Of ne zormus buraya uye olmak Lutyens banada yardimci
Olun haziranda karin germe amelyati olucam ama iki doktor
Arasinda kaldim ibrahim askarmi ercan karacaoğlumu
Hangisi daha guvenilir bana yardimci olun
Ercan bey daha pahali soyledi AMA
canım nasılsın gelişmeler ne alemde
Slm nurgül,bende Ercan beye ameliyat olanlardanım.Sen iki doktorlada görüştün mü? Görüşmediysen görüşüp kendin karar vermelisin güven konusuna.Benim güvendiğim insana sen güven duymayabilirsin.Ben çok güvendim ki karından sonra yüzümüde Ercan beye emanet ettim.Yüz bu hep açıkta karın gibi değil.Karında olumsuzluk olsa kapalı bölge ama yüz öylemi
Allah kolaylık versin doktor seçimi çok zordur bilirim.
Birde Ercan bey paracı biri değil.Herşey dahil fiyat veriyor.Yok korse parası muayne parası vs. hiç yok.Doktorlarla konuşurken bunlarıda dikkati alır sorarsın canım.Kolay gelsin.
İyi gidiyor hala aynı değişen bir şey yok.Kafamdaki şu gerginlik hissi geçtiğinde daha iyi olacağım.Yüzüm oturmaya başladı.Şişlikler yok.Sadece benim hissettiklerim var o kadar.Sen nasıl opldun görüşemedik bu aralar yoğunluktan.
Slm herkese cvplar icin tsk ederim doktor arastirirken sizlerden cok yorum okudum
Ve bugun ercan beyle gorustum kararim hep o geldi icimden borc Hal edicem artik Ben burdan nsl yazilir falan tam ogrenmed cvp seklinde yaziyorum 7 yada 8 haziranda olucam yanliz olucam korkuyorum cok uykularim kaciyo
Yorumlarinizi okumustum Kim bilmiyorum demistiki bu amelyat girince doktor
Bey digertaraflarida duzeltiyo lipo ile sutyen altlarini bu sadece gogus amelyatinda yoksa diger amelyattada yaparmi
gordum cok destek oluyosunuz birbirinize yeni katilanlara lutfen benide yanliz birakmayin yoksa 7 haziran gelmez amelyata girerken biri olmasi onemli mi Benim biiki disinda kimse bilmiyo sonrasinda oldum diye ariycam kismetse
Kimse Yok galiba uyku haram oldu nsl bu zmn gececek sizinde kaslariniza dikis attimi Ben sadece bikiside gormustum
Canli cok kotu olmustu kadin ay buldu toparlanmasi Ben cok korkuyorum
Ic dikisten ya
ya kızlar bu silikon banta başlattı doktor beni ama yanlar kıvrılıyor ya ne yapmam lazım korse üzerine gelince kaldırıyor kenarları
nurgul bak ziyarete geliriz ama bir şartla çikolata getirirsen
çok iyi insanlarız nasıl bir araya geldk bu kadar temiz yürekli insanlar bende şaşkınımdoktorlar bahane arkadaşlıklarımız şahane oldu
Tabiki istediniz cikolata olsun hemde soz hercesidinden getiririm kac gundur stresten uygamiyordum iyi geldi burda sohbet AMA hala
Karin amelyati ile sorularima cvp alamadim ic kasa atilan dikisler cok acili imis Ben korkuyorum bide ortalama gr olarak nekadar aliyo yag yada kesti parca
Yeterki Gelin cunku tek basina olmak helede Boyle bi amelyatta delilik AMA napim bilmiyorum Zaten cikolata olmazsa olmaz bavulda herzaman bulunur
Sizi biktiricam sorularima AMA hosgorun lutfen idare edin bu deliyi neler almam lazim yanima
Hani olmazsa olmaz anlaminda
Bankada gelecekmisiniz:)? Burda mevlana şekeri var
7 haziran sabahi hastaneye giris yapicam off cok tuaf olduuum nolur banada dua edin korku heycan uzuntu sevinc hepsi karisti birbirine
canım ben revizyonu 1.seneyi geçti yaptıralı söyleme revizyon diye :26: hepsi alıyor fark diye biliyorum ama kombine ameliyat ve hastanın biraz ağlaması fiyatı etkiliyor bilgine
Haklisin canim cok onemli doktor ercan beyden once cok fazla doktor aradim
AMA icimde hep suphe sonra yorumlarinizi okudum mesela diger doktorlarla ilgili kisa yorumlar AMA ercan bey coktu aradim doktorlar 5000 e kadar fiyat Verdi AMA dedim gibi icime sinmedi bilmiyorum ercan beyide sizden gorduklerim bide konusunca guven Verdi onada oyle soyledim Zaten insallah hayirlisi ile olur cikarim korkum cocuklarim biliyosunuz bide insanlar bisey olsa tepki Hak ettin olucak umarim iyi olur
Benim bir yılı geçti karın ameliyatım.Yüz ameliyatım yeni oldum.Bir ayı geçti oda.Bende hiç dikkat etmiyorum.Kim ne ameliyatı olmuş kime olmuş hiç aklımda kalmıyor isimlerde.Yaşlılık işteBen cok amelyat sonrasi yorumlari okudum AMA isimlere dikkat etmedi subat 26 dami oldun nasildi sonrasi
maşallah maşallahbende iyiyim canım tam düzelelim de toplanalım
Sanki anlaşılmayacak doktor la bu adam nasıl söylemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?