Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

şuan 6 aylık hamıleyım ve funda hanıma gıdıyorum onun olmadıgı gunler özlem hanıma cıkıyorum o daha guzel ilgilenıyor . benımde az kaldı dogumuma dıyebılırım ve aynı sızın gıbı ne yapacagımı bılemıyorum cokda kararsızım ve sizden duyuyorum nöbetçi dok. ilgilendıgını fikirlerim cok değişti. kurumlu 30 mılyon ödenıyo kurumlu degılsenız 50 mılyon bu konudada bılgı sahıbı olmak ısteyen varsa .dogum fıyatlarını arkadaslarımız soylemiş zaten

cnm valla bende senin gibiyim ama özleme taktım kafayı gidersem ona gitmek istiyorum..gerçi doğum geceye gelirse hangisi varsa o giriyor doğuma ama..

canım bende artık özlem hanımı düşünmeye başladım birde onu deneyelim. birdahaki kontrolüm ocak ayında eğer benden önce gidersen bana bilgi ver lütfen beni çok mutlu edersin

CNM hoşgeldin topiğime..sen oraya gidiyorsunda gece hangi doktor varsa o ilginiyor ,bunu bilmiyormuydun..

canım bende artık özlem hanımı düşünmeye başladım birde onu deneyelim. birdahaki kontrolüm ocak ayında eğer benden önce gidersen bana bilgi ver lütfen beni çok mutlu edersin

cnm büyük ihtimalle ocaktan önce gitmem çünkğ ben şuan 22 haftamdayım..ben son birakç sefer gitmeyi düşünüyorum tabi eğer erdemi seçersem..

Arkadaşlar merhaba,
bende hamile kalırsam Ümraniye Erdem has. gitmek istiyorum.
Eve yakın olmasıda çok önemli. Bir çok doğum yapan tanıdığım memnun kaldı açıkcası.
Yalnız 1,5 ay önce iş arkadaşımın eşi
Erdem Hast.(ümr) doğum yaptı, kontroller boyunca çok memnun kaldıklarını söylemişlrdi.
Doğum normalgerçekleşti
yalnız doğum çok zor olmuş, akşamdan sabaha kadar sancı çekmiş, tabi bu kişiye göre değişir ama
işin üzücü tarafı doğum esnasında bebeğin kolunda sinir sıkışması oluşmuş.
Doktor hatasından kaynaklanan ve bunu orda ki kontrollerde anlamamışlar.
bebek doğduktan sonra yapılan testler v.s anlamamışlar.
Eve gelince bebeğin annannesi farkediyor. Doktorları Bakiye hn mış.
Sonra araştırdılar Bakiye hn ın buna benzer bir kaç olayı daha varmış.
hastaneyi mahkemeye vereceklerdi. Bakiye hn hala ordamı bilemiyorum ama doktor gerçekten çok önemli..
hepimiz aynı endişeler içindeyz, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcaklar kucağımıza almayı nasip etsn.
Bu arada özlem hn ümr. erdem hast demi acaba?
Çok olumlu yorumlar var
Şimdi çok yakın bi arkadaşım hamile ona göre önermek istedm

Son düzenleme:

canım ümraniye dediğin çamlıca erdemmi buraların yabancısıyım ve karıştırıyorum bende çamlıca erdeme gidicem ama ismi yanlış hatırlamıorsam ayşegül hnm dı ona gitmeyi düşünüyorum umarım olumlu olur herşeyönce bir hamile kalmayı becereyimde

canım yanlış yazmışım zaten çok pardon , arkadaşımın eşi Çamlıca erdem hast. de doğum yaptı Dr. Bakiye hn mış
Birde Ümr. Çakmak'ta var, ben ileride hamile kalırsam çakmak ta özlem hn a gitmeyi düşünüyorum.
Bahsettiğim hata doktordanda kaynaklanıyo belki doğum esnasında bu tür şeyler olabilir belki, sorun daha sonra ki kontrollerde durumun farkedilmemesi..bebeğin sol kolunu kullanamadığı evde farkediliyor ve başka bir hast.1,5 aydır fizik tedavi görüyor..Masraflarıda erdem hastanesi karşılıyor.
Ama genel olarak yorumlar iyi, diyorum ya kısmet olursa bana bende çakmak'ta ki hast gitmek isterim. Allah gönlüne göre versin canım

Slm arkadaşlar,
Ben de doktorumu değiştirdim ve bu ay Erdem Hastanesinin Çakmak Şubesine gittim.
Henüz hamile değilim, sadece kontrol amaçlı gittim ama doktorumdan çok memnun kaldım.
Güler yüzlü, sevecen ve ilgili.
Doç.Dr.Serap Yaltı Hanım'ın hastasıyım...
Eğer hamile kalırsam da gebeliği kendisi ile takip etmek isterim...

arkadaşlar öncelikle merhaba
şuna kanaat getirdim ki doğum sırasında allaha sığınıcaz. bir doktor kimine göre iyi kimine göre kötü.
benim arkadaşımda çamlıca erdem bakiye hanımda doğum yaptı oda anlata anlata bitiremedi çok memnun kaldık dedi ama görüyorum ki bir arkadaşta maalesef üzücü bir olay yaşamış. bende çakmak erdemde adalet hn hastasıydım ama memnun kalmadım birde özlem hanımı deneyeceğim hakkında çok olumlu şeyler duydum.
serap yaltı hn da çok duydum o genelde tüp bebek doktoru fakat normal gebelerede bakıyor yanlız normal doğum yaptırmıyo sezeryana giriyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Canım merhaba,
kesinlikle haklısın, olmasa iyi ama doğum ne şekilde nerede olursa olsun hepsinde risk var.
Benim birçok tanıdığımda Erdem de yaptı ve son derece memnun kaldılar. Arada olumsuzluklarıda duyuyoruz ama bir çok hastanede aynı şey söz konusu..
Ama dediğim gibi hamile kalmayı başabilirsem bende erdem e gitmek isterm.
Genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum..
benim merak ettiğim tek nokta doğum geceye denk gelip doktorumuz yoksa nöbetçi doktor doğum yaptırıyomuş galiba, kendi doktorumuzu çağırsak eksradan 400 tl dahamı ödemek durumunda kalıyoruz acaba bilen varmı..
Bunu şuanda kendim için değil yakın bir ark için soruyorum..

