anladim canim tesekkur ederim aile hekimim var biliyorum zaten en yakin umraniye egitim oldugindan yapiliyormu diye merak ettim simdiden randevu saatlerine bakiyorum bakalim olmazsa erken de gidebilirim tesekkurler...
bu konuyu güncelleştirelim bayanlar, bilgisi olan herkes cevap verirse cok memnun olucam
son bir yıldır erdem hastanesine gidipte sürekli kontrollerini yaptıran ve ücretleriyle birlikte neler yasadınız ?
tavsiye edermisiniz
suan arastırma içersindeyim ve cok ihtiyacım var? tüm kontrol ücretlerini cok merak ediyorum
Benim arkadaşım Çakmak Erdem Hastanesinde Özlem Hanıma gidiyordu.Dün sezeryanla erken doğum oldu.Çok kanaması olmuş arkadaşımın.Özlem Hanım acilen sezeryanla bebeği almış.Şimdi küvözde bebek.Çok memnun olduğunu söyledi Özlem Hanımdan.Zaten herzaman çok sevecen yaklaştığını anlatıyordu doktorun.
Merhaba.Ben çakmak erdem hastanesinde dogum yaptım 4 ay önce.Çok memnun kaldım.Doktorum Zeynep Yeşim Görgün hanım.Suyumun erken gelmesi nedeniyle kontrole gitmişken doguma alındım ve suni sancıyla normal dogum yaptım.Zeynep hanımda ebelerde son ana kadar normal dogum olsun diye ugraştılar.Doktorumdanda ebelerdende Allah razı olsun çok ilgilendiler..Tavsiye ederim sanada özellikle Zeynep Hanım alanında en iyilerdendir.Bunu o hastanede çalışan doktor ve ebe tanıdıklarımızdanda duydum..Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin...Konuyu guncelleyelim hanımlar var mi aranızda erdem cakmakta doğum yapanlar tecrubelerinizi paylaşın lütfen hala nerede doğum yapacagima karar veremedim