• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Hayırdır tam tadilata giriyon bakıyorum :34:
Kontrole gittim her şey yolunda iyi gidiyormuş öle dedi :nazar:
Kalça protezi sormuştun,protez takmış birinin resmini gösterdi :nazar: olasım geldi.
Doktorumuz ilgilidir sağolsun.Git gıı fiyatı konuşursun hemide görmüş olursun.Görmek bedava :52:

Demi kıı:) yatmışken kalçayıda yapıverse..gelcem en kısa zamanda eşim 2 ay daha dur tam otursun öyle git diyor.biraz yumuşatdı.psikolojisi bozulmuş havalarındayım.etkili olacak gelişmeleri izleyin:)

Canım izim çamaşırın içinde demişin. Benim hala içinde değil.bide nasıl çamaşır yüksek bel mi bikini tarzı mı:) çok ayıp ama metak ediyorum

arkadaşım acele etme yazdığım gibi diğer tarafa ilk 15.20.gün milletin ve doktorumun kafasının etini yedim şimdi aşağıda yani özel bölgemin hemencecik üzerinde bayağı indi :nazar::nazar:4.parmak yukarıda idi :34: normal slip kilot canım yüksek bel değil

Hanimlar sigara kullananiz varmiydi amelyat tan once nasil etki yapiyo
Ben birakabilecegimi hic sanmiyorum

Evet canım ben kullanıyordum ameliyattan 1 hafta önce bıraktım sonrasındaki 15. Gün tekrar başladım.. Karnındaki gerilme nedeniyle orda kan dolaşımı yavaşlayacak sigara içersen daha da yavaşlayıp dokuların az beslenmesine neden olacak. Beslenmeyen dokuyu kaybedersin. Allah korusun bu göbek deliğin bile olabilir. Kısa bi süre sabret. Yardım al bu konuda

Bentoprak canım bestenin keyfi yerinde dün konuştum telde arabasını yeniledi gezmelerde :21::21:

foruma pek vakit ayıramıyor o yüzden oldu karın germesini buraları bıraktı :ssz: selamları var soranlara

arkadaşım acele etme yazdığım gibi diğer tarafa ilk 15.20.gün milletin ve doktorumun kafasının etini yedim şimdi aşağıda yani özel bölgemin hemencecik üzerinde bayağı indi :nazar::nazar:4.parmak yukarıda idi :34: normal slip kilot canım yüksek bel değil

İçinizi dışınızı döktünüz :52: nasııı çamaşır giyiyon onuda öğrendik :36: :36: :36:

Bentoprak canım bestenin keyfi yerinde dün konuştum telde arabasını yeniledi gezmelerde :21::21:

foruma pek vakit ayıramıyor o yüzden oldu karın germesini buraları bıraktı :ssz: selamları var soranlara

Alllah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin :nazar: İyi olsunda gezsin merak ettim uzun zaman göremeyince.

One canim sigariyi birakmayami yardim ediyo uc haftadan az kaldi birakmam yada azaltmam gerek bu risk kotu

istersen bırakma ben doktora gideceğim kontrole söylerim bi hastanız 1.paket siğara içiyor ameliyatını 3.hafta var üstelik panic atak,pimpirikli benden beter diye (kesin sana döner mailde yurt dışına yerleşiyorum ameliyatınızı yapamayacağım der:1:)

istersen bırakma ben doktora gideceğim kontrole söylerim bi hastanız 1.paket siğara içiyor ameliyatını 3.hafta var üstelik panic atak,pimpirikli benden beter diye (kesin sana döner mailde yurt dışına yerleşiyorum ameliyatınızı yapamayacağım der:1:)

İspiyonculağa mı başladın :1: senin ameliyatından kaçmadı ya daha kaçmaz şekerim

Son düzenleme:
İspiyonculağa mı başladın :1: senin ameliyatından kaçmadı ya daha kaçmaz şekerim

:1::1::1: ay yazık doktora rüzgardan nem kapan tipleriz hepimiz adamı seçtik :1::1::1:

bende kaçmadı doğru ama biraz naz yaptı :ssz: zor gün aldım yok doluyum yok günüm yok :19:ellerine sağlık gördü nurgul 1.ay oldu ameliyat olalı sonuç taktire şayan :21:

bentoprakcım sana, besteye,nlgpd,ada,serap38,burcuya herkese teşekkürler karından çok korkuyordum sayenizde kolay geçirdim bu süreci:16:

Sen yurt dışındaydın orda varmı bilmiyorum.Bir araştır internetten.Sonuçta bu alet Türkiye ye yurt dışından geliyor.Yada ameliyattan bir hafta öncesi gelir burda girersin.

Son düzenleme:
Back
X