evet canım doğum geceye denk gelirse nöbetçi doktor giriyor doğumuna kendi doktorunu istersende exstradan ücret ödüyorsun ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. hastaneyi arayıp konuşursan bu konuda sana bilgi verirler. bu arada arkadaşının doktoru kim ???

yeni öğrendi canım testle, henüz doktora gitmedi ama oda özlem hn a gidecek bu hafta içi..
gittiğinde bilgi verirler artık

yeni öğrendi canım testle, henüz doktora gitmedi ama oda özlem hn a gidecek bu hafta içi..
gittiğinde bilgi verirler artık

özlem hanım o konuda daha iyiymiş hem cana yakın hemde doğumda çağırdığınız takdirde biz geliyoruz demiş.
kimiside var mesai saati bitti diyo hanımefendiler

merhaba arkadaslar

ben de dogumuma 5 hafta kala cakmak erdem hastanesinden doktor aysegul unal a gitmeye basladim. dogumumu da o yaptirdi. ben hastanedende doktordan da cok memnun kaldim. doktor hanim cok guler yuzlu ve her turlu bilgiyi sormadan soyluyor. hastanenin fiyatlarida gayet makul. ben sezaryani 750 TL ye oldum. Daha once medipol hastanesine gidiyodum,dogum fiyatlari orda yuksek oldugu icin, ve aysegul hanima giden bi arkadasimin tavsiyesi uzerine camlica erdeme gittim. medipolde doktor bahar caglari da tavsiye ederim.

kızlar cevaplarınız için tşkler..evet çogu kişi memnun ama arada sorun yaşayanlar var insan ister istemez şüpheye düşüyor..artık doktorun hatasımı yoksa olacagı mı var bilemiyor insan..sonuçta düşünüyorum doktor açısındanda niye yanlış bişey yapıp sorun yaşasın ,bebeği sorunlu etsin ama demek şans mı ? dikkatsilzlik olamaz herhalde sonuçta can söz konusu..bilemiyorum..doğum yapan arkadaş seninde gözün aydın..ayşegül hanımada gidenleri okudum burda demek o da iyi..

ekim ayında çakmak erdem hastanesinde adalet hanım tarafından sezeryanla doğum yaptım.. cok memnunum kontrollerimede aynı hastaneye gittim basından beri.. fatıs özlem hanım ve ayse hanımda iyiler ama ben en cok adalet hanımdan memnun kaldım ve doğumumu kendisi yaptırdı.. coğu doktor sezeryancıdır ama adalet hanım ciddi sorun yoksa normalı denemeyi kesinlikle önerir.. fiyat sez. 750 hersey dahil normalde 400 idi.. aynı ay bu forumda 2 arkadas daha aynı hastane ve doktorda doğum yaptı kendileride memnunlar..

özlem hanım o konuda daha iyiymiş hem cana yakın hemde doğumda çağırdığınız takdirde biz geliyoruz demiş.
kimiside var mesai saati bitti diyo hanımefendiler

hepsi gelebiliyor yıllık ızınleri yada farklı durum yoksa yalnız cağırtıldığında ek ucret alıyormus hastane özlem hanım oyle soylemişti..

Çakmak hastanesinde Özlem hanıma başladım 2aydır ona gidiyorum sanırım.
Çakmak hastanesine giderseniz zaten direk farkedersiniz .Diğer doktorlarda tektük hasta sıra beklerken özlem hanımı bekleyenler neredeyse 10 kişiyi buluyor.
Özlem hanımı nette çok araştırdım gidenler hep memnun.
Tatlı dilli güleryüzlü konuşkan ilgili yardımcı bir kadın valla.

ben şuan 30+2 haftalık hamileyim.. hamileliğimin başından beri farklı farklı hastanelere gittim. 2aydır özlem hn gidiyorumm. arkadaşların dediği gibi her gelen memnun ondan güler yüzlü ve ilgili.. başından savmıyor diğer dr lar gibi.. her bilgiyi veriyor saolsun.. doğumumuda orada düşünüyorum.. ben sezeryan istiyorum dememe rağmen bana '' korkma sen yanlız olmayacaksın doğumuda beraber yapacağız biz seni yanlız bırakmayacağız olumsuz bir durum olmazsa sezeryanda ısrar etme vs gibi şeyler dedi bana ve ikna etti normal doğuma.. eğer bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum.. herkesede özlem hn tavsiye ederim..

Ben çamlıca erdemi düşünüyorum halada bir şey dikkatimi çekti tam sayıları bilmesemde sanırım çakmak erdem 7 8 kadın doğumcu varken çamlıca erdemde 3 tane var acaba doğum yapmak risklimi olur orda oraya talep yokmu acaba:44:

evet arkadaşım haklısın çakmak erdemde 10 tane kadın doğumcu var çamlıcada 3 tane. senin için yol problem olmuyosa çakmak erdem daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…