Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

anladim canim tesekkur ederim aile hekimim var biliyorum zaten en yakin umraniye egitim oldugindan yapiliyormu diye merak ettim simdiden randevu saatlerine bakiyorum bakalim olmazsa erken de gidebilirim tesekkurler...

rica ederim canım valla netten bayağı uğraşılıyor bi de randevunun yarısını nete yarısınıda oraya ayırıyolarmış o yüzden nette hep dolu gözüküyor orda dediğim gibi yaşlılara,gebelere öncelik tanınan gişe var üst katta ordan hemen alıyosun numaranı...zamanını geçirmezsin benim gibi inşallah benimki geçmişdi ikili testin yaptıramamıştım:)

merhaba hanımlar ben 20.03.2011 de doğumumu çakmak erdem hastanesi dr zeynep yesim görgün yardımıyla sezeryan olarak yaptım. zeynep hnm hamileliğim basından sonuna kadar çok iyi ilgilendi biz normal bekliyorduk bebeğimizi ama suni sancı filan almama rağmen açılma olamdığından sezeryan oldum. ameliyathanedeki arkadaslardan 1 i hariç diğerleri cok ciddi idi ama doktorumu görünce zaten onlarıda hiç görmedim ...ameliyat sonrası odama aldılar hemşire hanım gelip serum vs ilgili ilaç takviyelerini yapıp sizi temizleyip giyindirip hazırlıyor. sonra işte bebeğinizi odaya sizden önce gelmiş oluyor ve emzirme cabalarına girişiliyor. sonrasında ayılıyorsunuz bisküvi rezene cayı vs içiyorsunuz. hııı unutmadan kanal kapanmasın ve rahim aşağıya insin diye karnınıza bastırıyorlar bu cok acı veriyor sadece birde gece 12 ayağa kalkıp yürümeniz gerekiyor birde bu cok acı veriyor 3 güne kalmaz toparlanıyorsunuz ama 40 gün cok önemli dikişler için ve sizin sağlığınız için karnınız sarkmasın diye korse kullanın mutlaka unutmayın....gecende baska kadın doğumcuya gittim baska hastanede normal rutin muayene doktorunuz cok temiz sezeryan yapmıs dedi cok sevindim bir sorun yok çok şükür allahıma...:):) rabbim herkese yavrularını sağ salim bağışlasın ayırmasın inş...

bu konuyu güncelleştirelim bayanlar, bilgisi olan herkes cevap verirse cok memnun olucam
son bir yıldır erdem hastanesine gidipte sürekli kontrollerini yaptıran ve ücretleriyle birlikte neler yasadınız ?
tavsiye edermisiniz
suan arastırma içersindeyim ve cok ihtiyacım var? tüm kontrol ücretlerini cok merak ediyorum

doktoruma ben de geç karar verdim sende benim gibisin anlaşılan erdemde kadriye şener 2 aydır gittim iyi muane ediyor kapıdan içeri girdiğimde 2. muayenede adımı hatırladı.bu beni sevindirdi. 40 tl ssk muyene ücreti. 25.hafada şeker yüklemesi yaptırdım ekstra 12 tl yükleme için ödeme yaptım.:emir_bebek:

Benim arkadaşım Çakmak Erdem Hastanesinde Özlem Hanıma gidiyordu.Dün sezeryanla erken doğum oldu.Çok kanaması olmuş arkadaşımın.Özlem Hanım acilen sezeryanla bebeği almış.Şimdi küvözde bebek.Çok memnun olduğunu söyledi Özlem Hanımdan.Zaten herzaman çok sevecen yaklaştığını anlatıyordu doktorun.

Benim arkadaşım Çakmak Erdem Hastanesinde Özlem Hanıma gidiyordu.Dün sezeryanla erken doğum oldu.Çok kanaması olmuş arkadaşımın.Özlem Hanım acilen sezeryanla bebeği almış.Şimdi küvözde bebek.Çok memnun olduğunu söyledi Özlem Hanımdan.Zaten herzaman çok sevecen yaklaştığını anlatıyordu doktorun.

Özlem hanımı tek geçerim.
Benim doğum doktorumdur.
Bende istekli sezeryan oldum çok ilgili bi doktor.
Tavsiye ederim kesinlikle.

Merhaba arkadaşlar...

Bende hamileliğimin başından itibaren Çamlıca erdem hastanesine gidiyorum. şu an son haftalardayım inş.
Doktorum Adalet Zati. Başından itibaren onunla muhatap oldum hiçbir sorunum olmadı şükür. Gayet güzel anlatıyor ve bilgilendiriyor. Normal doğumdan yana her zaman. Ama tabi seçeneği sana bırakıyor. Benim büyük ihitmalle normal olamayacak ama hastaneden de doktorumdan da memnunum.
Daha doğum gerçekleşmediği için sonrasıyla alakalı bilgi veremiyorum. Doğumdan sonra tekrar bilgilendirme için yazarım.

