Aynen bende cumartesi günü ilk defa gittim ayşegül hanıma çok memnun kaldım .kesinlkle sormadan anlatıyor herşeyi sağolsun. Bundan sonrada ondan vazgeçiceğimi zannetmiyorum
canım bayans bende 4 yıl önce erdemde dogum yaptım normal dogum çok memnun kaldım tavsiye ederim şimdi 2 hamileyim yine aynı doktoruma gidiyorum emel türkogluna çok iyi doktor
merhabalar herkese bende 25+3 haftalık gebeyim. ocak ayının başında erdem hastanesi emel türkoğkuna gittim ilk defa o hastaneye o gün gittim. aslında benim doktorum zeynep kamil hastanesinin doktoru özel muayenesine kontrollerim için gidiyordum fakat doktorumun çalıştığı hastaneler aşırı pahalı olduğundan doğum için erdem hastanesini önerdiler. emel hanımın adını duymuştum bi kaç kişiden ve ondan randevu aldım o zaman 5 ay 1 haftalık gebeydim bebeğimin cinsiyeti erkek olduğu halde bana kızınız olacak dedi hayır iyi bakın erkek kaç kere baktırdım erkek dedim.sonra aa pardon erkek dedi açıkçası sinirlendim oldukça kızdım doğru dürüst balmadan hemen atlıyorlar sinirden olsa gerek tansiyonumu ölçtü 9/6 çıktı11/8 den aşağı düşmez oysa. her neyse dün akşam yeniden kendi doktoruma gittim fakat doğum konusunda acaip kararsızım emel hanımla devam edip etmemek konusunda. çok fazla zamanımda kalmadı bi daha gidicem bakalım şansımı deniycem içime sinmezse bırakıcam.
siz erdem hastanesinde başka kimi önerirsiniz
merhaba canım sağlıcakla hepimiz bebişlerimze kavuşuruz zamanı gelince inş. bende 27haftalık hamileyim 2 aylıktan bu yana çamlıcaerdem hast. tülay hanımagidiyorum sonuna kadar tavsiye ederimyaklaşımı verdiği moral sürekli pozitif güven veriyor tavsiye ederim
Nisa cım bişi sorucam sna bnde çamlıcada ayşegül hanıma gidiorumda yine bu forumdan ona giden bir arkadaşım kalp atışı duymaya gidince ayşegül hanım sadece kalbi atıor demiş yani kalp atışını dinletmemiş yani bu en güzel en hissedilesi duyulası anı duyamamak beni sarstı bnmde ptesi randevum var duyurmazsa cidden kendimi toparlayamam gibi geliyor 8+6 haftalığım ama dr daha az bir hafta diyecek onuda ptesi öğrenicem kalp atışı ile birlikte tülay hanım sana dinlettimi hatırlıormusun birdetartı çalımıormuş benim 3. randevum olacak ilk 2de tartmadı yine tartmazsa kafamda soru işaretleri oluşacak belki hamilelik hassasiyetindeyim şuan bilmiorum dr umuda .çok sevdim çok konuşkan bilgi veren biri elektriğim tuttu diye yazmıştımda daha önce bilemedim nolcak beni aydınlat noluuurrrrr
tatlım ben bebeğin kalpatışını gördükten sonra erdeme geçtim medicanaya gidiyordum 8 haftalıkken ekranda yanıp sönen kalp atışı demişti ordaki doktorseni anlıyorum o zaman çok merak etmiştim tülay hanıma geçtiğimde bebek şekillenmişti kolları bacakları miniğimin ben sağlık ocağında 3. aydadinledim tülay hanıma da demedim dinlemek istyrum diye tartı meselesinde beni sürekli tartıyor ilk günden bu yana kilo tansiyon takibi hiç aksatılmadı canım olmazsa sen söyle