- 5 Mayıs 2010
- 7
- 0
merhaba arkadaşlar,
bende çakmak erdem hastanesi özlem hanıma gidiyorum 34 haftalık hamileyim. az bir zamanım kaldı hayırlısıyla :)
hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı doktoruma gidiyorum cok araştırma yaptık eşimle. bir arkadasım özlem hn gittiği için o önerdi özlem hanımı. inanın cok pozitif bir kadın her gidişimde güler yüzle karşıladı beni. oldukca yogun aslında.. en son 29 ekimde gittik akşam 19.30da hastanedeydik özlem hanım nöbetçiydi. önümüzde 10 kişi vardı o saatte :) 3-4 kişiyi muayene ettikten sonra sezeryana gitmek zorunda kaldı geldiğinde hala yüzü gülüyordu ve koşa koşa geldi hastalarını bekletmemek için. her muayenede bebeğimi seviyor bu bile benim hosuma gidiyor. bence özlem hanımı tercih edebilirsiniz. dediginiz gibi 30 tl ssklı fiyatı 10 gün kontrol süresi var ücretsiz. normali bende 400 szeryanı 750 biliyorum. eger dogumda özlem hanım olmazsa çağırttırıcam kendisine bunu da söyledim oda tabiki geliyoruz zaten dedi. cok ilgili bir kadın.. insallah bebeklerimizi bir avazda dünyaya getirir kucaklarımıza alabilirizz :))
iyi günler herkesee
eşimle 6 aydır çocuk istiyoruz, 22 yaşındayım. her ay acaba bu ay olacakmı endişesi içinde ayın sonunu zor getiriyorum. kafamda hep bu ay regl olacakmıyım acaba sorusu beynimi yiyor resmen. hiç kadın doğum doktoruna da gitmedim. ama geçenlerde ÇAMLICA ERDEM hastahanesine eşimle gittim. Ayşegül isminde bir doktor. tesadüfen gittim doktoru bildiğimden değil ama tam bir moral bozukluğu ile ayrıldım.
ben doktor değilim bi bilgim yok ama daha konuyu anlatır anlatmaz bana tüp bebekten tutunda eşimin hiç spermi olamması ve kısırlık konularını anlattı! zaten ilk girdiğimde hamilemisiniz hayırlı olsun dedi. hamile olmadığımı açıkmalamam ve anlaması baya uzun sürdü yani zaten moralim baştan bozuldu.
Birtek ben miyim gebelik öncesi doktora giden
herneyse test filan istedi ama bir daha gtmedim doktorun uslubunu hiç sevmedim
şimdi yine stres kapladı içimi bazılarının daha ilk aydan hamile kaldığını duyuyorum ve modalim çok bozuluyorbenim ise 6 ay oldu ve bana çok uzun geliyor. tabi çevreden gelen "daha çocuk yokmu" cümleleri de cabası
lizgeal merhaba,
yeşim hanıma bende 1 kez kontrole gittim pek güler yüzlü gelmedi. bence özlem hanım cok iyi tabi yine yorumlara göre hareket edersin ben 34 haftalık hamileyim. baştan beri ona gidiyorum cok memnunum..
eşimle 6 aydır çocuk istiyoruz, 22 yaşındayım. her ay acaba bu ay olacakmı endişesi içinde ayın sonunu zor getiriyorum. kafamda hep bu ay regl olacakmıyım acaba sorusu beynimi yiyor resmen. hiç kadın doğum doktoruna da gitmedim. ama geçenlerde ÇAMLICA ERDEM hastahanesine eşimle gittim. Ayşegül isminde bir doktor. tesadüfen gittim doktoru bildiğimden değil ama tam bir moral bozukluğu ile ayrıldım.
ben doktor değilim bi bilgim yok ama daha konuyu anlatır anlatmaz bana tüp bebekten tutunda eşimin hiç spermi olamması ve kısırlık konularını anlattı! zaten ilk girdiğimde hamilemisiniz hayırlı olsun dedi. hamile olmadığımı açıkmalamam ve anlaması baya uzun sürdü yani zaten moralim baştan bozuldu.
