Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

zeynep yeşim hn.benim arkadaşımın doktoruydu.
sezeryan yaptı,arkadaşımın damarını kesmiş yanlışlıkla,
kız ameliyattan uyandığında bi terslik olduğunu anlamış,
çok fazla ağrısı varmış dr.çağırmış,yeşim hn.normal olduğunu söylemiş.
kan kaybından ölüyormuş nerdeyse yeşim hn.hala bekleyelim demiş.
Adalet hn.anlamış durumu acilen ameliyata almış.yeşim hn.keyfini bekleseydi ölecekti kız.
bu arada rahminin yarısınıda almışlar DR.HATASI yüzünden.
aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.

arkadaşlar bir tanıdığım vardı benim için doktor araştırmasını söyledim kendisinin işi hastanelerle ilgili olduğu için. erdem hastanesinde emel hanımı söyledi bana kendisi. bilgisi olan var mı acaba

Merhaba,
Bende sürekli hastane ve dr. araştıranlardanım esasında özel göztepe hastanesinde Dr. gülşen hanıma gtmiştim çokta memnundum ailemde ona doğum yaptıranlar vardı fakat öyle bir hastaneye göre inanılmaz yüksek bir fiyat istiyorlar 6 7 bin tl den aşağı çıkamıyorsunuz okadar diyim çok ama çok üzülerek dr ve hastane arayışına girdim medical park a baktım ama internetteki yorumladan çok gözüm korktu sürekli çıkartılan extralar drların muayene edebilmek için oda araması verilen fiyatın çok üstüne çıkılması ve haksızlıklarını asla kabul etmemeleri vs..
en son çamlıca erdem hastanesini buldum fiayt bilgisi olarakta zorunlu sezaryen olursa 750 ama keyfi olursa 1000.tl dediler ama burdaki yorumlar daha düşük fiyatlardan bahsedior ne olduüunu çözemedim. muayene ise ssk lıya 25 özel sigortalıya ise 50 tl üzerinden provizyon alınıormuş.
dr lara baktım aklıma ayşegül ünal yattı ama hiç bir bilgim yok gidip görücem artık başka şansım yok sadece 1 kişi bahsetmiş kendisinden çok şükür ki olumlu.

bnm birde kafama takılan mesela doğruduk 2 3 gece hastanede kaldık bu verdikleri doğum fiyatının üstünemi çıkıor geceleme fiyatı ilavemi hiç bilginiz varmı?

arkadaşlar merhaba,bende 5 haftalık hamileyim ve dr.arayışına başladım,ilk kontrol için en yakın hastane olan afiyet hastanesine gittim,çok kalabalık bi hastane,kesinlikle randevu saatinizde alınmıyorsunuz
süreklii araya kontroller giriyor, ben hiç memnun kalmadım,çakmak erdem de zeynep yeşim hanıma
bundan yaklaşık 8 ay önce 3 yada 4 kez gittim çok güler yüzlü bi doktor du, tekrar onunla devam etmeyi düşünüyodum fakat burdaki olumsuz düşüncelerden sonra soğudum kendisinden.hospitalium da
Op.Dr. Bahar BESEN (Çamlıca) çok duyduğum bi isim,onla devam etmeyi düşünüyorum.fiyatı bilmiyorum,fakat diğer hastanelerde olduğu gibi ssk lı fiyatı 30 yada 40 tl dir diye düşünüyorum.

afiyet hastanesinde ben ilk doğumumu yaptım ve hiç memnun kaldım.ve dr sırf kendi doğurtmak için 37.haftamın bittiği gün zorlasuni sancıyla doğum yaptırdı..tabi ben o zaman ghiç bilgili değildim ve ilk doğum oldugundan cahildim..erkenden doğum yaptırdı ve çaoğugum erken doğan sarılığı oldu ve günlerce hastanelerde kaldık.ayrıca doğumdada dr lakayt ve iğrençti(ismini hatırlamıyorum 2 kez gitmiştim ,30lu yaşalrında kıvırcık kızıl saçlı bi bayandı) ..ve doğumda hiç yardımcı olmadılar ne nefes ne ıkınma hiçbişey..hiç tavsiye etmiyorum.sarılık içinde 1 gece yattık ve 2009 şubatında 400 lira fatura kestiler düşünün,doğuma 350vermiştim o zaman orda..

