Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

Canlarımmmmm

Çamlıca erdem dr ayşegül hanıma gittim

öncelikle hastane çok güzel ferah ve temiz bana denk gelen hemşirede bankodaki arkadaşta çok güleryüzlü ve tatlıydı. Dr. bakiye hanımı gördüm kadın kendi faxını kendi çekiordu öle mütevazı

ama ben Dr. Ayşegül ve Dr. tülay arasında kalmıştım dün öğleden sonra arayıp bu sabah için randevu aldım saat 10 da gittim hemen aldılar zaten buarada bekleme salonu boştu bnm şansıma herhalde belkide sabahtan gitmek lazım

Gelelim Drç ayşegül hanıma kesinlikle %100 tavsiye ediyorum ama bu ilk muayenemdi ilerki günleri bilmiorum ama çok hoş sohbet herşeyi açıklayarak anlatan öyle ki soru sormanıza gerek bile kalmayan biri vede çok güzel bir bayan.

Aklında soru işaretleri olan arkadaşlarıma tavsiye ederim 78 doğumlu genç gelebilir diğer dr lara göre ama bence mesleğinde tam kıvamda diyebilirim sonuçta yenilikleri daha kolay görüp uygular ve değerlendirir diye düşünüyorum.

Benim sanırım fazlaca elektirğim tuttu

tatlım çok sevindim elektiriğinin tutmasına gerçekten çok önemli bu süreçte

ben doğumumu erdemde yaptım anım sancını kendı odanda cekıyorsun içerıye ıstedığın gırıyor tabı benım doğum ekıbım cok ıyıydıler ıslerındede ehıldıler.bana oyle rast geldı yada.bana hep tamam canım bırazdan bıtecek tatlım dıye hıtap ettıler ben bu acıdan cok memnun kalmıstım

tatlım çok sevindim elektiriğinin tutmasına gerçekten çok önemli bu süreçte

Evet yaa eşimde yanımdaydı dün akşam diyor tam istediğin gibi kafanda soru işareti bırakmadan anlatıyor sakın kadını bezdirme dedi

Meroo cok tesekkurler ..içimi ferahlattın..ben adalet hanıma devam ediyorum senın doktorun kımdı acaba..
şimdi doktorun hemsırelerı cok tatlı hepsı genc ve guler yuzlu ınsallah dogumhanedede oyle olur.
sen sancı beklerken doktoruna nazaran ebe gelıp muayene edıyor sanırım daha cok dımı.
seni bulmuşken sorayım dedim de :)) şimidden tesekkurler.

Aynen bende cumartesi günü ilk defa gittim ayşegül hanıma çok memnun kaldım .kesinlkle sormadan anlatıyor herşeyi sağolsun. Bundan sonrada ondan vazgeçiceğimi zannetmiyorum

Aynen bende cumartesi günü ilk defa gittim ayşegül hanıma çok memnun kaldım .kesinlkle sormadan anlatıyor herşeyi sağolsun. Bundan sonrada ondan vazgeçiceğimi zannetmiyorum

aaa yaşasınnn giden birini daha bulmak çok mutlu etti beni hamilemisin hamileysen ne kadarlık ?

bende 4 yıl önce normal dogum yaptım erdemde memnun kaldım çok iyi ilgileniyorlar doktorum emel türkogluydu şimdi 2 hamileyim yine aynı doktora gidiyorum öneririm yani herkese

kızlarrrrrrr lütfen bilgisi olan paylaşsın konu aktif kalsın istiyorum..başka hastane fikirleri olanlarda yazabilir..

canım bayans bende 4 yıl önce erdemde dogum yaptım normal dogum çok memnun kaldım tavsiye ederim şimdi 2 hamileyim yine aynı doktoruma gidiyorum emel türkogluna çok iyi doktor

cnm ben bugün 27+2 yim..çizelemde görürsün zaten...sen neden vazgeçtin..

ben çakmak erdeme gidiyorum ama hep öyle dolu oluyo eğer sabahtan girmek istiyosan ya erken gidiceksin daha doktor gelmeden yada 20 gün önceden randevu alıcaksın

kalabalık oldugunu söylüyorlar ama gerçekten çok mu önceden randevu almak gerekli?

hımm kızlar sizde şimdi kafamı karıştırdınız.. çamlıcada da aklım kaldı çakmak kalabalık fln diyorlar..demek çamlıcayı tercih edersem ayşegüle gidicem

canım bayans bende 4 yıl önce erdemde dogum yaptım normal dogum çok memnun kaldım tavsiye ederim şimdi 2 hamileyim yine aynı doktoruma gidiyorum emel türkogluna çok iyi doktor

emel hanımda yapan biri daha iyi dedi cnm.ama özleme yorum yapıp öven çok oldu ondan kafam ona takılı kaldı..hayırlısı artık..

