Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

merhaba arkadaşlar,

bende çakmak erdem hastanesi özlem hanıma gidiyorum 34 haftalık hamileyim. az bir zamanım kaldı hayırlısıyla :)

hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı doktoruma gidiyorum cok araştırma yaptık eşimle. bir arkadasım özlem hn gittiği için o önerdi özlem hanımı. inanın cok pozitif bir kadın her gidişimde güler yüzle karşıladı beni. oldukca yogun aslında.. en son 29 ekimde gittik akşam 19.30da hastanedeydik özlem hanım nöbetçiydi. önümüzde 10 kişi vardı o saatte :) 3-4 kişiyi muayene ettikten sonra sezeryana gitmek zorunda kaldı geldiğinde hala yüzü gülüyordu ve koşa koşa geldi hastalarını bekletmemek için. her muayenede bebeğimi seviyor bu bile benim hosuma gidiyor. bence özlem hanımı tercih edebilirsiniz. dediginiz gibi 30 tl ssklı fiyatı 10 gün kontrol süresi var ücretsiz. normali bende 400 szeryanı 750 biliyorum. eger dogumda özlem hanım olmazsa çağırttırıcam kendisine bunu da söyledim oda tabiki geliyoruz zaten dedi. cok ilgili bir kadın.. insallah bebeklerimizi bir avazda dünyaya getirir kucaklarımıza alabilirizz :))
iyi günler herkesee

eşimle 6 aydır çocuk istiyoruz, 22 yaşındayım. her ay acaba bu ay olacakmı endişesi içinde ayın sonunu zor getiriyorum. kafamda hep bu ay regl olacakmıyım acaba sorusu beynimi yiyor resmen. hiç kadın doğum doktoruna da gitmedim. ama geçenlerde ÇAMLICA ERDEM hastahanesine eşimle gittim. Ayşegül isminde bir doktor. tesadüfen gittim doktoru bildiğimden değil ama tam bir moral bozukluğu ile ayrıldım.

ben doktor değilim bi bilgim yok ama daha konuyu anlatır anlatmaz bana tüp bebekten tutunda eşimin hiç spermi olamması ve kısırlık konularını anlattı! zaten ilk girdiğimde hamilemisiniz hayırlı olsun dedi. hamile olmadığımı açıkmalamam ve anlaması baya uzun sürdü yani zaten moralim baştan bozuldu.

Birtek ben miyim gebelik öncesi doktora giden

herneyse test filan istedi ama bir daha gtmedim doktorun uslubunu hiç sevmedim

şimdi yine stres kapladı içimi bazılarının daha ilk aydan hamile kaldığını duyuyorum ve modalim çok bozuluyor benim ise 6 ay oldu ve bana çok uzun geliyor. tabi çevreden gelen "daha çocuk yokmu" cümleleri de cabası

bende çakmak erdem hastanesinde zeynep yeşim hanıma gidiyorum. ama bir çok arkadaş adalet ,özlem ve ayşe hanımdan çok daha memnunlar. en son gittiğinde zeynep yeşim hanım pekte ilgilenmedi ve 2 dakikada çıktık. bana önerebileceğiniz doktor hangisi ?

lizgeal merhaba,

yeşim hanıma bende 1 kez kontrole gittim pek güler yüzlü gelmedi. bence özlem hanım cok iyi tabi yine yorumlara göre hareket edersin ben 34 haftalık hamileyim. baştan beri ona gidiyorum cok memnunum..

ivana merhaba,

gebelik öncesi bende doktora gitmiştim ve 1 sene zaman verdiler. eger 1 sene içerisinde hamile kalamazsan gel mutlaka dedi doktor. ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. bünyeye baglı olarak değişiyor bence hiç moralini bozma 6 aydır korunmuyorsunuz daha erken.. stres yapma boşuna kendine. bebeğinin bir kısmeti vardır o zamanı bekliyordur :))
hayırlısı olsun hakkımızda..

cevabınız için tşk ederim..bu gidişler özlem hanımda karar kılacağım sanırım bu kadar olumlu şey duyduktan sonra..sizin az kalmış maşallah rabbim bi avazda hayırlı sağlıklı nasip etsin inş..sizede cümlemize de :) sevgiler...