Adalet hn.anlamış durumu acilen ameliyata almış.yeşim hn.keyfini bekleseydi ölecekti kız.

valla yazdııgnızı okuyunca hayrete düştm afedersiniz yuh dedim yani..bu nasıl iş..insan hayatını nasık hiçe saymak şok oldum resmen..

arkadaşlar bir tanıdığım vardı benim için doktor araştırmasını söyledim kendisinin işi hastanelerle ilgili olduğu için. erdem hastanesinde emel hanımı söyledi bana kendisi. bilgisi olan var mı acaba

ben erdeme hiç gitmedim ama geçen ay kendi dr.uma gititğimde emel hanımda doğum yapmış bir bayana rastladım..kendisi memnun kaldığını söyledi.sadece doğuma gitmiş oraya ve 430lira fatura çıkarmışlar..normal doğurmuş ve 24 saatlik yatma ücreti bu fiyata dahilmiş..bigün 11 de yatmış akşamüstü doğurmuş ertesi gün 9da çıkmış..saat 11 i geçse ek ücret oluyor 24 saati geçince dedi..

Merhaba,
Bende sürekli hastane ve dr. araştıranlardanım esasında özel göztepe hastanesinde Dr. gülşen hanıma gtmiştim çokta memnundum ailemde ona doğum yaptıranlar vardı fakat öyle bir hastaneye göre inanılmaz yüksek bir fiyat istiyorlar 6 7 bin tl den aşağı çıkamıyorsunuz okadar diyim çok ama çok üzülerek dr ve hastane arayışına girdim medical park a baktım ama internetteki yorumladan çok gözüm korktu sürekli çıkartılan extralar drların muayene edebilmek için oda araması verilen fiyatın çok üstüne çıkılması ve haksızlıklarını asla kabul etmemeleri vs..
en son çamlıca erdem hastanesini buldum fiayt bilgisi olarakta zorunlu sezaryen olursa 750 ama keyfi olursa 1000.tl dediler ama burdaki yorumlar daha düşük fiyatlardan bahsedior ne olduüunu çözemedim. muayene ise ssk lıya 25 özel sigortalıya ise 50 tl üzerinden provizyon alınıormuş.
dr lara baktım aklıma ayşegül ünal yattı ama hiç bir bilgim yok gidip görücem artık başka şansım yok sadece 1 kişi bahsetmiş kendisinden çok şükür ki olumlu.

bnm birde kafama takılan mesela doğruduk 2 3 gece hastanede kaldık bu verdikleri doğum fiyatının üstünemi çıkıor geceleme fiyatı ilavemi hiç bilginiz varmı?

cnm burdaki yorumlarda fiyat düşük diyorsun ya byük ihtimalle sen eski yorumlara bakmışsındır..eski tarihlerdeki yorumlar vardı ,bende ilk başta karıştırmıştım..
Doğurunca normal doğumda 24 saat sezeryanda 2 gün yatış ücreti doğuma dahil oluyor bütün hastanlerde ama yine yanılgıya düşmemek için sormakta fayda var..

hepinize yorumlar için tşkler..

cnm maydanoz ilk 3 ay hele düşük tehlikesi yapıyor tüh demek duymamıştın..gerçi olacağın önüne durulmuyor tabi ne desek boş..rabbim tekrar sağlıklı hamilleik ve bebek nasip etsin..

2 hafta sonra 2. bebeğimi dünyaya getiricem kısmetse,ben bile yeni duydum ... biraz geç oldu galiba :)

ayy, çok ürperdim. doktor ne kadar önemli işte yaa!!

evet,rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

kızlar bende Çamlıca Erdem Hastanesinde Tülay Kaya ya gidiyorum ve çok memnunum kendisinden iş yerimle ilgili bir problem olmuştu hemen bana bişiler önerdi sürekli olumlu şeyler söylüyor herşey yolunda diye :emir_bebek: hatta ben sürekli olumlu dediği için olumsuz bişiler dese diyoruöm:KK34:

kızlar bende Çamlıca Erdem Hastanesinde Tülay Kaya ya gidiyorum ve çok memnunum kendisinden iş yerimle ilgili bir problem olmuştu hemen bana bişiler önerdi sürekli olumlu şeyler söylüyor herşey yolunda diye :emir_bebek: hatta ben sürekli olumlu dediği için olumsuz bişiler dese diyoruöm:KK34:

nisa,orası çakmak erdem'e göre daha sakin migerçi bilmiyorum çakmak'taki erdem hastanesini gördün mü ama çok çok kalabalık.orası nasıl bu açıdan, bir de doktorlarına randevu ile gidilebiliyor mu,yoksa orada da gidip bekliyor musun saatlerce :KK43:(

