arkadaşlar merhaba,bende 5 haftalık hamileyim ve dr.arayışına başladım,ilk kontrol için en yakın hastane olan afiyet hastanesine gittim,çok kalabalık bi hastane,kesinlikle randevu saatinizde alınmıyorsunuz
süreklii araya kontroller giriyor, ben hiç memnun kalmadım,çakmak erdem de zeynep yeşim hanıma
bundan yaklaşık 8 ay önce 3 yada 4 kez gittim çok güler yüzlü bi doktor du, tekrar onunla devam etmeyi düşünüyodum fakat burdaki olumsuz düşüncelerden sonra soğudum kendisinden.hospitalium da
Op.Dr. Bahar BESEN (Çamlıca) çok duyduğum bi isim,onla devam etmeyi düşünüyorum.fiyatı bilmiyorum,fakat diğer hastanelerde olduğu gibi ssk lı fiyatı 30 yada 40 tl dir diye düşünüyorum.
zeynep yeşim hn.benim arkadaşımın doktoruydu.
sezeryan yaptı,arkadaşımın damarını kesmiş yanlışlıkla,
kız ameliyattan uyandığında bi terslik olduğunu anlamış,
çok fazla ağrısı varmış dr.çağırmış,yeşim hn.normal olduğunu söylemiş.
kan kaybından ölüyormuş nerdeyse yeşim hn.hala bekleyelim demiş.
Adalet hn.anlamış durumu acilen ameliyata almış.yeşim hn.keyfini bekleseydi ölecekti kız.
bu arada rahminin yarısınıda almışlar DR.HATASI yüzünden.
aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.
arkadaşlar bir tanıdığım vardı benim için doktor araştırmasını söyledim kendisinin işi hastanelerle ilgili olduğu için. erdem hastanesinde emel hanımı söyledi bana kendisi. bilgisi olan var mı acaba
Merhaba,
Bende sürekli hastane ve dr. araştıranlardanım esasında özel göztepe hastanesinde Dr. gülşen hanıma gtmiştim çokta memnundum ailemde ona doğum yaptıranlar vardı fakat öyle bir hastaneye göre inanılmaz yüksek bir fiyat istiyorlar 6 7 bin tl den aşağı çıkamıyorsunuz okadar diyim çok ama çok üzülerek dr ve hastane arayışına girdim medical park a baktım ama internetteki yorumladan çok gözüm korktu sürekli çıkartılan extralar drların muayene edebilmek için oda araması verilen fiyatın çok üstüne çıkılması ve haksızlıklarını asla kabul etmemeleri vs..
en son çamlıca erdem hastanesini buldum fiayt bilgisi olarakta zorunlu sezaryen olursa 750 ama keyfi olursa 1000.tl dediler ama burdaki yorumlar daha düşük fiyatlardan bahsedior ne olduüunu çözemedim. muayene ise ssk lıya 25 özel sigortalıya ise 50 tl üzerinden provizyon alınıormuş.
dr lara baktım aklıma ayşegül ünal yattı ama hiç bir bilgim yok gidip görücem artık başka şansım yok sadece 1 kişi bahsetmiş kendisinden çok şükür ki olumlu.
bnm birde kafama takılan mesela doğruduk 2 3 gece hastanede kaldık bu verdikleri doğum fiyatının üstünemi çıkıor geceleme fiyatı ilavemi hiç bilginiz varmı?
cnm maydanoz ilk 3 ay hele düşük tehlikesi yapıyor tüh demek duymamıştın..gerçi olacağın önüne durulmuyor tabi ne desek boş..rabbim tekrar sağlıklı hamilleik ve bebek nasip etsin..
zeynep yeşim hn.benim arkadaşımın doktoruydu.
sezeryan yaptı,arkadaşımın damarını kesmiş yanlışlıkla,
kız ameliyattan uyandığında bi terslik olduğunu anlamış,
çok fazla ağrısı varmış dr.çağırmış,yeşim hn.normal olduğunu söylemiş.
kan kaybından ölüyormuş nerdeyse yeşim hn.hala bekleyelim demiş.
Adalet hn.anlamış durumu acilen ameliyata almış.yeşim hn.keyfini bekleseydi ölecekti kız.
bu arada rahminin yarısınıda almışlar DR.HATASI yüzünden.
aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.
kızlar bende Çamlıca Erdem Hastanesinde Tülay Kaya ya gidiyorum ve çok memnunum kendisinden iş yerimle ilgili bir problem olmuştu hemen bana bişiler önerdi sürekli olumlu şeyler söylüyor herşey yolunda diyehatta ben sürekli olumlu dediği için olumsuz bişiler dese diyoruöm
canım çamlıca erdemde sadece bakiye hanım randevu vermiyor diye biliyorum ben gittiğimde beklemedim hiç bir seferinde bir 10 dakika beklettiler tülay ve ayşegül hanımda var randevu sistemi yenidoğan hemşireleri falan çok ilgililermiş eşimin iş yerinden arkadaşının eşi doğum yaptı 2 ay önce çok memnundu bu arada o bakiye hanımdan çok elektrik aldı çamlıcadaki tüm hastanelerden sonra bakiyehanımda karar kıldı bende okalabalık ve randevu almıyorum diye ona gitmedim açıkcası birazda elektirik meselesi sanırım tülay hanım az konuşuyor ama hep moral pozitif enerji veriyor açıkcası
yorumun için sağolcnm..ya herkes çamlıca sakin diyor..bende şüpheye düştüm çakmak çok yoğun diyeneyse hayırlısı..
haklısın hayırlısı cnım eşim dediğim gibi arkadaşından dolayı erdem dyor ayrıca yenidoğan yoğun bakımıda önmli cnmAllah düşürmesin ama ne olur ne olmaz