Adalet hnm için sezeryandan yana diyorlar ama çok da övülen bir dr... normal doğum istiyorum ama kafam karıştı :))
symyl seni de allah kurtarsın, sağlıkla kucağına alırsın inş.. dualarım seninle

Erdem hast. ile ilgili güncel bilgileri göremedim fiyatlar konusunda
aktarmak istedim birinin işine yarar diye :KK34:

muayene ücreti : 50 TL
normal doğum : 600 TL (1 gün standart oda, anne ve bebeğin ilk kontrolleri)
sezaryan : 1000 TL (2 gün standart oda, anne ve bebeğin ilk kontrolleri)

doğum için çakmak erdem i düşünüyorum.
pazarteside ilk kontrolüme gideceğim. Dr. zeynep yeşim hn. a aldım randevuyu
tanıyanlar, gidenler varsa dr hakkında fikirlerini söyleyebilirler miiii lütfen :KK49:

ben ocakta çamlıca erdemde ayşe hanımda sezeryan oldum. epiduralli 1250 liraya. ayşe hanımın eli cidden çok hafif 4 5 gün ayaklandım gayet iyiyidim. çatı muaynesi falanda çok kolay olmuştu. normal olsun çok istedimdi. suni falan denedik hiç sancı çekmedim açıklık olmadı aşagı gelmedi oglum. 3900dü sezeryana alındım bazen yeterince ilgilenmedi mi diye düşündügüm oluyor normal dogum hikayelerini okuyunca rahme açılsın dıye ilaç falan konuluyormuş. oyle bişeyler yapılmadı sanki. sonra hayırlısı böyleymiş diyorum rahatlamak için allahtan ameliyatım iyi oldu. şuanda çok çok iyim.

bende 32.haftada erdeme başlıcam kısmetse o zamana kadar kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum ilk hamileliğimde çok memnun kaldım ama hastane değişti ve şuan çalıştığı hastanede doğum 2.5 milyar mecburen erdeme geçicez erdemde nst falan ne kadar acaba arkadaşlar malum 32 den sonra her seferinde giriliyo

çakmak erdem hastanesi fatoş özlem yıldırım hakkında iyi yorumları okuyunca çok şaşırdım!!:KK53:
muayene olmaya şimdiye kadar özlem hanıma qitmemiş olsam belki de hak vericem!!
defalarca qittim kendisine, sanki odaya bedavaya qirmişim qibi alelacele soruları cevaplandırıp bir an evvel seansın bitmesini sağlıyor,
o kadar baskı altında yapıyor ki bunu siz aceleden soracaklarınızı bile unutuyorsunuz.siz soru sormadıkça hemenhiç bir konuda sizi uyarmıyor.defalarca ilk qebeliğim tecrübesizim ben sormadan siz söyleyin dememe rağmen hiç bi zaman bu ferahlığı yaşatmadı bana.

şimdi 3 qündür verdiği numaralardan kendisine ulaşmaya çalışıyorum, üstelik mutlaka beni ara qeç kalmayalım ddiği bi konu için fakat üç qündür saatlerce telefon başında bekledim.bağlamıyorlar, telefonu cevap vermiyor, yerinde olmuyor... ee nasıl yapıcaz? cep telefonunu da vermiyor.

kısacası kızlar ben fatoş özlem yıldırımı kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben de buqünden itibaren yeni bir doktor aramaya başladım zaten.

10 gün önce sezeryan oldum.hiç memnun kalmadım.çok fazla ağrım vardı daha ayılmadan karnımı bastırdılar o acıyla kendime geldim.pek ilgili değiller acı çekmen umurlarında değil sedyeden sedyeye atılıyosun resmen odaya getirdiler yine karnıma bastırdılar hala acıyo karnımın içi,bebeği muayene etmek için ayaklarına çağrıyorlar,odalar sen istersen temizleniyor,hijyen falan hak getire yani...bebek yıkanmıyo pis pis geliyo sana neymiş daha iyi gelişiyormuş böyle ve dikişler berbat devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi iç dikişlerde iyi yapılmadığından fıtık oluştu yarında bunun için gidicem doktora sezeryan arkası fıtık ameliyatı beni bekliyor ben böyle hastane görmedim kasap gibiler...ve ilk kontrol pakete dahil dendi ama değilmiş gittik ücret ödedik..

Konuyu guncelleyelim hanımlar var mi aranızda erdem cakmakta doğum yapanlar tecrubelerinizi paylaşın lütfen hala nerede doğum yapacagima karar veremedim :KK64:

Konuyu guncelleyelim hanımlar var mi aranızda erdem cakmakta doğum yapanlar tecrubelerinizi paylaşın lütfen hala nerede doğum yapacagima karar veremedim :KK64:
Merhaba.Ben çakmak erdem hastanesinde dogum yaptım 4 ay önce.Çok memnun kaldım.Doktorum Zeynep Yeşim Görgün hanım.Suyumun erken gelmesi nedeniyle kontrole gitmişken doguma alındım ve suni sancıyla normal dogum yaptım.Zeynep hanımda ebelerde son ana kadar normal dogum olsun diye ugraştılar.Doktorumdanda ebelerdende Allah razı olsun çok ilgilendiler..Tavsiye ederim sanada özellikle Zeynep Hanım alanında en iyilerdendir.Bunu o hastanede çalışan doktor ve ebe tanıdıklarımızdanda duydum..Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

X