canım çamlıca erdemde sadece bakiye hanım randevu vermiyor diye biliyorum ben gittiğimde beklemedim hiç bir seferinde bir 10 dakika beklettiler tülay ve ayşegül hanımda var randevu sistemi yenidoğan hemşireleri falan çok ilgililermiş eşimin iş yerinden arkadaşının eşi doğum yaptı 2 ay önce çok memnundu bu arada o bakiye hanımdan çok elektrik aldı çamlıcadaki tüm hastanelerden sonra bakiyehanımda karar kıldı bende okalabalık ve randevu almıyorum diye ona gitmedim açıkcası birazda elektirik meselesi sanırım tülay hanım az konuşuyor ama hep moral pozitif enerji veriyor açıkcası

canım çamlıca erdemde sadece bakiye hanım randevu vermiyor diye biliyorum ben gittiğimde beklemedim hiç bir seferinde bir 10 dakika beklettiler tülay ve ayşegül hanımda var randevu sistemi yenidoğan hemşireleri falan çok ilgililermiş eşimin iş yerinden arkadaşının eşi doğum yaptı 2 ay önce çok memnundu bu arada o bakiye hanımdan çok elektrik aldı çamlıcadaki tüm hastanelerden sonra bakiyehanımda karar kıldı bende okalabalık ve randevu almıyorum diye ona gitmedim açıkcası birazda elektirik meselesi sanırım tülay hanım az konuşuyor ama hep moral pozitif enerji veriyor açıkcası

yorumun için sağolcnm..ya herkes çamlıca sakin diyor..bende şüpheye düştüm çakmak çok yoğun diye :KK43: neyse hayırlısı..

yorumun için sağolcnm..ya herkes çamlıca sakin diyor..bende şüpheye düştüm çakmak çok yoğun diye :KK43: neyse hayırlısı..

haklısın hayırlısı cnım eşim dediğim gibi arkadaşından dolayı erdem dyor ayrıca yenidoğan yoğun bakımıda önmli cnm :KK19: Allah düşürmesin ama ne olur ne olmaz:KK16:

haklısın hayırlısı cnım eşim dediğim gibi arkadaşından dolayı erdem dyor ayrıca yenidoğan yoğun bakımıda önmli cnm :KK19: Allah düşürmesin ama ne olur ne olmaz:KK16:

evet çok önemli,benim ilk bebeğim sarılıkmış bizi öyle eve gönderdiler..5.gün gittik sonra 13,gün eve dönebildik,hastanlerde yatmak berbat

ben ilk 5 ay çamlıcaya gidiyordum doktorum ayrılınca bıraktım bakiye hanım randevusuz ve çok yoğun bide onun ücreti 30 tl çakmaktan gelme dokto olduğundan sonra 2 doktor daha alınmış onlar randevuludur. gerçekten çok sakin orası çakmağa göre hemşireler ilgili güleryüzlü ama doktor doğuma gidince veya biri izne çıkınca ortalık karışıyo benim doktorum da galiba hastane yönetimiyle o yüzden sorun yaşayıp ayrıldı ben şu çengelköy safa hastanesinde meltem hanıma gidiyorum çokta seviyoruz kendisini

çok kafam karıştı. erdem hastanesine ya iyi diyolar ya kötü. doğumda ya bişey olursa diye korkuyorum ufff

gerçekten öyle ama sanırım her yer için geçerli bu. kimisi memnun kalırken baka birisi aynı kişiden ve hastaneden hiç memnun kalmayabiliyor. burad aonu gördüm. sanırım bu, herkesin beklentisinin farklı olmasından kaynaklanıyor.yenidoğan yoğunbakımına gelince, o olmazsa olmaz diye düşünüyorum. hastane tercihinde buna dikkat etmek çok önemli. nisa'nın da söylediği gibi, ne olur ne olmaz.

Bu kadar zaman geçmesine rağmen hala erdem hastanesinde hangi doktora gideceğime karar verebilmiş değilim. Adalet hanıma gittim ve hiç memnun kalmadım doğru düzgün bilgi vermiyor birkez olsun daha ne tansiyonuma ne kiloma bakmadı. Zeynep yeşim hn.dı daha önceki doktorum burda bir arkadaşın yazdığı olay üzerine ondanda vazgeçtim. Son tercihimiz özlem hanım kaldı. Umarım bu sefer doğru karar olur.:KK43::KK43:

cnm valla bende senin gibiyim ama özleme taktım kafayı gidersem ona gitmek istiyorum..gerçi doğum geceye gelirse hangisi varsa o giriyor doğuma ama..

henüz 10 haftalık hamileyim türkiye hastanesinde ayşe
hanıma gidiyorum ve çok memnunum ama taşınacağızzzz:44: bu yüzden erdem hastanesini düşünmeye başladım doktor önerebilirmisiniz

X