cnm kendini hiç üzme ,çünkü normalde ben doktora danıimıştım,eğer 1 yıl korunmasız ilişki varsa ve gebe kalınmıyorsa o zaman doktora başvurmak gerekiyormuş..henüz 6 ay olmuş bence acele etme..o kadar kafana takılıyorsa git bir doktora ultrasyona gir rahmine baktır ve tiroid testleri yapıyorlar onları yaptır bak..ama gerçekten erken henüz bence bu konuya çok takılma ve biraz evlilğinin tadını çıkar .bende 6 ay korundum sonra çocuk yaptım ama pişmanım keşke en az 1 yıl bekleseydim.çünkü çocuk olunca hiç özel hayat,cinsel hayat hiçbişey kalmıyor.hatta uykun yatman kalkman gezmen hepsi bir sorun haline geliyor.ve o uyumdan uyuma ,emmeden karnını doyurman bile söz konusu olmuyor..çevrendeki insanlarada hiç laf verme ,henüz erken düşünmüyoruz de sanki korunup kendiniz istemiyormuşsunuz gibi..inşallah gebelik haberinide alırız tabi çok istiyorsuuz belli,rabbim hayırlısnı nasip etsin.sevgiler..

lizgeal merhaba,

yeşim hanıma bende 1 kez kontrole gittim pek güler yüzlü gelmedi. bence özlem hanım cok iyi tabi yine yorumlara göre hareket edersin ben 34 haftalık hamileyim. baştan beri ona gidiyorum cok memnunum..

funda hanım merhabalar teşekkür ederim cevabınız için. zeynep yeşim hanım hem güler yüzlü değil hemde benim bir takım problemlerim vardı kasık ağrılarım ve koyu renkli akıntım ilk gebeliğim olduğu için bilgisizim kendisine şikayetimi bildirdiğimde geçer diyip geçiştirdi beni

sevgili ivana, hiç kafana takma, zaten kafana takıp bu şekilde bekleyiş içinde olunca da olmuyormuş. ben de 7 ay sonra hamile kalabildim. işyerinde konuştuğum birkaç arkadaş vardı, onların biri 14 ayda, biri de 22 ayda hamile kalmış düşünsene, hiçbir sorunları olmamasına rağmen. hiiiç kafana takma. şu anda doktora çocuğumuz olmuyor diye gitsen bile aklı başında bir doktor en az 1 yıl denemeniz halinde olmuyorsa tedaviye başlamanın normal olduğunu söyler. sen rahat ol bence, rahat olmayınca da olmuyormuş, hemşire bir ablam var, o bana hep rahat olmamı, kafama takmamamı söylemişti. ayrıca diyelim ki gerçekten olmayacak, her şey nasip, nasipten öteye geçilemiyor. her şeyin hayırlısı.

cnm hangisine gidersen buraya sonucunu yazarsan çok sevinirm..hani iyyisede kötüysede yani ok..sağol katılımın için..

sevgili bayans, adalet hanıma gittim ve hiiiiç memnun kalmadım. çok ilgisiz bir kadın. yani bilmiyorum belki morali bozuktu, belki de ben ilk kez gittiğim için devamlı hastası olmadığımı düşünüp mü öyle davrandı bilmiyorum. çok hastası var, o yüzden artık kimseye eyvallahı yok da olabilir, ben olmazsam bir başkası zaten gidiyor ona. yani o bana bi rşeyleri söylemiyor, ben ona tahlil sonuçlarımı görmek isteyip istemediğini soruyorum falan. ne bileyim, garipti. bir daha gitmem o kadına.
ben aslında altunizade polikliniğinde ferha uygur hanıma gidiyorum ve çook memnunum. doğumumu da onunla yapacağım inş. sadece o rapor falan veremiyor bir de onun bulunduğu yerde ssk falan geçmiyor, o yüzden hastaneli bir doktora devam edeyim demiştim. onun muayenesi 100 lira, hastanede daha uygun olur diye düşünmüştüm, o yüzden arayış içine girmiştim ama galiba herkeste onun ilgisini arıyorum, bulamıyorum. dileğim, 7 aylık falan olana kadar hastanede iyi bir doktora devam edip, 32 haftalık olunca raporumu alıp, sonrasında işten izne ayrılıp doğuma kadarki iki ayda da yine doktoruma devam edip onunla doğum yapmaktı. böyle olursa çok külfetli de olmazdı bana ama... adalet hanıma gidemem. belki bir kişi daha denerim. bakalım, denersem söylerim. sen ne yaptın?? ya da ne yapacaksın??

demek memnn kalmadın cnm..benimde kafam karıştı,erdem hast .hakkında bi yakınım olumsuz şeyler söyledi yine aklım kaydı..ama erdeme gelmeye karar verirsem kesin özlem haınıma gideceğim,en yakın arkadaşım na gitti ve o doğurttu ,çok memnun.ocakta doğum yaptı..ben bi gelişme olursa ve neye karar verirsem burada paylaşıcam,sende bi gelişme olursa yaz okiş..sağlıkla kal..

kızlar ben çamlıca erdemde ayşegül ünala gidiyorum günüm doldu bugünde kontrolum var
ben memnunum doktorumdan çok bilgili ve aydınlatıcı ayrıcada normal dogum taraftarı
inşallah dogumdanda memnun ayrılırım
benden başka giden varmı ayşegül hanıma??