Birtek ben miyim gebelik öncesi doktora giden
herneyse test filan istedi ama bir daha gtmedim doktorun uslubunu hiç sevmedim
şimdi yine stres kapladı içimi bazılarının daha ilk aydan hamile kaldığını duyuyorum ve modalim çok bozuluyorbenim ise 6 ay oldu ve bana çok uzun geliyor. tabi çevreden gelen "daha çocuk yokmu" cümleleri de cabası
cnm hangisine gidersen buraya sonucunu yazarsan çok sevinirm..hani iyyisede kötüysede yani ok..sağol katılımın için..
sevgili bayans, adalet hanıma gittim ve hiiiiç memnun kalmadım. çok ilgisiz bir kadın. yani bilmiyorum belki morali bozuktu, belki de ben ilk kez gittiğim için devamlı hastası olmadığımı düşünüp mü öyle davrandı bilmiyorum. çok hastası var, o yüzden artık kimseye eyvallahı yok da olabilir, ben olmazsam bir başkası zaten gidiyor ona. yani o bana bi rşeyleri söylemiyor, ben ona tahlil sonuçlarımı görmek isteyip istemediğini soruyorum falan. ne bileyim, garipti. bir daha gitmem o kadına.
ben aslında altunizade polikliniğinde ferha uygur hanıma gidiyorum ve çook memnunum. doğumumu da onunla yapacağım inş. sadece o rapor falan veremiyor bir de onun bulunduğu yerde ssk falan geçmiyor, o yüzden hastaneli bir doktora devam edeyim demiştim. onun muayenesi 100 lira, hastanede daha uygun olur diye düşünmüştüm, o yüzden arayış içine girmiştim ama galiba herkeste onun ilgisini arıyorum, bulamıyorum. dileğim, 7 aylık falan olana kadar hastanede iyi bir doktora devam edip, 32 haftalık olunca raporumu alıp, sonrasında işten izne ayrılıp doğuma kadarki iki ayda da yine doktoruma devam edip onunla doğum yapmaktı. böyle olursa çok külfetli de olmazdı bana ama... adalet hanıma gidemem. belki bir kişi daha denerim. bakalım, denersem söylerim. sen ne yaptın?? ya da ne yapacaksın??
kızlar ben çamlıca erdemde ayşegül ünala gidiyorum günüm doldu bugünde kontrolum var
ben memnunum doktorumdan çok bilgili ve aydınlatıcı ayrıcada normal dogum taraftarı
inşallah dogumdanda memnun ayrılırım
benden başka giden varmı ayşegül hanıma??
bende hamileliğimin en başından beri özlem hanıma gittim çok ilgili ve güleryüzlü dışarda hastaları olmasına rağmen geçiştirmeden ilgilendi fakat herşey normal gözükürken ki 10 gün öncesinde muayne olduğum halde 23.haftada erken doğum yaptım şansıma o gün özlem hanım nöbetçiydi doğumuma girdi ben memnun kaldım ama bebeğimi kaybettim tabi( bu arada sizlere tavsiyem özlem hanıma nöbetçi olduğu günü akşamı gidin bayağı sakin oluyo hastane ve daha fazla ilgileniyo ben hep öyle yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...(bende dahil)
kızlar ben çamlıca erdemde ayşegül ünala gidiyorum günüm doldu bugünde kontrolum var
ben memnunum doktorumdan çok bilgili ve aydınlatıcı ayrıcada normal dogum taraftarı
inşallah dogumdanda memnun ayrılırım
benden başka giden varmı ayşegül hanıma??
bende hamileliğimin en başından beri özlem hanıma gittim çok ilgili ve güleryüzlü dışarda hastaları olmasına rağmen geçiştirmeden ilgilendi fakat herşey normal gözükürken ki 10 gün öncesinde muayne olduğum halde 23.haftada erken doğum yaptım şansıma o gün özlem hanım nöbetçiydi doğumuma girdi ben memnun kaldım ama bebeğimi kaybettim tabi( bu arada sizlere tavsiyem özlem hanıma nöbetçi olduğu günü akşamı gidin bayağı sakin oluyo hastane ve daha fazla ilgileniyo ben hep öyle yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...(bende dahil)
slmlar hanımlar..
ben bugun yıne kontroldeydim adalet hanımda :) güzel geçti ameliyatı olmasına ragmen saolsun hemen baktı test sonuclarıma.güzel güzel konustuk..serefgen arkadasım cok ısınamamıs sanırım sunu soyleyeyım dedım.sanırım uc dort hafta once adalet hanım bı trafık kazası gecırdı geri geri gelen bir araba kendisini farketmeyip altına almıs ve adalet hanımın tendonlarını koparmıs.cok uzun süre kalkamadı zaten sonra işe basladı ama agrılarından dolayı bıkac haftadır cok keyifsiz kendide yeri geldiğinde bahsediyor zaten.yani tavrı size özel değildir üzülmeyin.
ben kendini cok sevdiğimden belirtmek istedim.
haa adalet hanım olmadıgında bende özlem hanımı tercih ediyorum.saolsun oda cok guler yuzlu ..inşallah gönlünüze göre bulursunuz da rahat edersiniz.
arkadaşlar bu arada ben son zamanlarda çok fazla maydanoz tükettim bilmeden meğer maydanozu fazla tüketmek erken doğuma sebep oluyormuş.öğrendiğimde işişten geçmişti sizlerde dikkat edin derim . Bilmeden bitki çaylarını tüketmeyin