daha önce adalet hanım'a gidip de memnun kalmamıştım ve burada da paylaşmıştım sanırım. o yüzden içim kaçtı sanırım. bir de kalasalıklığı beni etkiledi, rapor almak için de gittim birkaç kez ve her defasında beklemekten neredeyse bayılacak duruma geldim. afiyet hastanesinde bir doktora (saliha hanım) daha gittim, erdemden sonra bir de orayı denedim arkadaş tavsiyesiyle. kadın iyi biri ama kendi doktorumun ilgisini hiçkimsede bulamadığım için pahalı da olsa onu değiştirmemeye karar verdim. bir de doktorum kadar inceleyenine rastlamadım doğrusu, yarım saat bebeği inceliyor, her yerini gösteriyor. içim en çok onunla rahat ediyor. bu nedenle erdemden vazgeçtim. hepimiz için hayırlısı.
bu arada senin bebiş benden önceymiş, benimki 21+4 benden önce doğum yapacağın için yine de yazdıklarını takip edeceğim, zaten hâlâ bakıyorum erdemle ilgili yorumlara, demek ki aklımın bir köşesinde var hâlâ :))

bugün yine gittim ayşegül hanıma 10 dedimi randevu 10 da alıor dr içeri hiç bekletme yok yine memnunum yani

bu gidişimde ben biraz heyecanlıydım usg den çıktığım gibi hoşçakalın diyip odadan çıktım ne leylayım yaaaa

neyse çamlıca erdemi tavsiye ediorum halaaa

herkesee hayırlı doğumlarr

merhabalar herkese bende 25+3 haftalık gebeyim. ocak ayının başında erdem hastanesi emel türkoğkuna gittim ilk defa o hastaneye o gün gittim. aslında benim doktorum zeynep kamil hastanesinin doktoru özel muayenesine kontrollerim için gidiyordum fakat doktorumun çalıştığı hastaneler aşırı pahalı olduğundan doğum için erdem hastanesini önerdiler. emel hanımın adını duymuştum bi kaç kişiden ve ondan randevu aldım o zaman 5 ay 1 haftalık gebeydim bebeğimin cinsiyeti erkek olduğu halde bana kızınız olacak dedi hayır iyi bakın erkek kaç kere baktırdım erkek dedim.sonra aa pardon erkek dedi açıkçası sinirlendim oldukça kızdım doğru dürüst balmadan hemen atlıyorlar sinirden olsa gerek tansiyonumu ölçtü 9/6 çıktı 11/8 den aşağı düşmez oysa. her neyse dün akşam yeniden kendi doktoruma gittim fakat doğum konusunda acaip kararsızım emel hanımla devam edip etmemek konusunda. çok fazla zamanımda kalmadı bi daha gidicem bakalım şansımı deniycem içime sinmezse bırakıcam.
siz erdem hastanesinde başka kimi önerirsiniz

merhaba canım sağlıcakla hepimiz bebişlerimze kavuşuruz zamanı gelince inş. bende 27haftalık hamileyim 2 aylıktan bu yana çamlıcaerdem hast. tülay hanımagidiyorum sonuna kadar tavsiye ederim yaklaşımı verdiği moral sürekli pozitif güven veriyor tavsiye ederim

Nisa cım bişi sorucam sna bnde çamlıcada ayşegül hanıma gidiorumda yine bu forumdan ona giden bir arkadaşım kalp atışı duymaya gidince ayşegül hanım sadece kalbi atıor demiş yani kalp atışını dinletmemiş yani bu en güzel en hissedilesi duyulası anı duyamamak beni sarstı bnmde ptesi randevum var duyurmazsa cidden kendimi toparlayamam gibi geliyor 8+6 haftalığım ama dr daha az bir hafta diyecek onuda ptesi öğrenicem kalp atışı ile birlikte tülay hanım sana dinlettimi hatırlıormusun birdetartı çalımıormuş benim 3. randevum olacak ilk 2de tartmadı yine tartmazsa kafamda soru işaretleri oluşacak belki hamilelik hassasiyetindeyim şuan bilmiorum dr umuda .çok sevdim çok konuşkan bilgi veren biri elektriğim tuttu diye yazmıştımda daha önce bilemedim nolcak beni aydınlat noluuurrrrr

Slm arkadaşlar

Bende Çakmak Erdem hastanesine gidiyorum kontrollere. Ayşe Funda hnm.a hıç giden yok mu aranızda?? Ben ilk yasemin hanıma gittim sonra hiç memnun kalmayıp Ayşe Fundaya geçtim, memnunum diyebilirim yani memnun olmamam için bir sebep yok şimdilik.

tatlım ben bebeğin kalpatışını gördükten sonra erdeme geçtim medicanaya gidiyordum 8 haftalıkken ekranda yanıp sönen kalp atışı demişti ordaki doktor seni anlıyorum o zaman çok merak etmiştim tülay hanıma geçtiğimde bebek şekillenmiştikolları bacakları miniğimin ben sağlık ocağında 3. aydadinledim tülay hanıma da demedim dinlemek istyrum diye tartı meselesinde beni sürekli tartıyor ilk günden bu yana kilo tansiyon takibi hiç aksatılmadı canım olmazsa sen söyle

Son düzenleme:

Sağol cnmmmm cevap verdiğin için eğer yapmazsa ben bir söyleyeyim ayşegül hanıma yani dün bunları yazdım sonrada üzüldüm önce otur dua et ki bebeğin sağlıklı gelişsin kalp atışını duy hemen dünyevi şeylere takıorummm

Rabbimm sağlıklı doğumlar nasip etsin canımmm inşallah harika bir doğum hikayesi paylaşır bizleirnde aklındaki soru işaretlerini cevaplarsınnnnn öpüorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…