Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Of ne zormus buraya uye olmak Lutyens banada yardimci
Olun haziranda karin germe amelyati olucam ama iki doktor
Arasinda kaldim ibrahim askarmi ercan karacaoğlumu
Hangisi daha guvenilir bana yardimci olun
Ercan bey daha pahali soyledi AMA

Slm nurgül,bende Ercan beye ameliyat olanlardanım.Sen iki doktorlada görüştün mü? Görüşmediysen görüşüp kendin karar vermelisin güven konusuna.Benim güvendiğim insana sen güven duymayabilirsin.Ben çok güvendim ki karından sonra yüzümüde Ercan beye emanet ettim.Yüz bu hep açıkta karın gibi değil.Karında olumsuzluk olsa kapalı bölge ama yüz öylemi
Allah kolaylık versin doktor seçimi çok zordur bilirim.
Birde Ercan bey paracı biri değil.Herşey dahil fiyat veriyor.Yok korse parası muayne parası vs. hiç yok.Doktorlarla konuşurken bunlarıda dikkati alır sorarsın canım.Kolay gelsin.

canım nasılsın gelişmeler ne alemde

İyi gidiyor hala aynı değişen bir şey yok.Kafamdaki şu gerginlik hissi geçtiğinde daha iyi olacağım.Yüzüm oturmaya başladı.Şişlikler yok.Sadece benim hissettiklerim var o kadar.Sen nasıl opldun görüşemedik bu aralar yoğunluktan.

Haklisin canim cok onemli doktor ercan beyden once cok fazla doktor aradim
AMA icimde hep suphe sonra yorumlarinizi okudum mesela diger doktorlarla ilgili kisa yorumlar AMA ercan bey coktu aradim doktorlar 5000 e kadar fiyat Verdi AMA dedim gibi icime sinmedi bilmiyorum ercan beyide sizden gorduklerim bide konusunca guven Verdi onada oyle soyledim Zaten insallah hayirlisi ile olur cikarim korkum cocuklarim biliyosunuz bide insanlar bisey olsa tepki Hak ettin olucak umarim iyi olur

Ben cok amelyat sonrasi yorumlari okudum AMA isimlere dikkat etmedi subat 26 dami oldun nasildi sonrasi

maşallah maşallah bende iyiyim canım tam düzelelim de toplanalım

Kk yanında merak etme sen.Burdaki arkadaşlık süpeeeer yalnız değilsin canım.

Ben yazmış olabilirim canım.Karın ameliyatımda yapmıştı sırt yan tarafları lipo lazer.Doktor neler yapılacağüını ve nedenlerini söylüyor.Benim sadece karın olursa ilerde sırt ve yan bölgelerin göze batacağını bu işlerin bir bütün olduğunu söylemişti.Sonuçta vücut şekillendirme için yapılıyor bu ameliyatlar.
Almanyadan bir arkadaşımız tek başına gelmişti.İlla birinin olması gerekmiyor hastanede hemşireler ve doktor çok ilgileniyor.Tabii bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu yollardan geçtiğimiz için biliriz canım.Kimseyi haberdar etmediğimiz için burdan konuşup dertleşmek bile insanı motive ediyor.

Kimse Yok galiba uyku haram oldu nsl bu zmn gececek sizinde kaslariniza dikis attimi Ben sadece bikiside gormustum
Canli cok kotu olmustu kadin ay buldu toparlanmasi Ben cok korkuyorum
Ic dikisten ya

Karın kası yırtığıma yama kondu benim.Toparlanmam kolay oldu Hiç korkmadım. girdim ameliyata çıktım.Çok istiyordum girmeden öncede sevgili karnımla vedalaştım bile

nurgul bak ziyarete geliriz ama bir şartla çikolata getirirsen

çok iyi insanlarız nasıl bir araya geldk bu kadar temiz yürekli insanlar bende şaşkınım doktorlar bahane arkadaşlıklarımız şahane oldu

Ameliyattan sonra artık çikolata mikolata istemez diyordum huylu huyundan vazgeçmiyor Yiyin yiyin Ercan sizi bekliyor lipo iyneleri elinde

Benim ağrım sızım olmadı.Sanırım yapılan işleme ve kişiye bağlı birazda.Hastanede bir gün kaldım.Çıktıktan sonrada hiç ağrı kesici kullanmadım çünkü ağrım olmadı.Ne kadar yağ alınacak doktor bilir.Aynanın karşına geç otur öne doğru hafif eğil.Fazlalık neyse sarkan gidende o olacak.Fazlalık ne kadar yanlara doğru ise ameliyat izin o kadar olacak.Az çok anlarsın yani.

Son düzenleme:

Çikolata olmazsa olmazlardan dermiiişim merak etme bıktıramazsın sorularınla çünkü bizde baştan senin gibiydik

Hastanede bişey lazım olmuyor.Eşortman falan iyi oluyor hastaneden çıktıktıktan sonra giymeye.Şiş olduğun için rahat edeceğin kıyafetler getir aklıma gelen bunlar

Bizlere güvenip inandığın için teşekkür ederim.Bende beş doktorla görüştüm kararımı öyle verdim.Pişman değilim çok şükür.Aklına kötü şeyler getirme.Kim ne derse desin boşver.Ruh sağlığımız için yaptırıyoruz.Çocuklar için bir şey diyemiyorum annesin anlıyorum bende anneyim.
Annenide anlıyorum.Benim çocuğum bu ameliyatları olmaya kalksa bende çok kötü olurum kendim yaptırdığım halde istemem.Elzem olmadığından tabiki bu tepkiler.
Giydiğin her şeyin yakışacağını,karnını saklayan kıyafetlere artık bakmayacağını,karnını içine çekerek dolaşmayacağını,ordan burdan pörtleyen fazlalıkların olmayacağını düşün inan benim gibi girersin ameliyata.
İnşallah Allah kısmet ederse tanışmak nasip olursa gördüğünde bu yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın canım.

Ben cok amelyat sonrasi yorumlari okudum AMA isimlere dikkat etmedi subat 26 dami oldun nasildi sonrasi
Benim bir yılı geçti karın ameliyatım.Yüz ameliyatım yeni oldum.Bir ayı geçti oda.Bende hiç dikkat etmiyorum.Kim ne ameliyatı olmuş kime olmuş hiç aklımda kalmıyor isimlerde.Yaşlılık işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…