Allah yardımcın olsun nehir, umarım her şey yolunda gider. belki zor olur senin için ama doğum sonrasında da yazarsan, memnuniyetinin devam edip etmediğini falan anlarız. Bbeişini sağlıkla kucağına alırsın inş.

bende hamileliğimin en başından beri özlem hanıma gittim çok ilgili ve güleryüzlü dışarda hastaları olmasına rağmen geçiştirmeden ilgilendi fakat herşey normal gözükürken ki 10 gün öncesinde muayne olduğum halde 23.haftada erken doğum yaptım şansıma o gün özlem hanım nöbetçiydi doğumuma girdi ben memnun kaldım ama bebeğimi kaybettim tabi( bu arada sizlere tavsiyem özlem hanıma nöbetçi olduğu günü akşamı gidin bayağı sakin oluyo hastane ve daha fazla ilgileniyo ben hep öyle yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...(bende dahil)

çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. bu olayın aynısını bir hafta önce iş yerinde bir arkadaşım yaşadı, çok üzüldüm. çocuk yaşamadı tabi. her şey nasip. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebekler versin inş. hepimize. nöbetçi oldukları günler doktorlara gitme işini bana da bir arkadaşım söylemişti, çok sakin oluyorlarmış. oldukça mantıklı. teşekkürler... üzme kendini, toparlanmaya çalış. çok zor biliyorum ama, olacağın önüne geçilemiyor işte.

slmlar hanımlar..
ben bugun yıne kontroldeydim adalet hanımda :) güzel geçti ameliyatı olmasına ragmen saolsun hemen baktı test sonuclarıma.güzel güzel konustuk..serefgen arkadasım cok ısınamamıs sanırım sunu soyleyeyım dedım.sanırım uc dort hafta once adalet hanım bı trafık kazası gecırdı geri geri gelen bir araba kendisini farketmeyip altına almıs ve adalet hanımın tendonlarını koparmıs.cok uzun süre kalkamadı zaten sonra işe basladı ama agrılarından dolayı bıkac haftadır cok keyifsiz kendide yeri geldiğinde bahsediyor zaten.yani tavrı size özel değildir üzülmeyin.
ben kendini cok sevdiğimden belirtmek istedim.
haa adalet hanım olmadıgında bende özlem hanımı tercih ediyorum.saolsun oda cok guler yuzlu ..inşallah gönlünüze göre bulursunuz da rahat edersiniz.

cnm bilgilendirdiğin için tşk ederim..aklımda bulunsun bu dr.da..,inş doğumunda kolay ve hayılrı geçer sağlıklı bebişin olr..

cnm çok büyük geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabır metanet ve tekrar annelik nasip etsin..bu erken doğum olayını çok duyuyorum son günlerde bende tedirgin oldum ben nisan anneleri grubundayım geçen bizdede böyle 21 haftada erken doğum oldu ve bebeği yaşamadı..

adalet hanıma genelde iyi diyorlar ama demek sıkıntılı bir durumdaydmış..sizde bilgilendirdiğiniz için çok sağolun..

arkadaşlar bu arada ben son zamanlarda çok fazla maydanoz tükettim bilmeden meğer maydanozu fazla tüketmek erken doğuma sebep oluyormuş.öğrendiğimde işişten geçmişti sizlerde dikkat edin derim . Bilmeden bitki çaylarını tüketmeyin

cnm maydanoz ilk 3 ay hele düşük tehlikesi yapıyor tüh demek duymamıştın..gerçi olacağın önüne durulmuyor tabi ne desek boş..rabbim tekrar sağlıklı hamilleik ve bebek nasip etsin..

arkadaşlar merhaba,bende 5 haftalık hamileyim ve dr.arayışına başladım,ilk kontrol için en yakın hastane olan afiyet hastanesine gittim,çok kalabalık bi hastane,kesinlikle randevu saatinizde alınmıyorsunuz
süreklii araya kontroller giriyor, ben hiç memnun kalmadım,çakmak erdem de zeynep yeşim hanıma
bundan yaklaşık 8 ay önce 3 yada 4 kez gittim çok güler yüzlü bi doktor du, tekrar onunla devam etmeyi düşünüyodum fakat burdaki olumsuz düşüncelerden sonra soğudum kendisinden.hospitalium da
Op.Dr. Bahar BESEN (Çamlıca) çok duyduğum bi isim,onla devam etmeyi düşünüyorum.fiyatı bilmiyorum,fakat diğer hastanelerde olduğu gibi ssk lı fiyatı 30 yada 40 tl dir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…