Ben geldim bile şekereokunmuşmu
![]()
Okunur muymuş mevlana şekeri:) ne biliyim alıp gelcem ben okurum uçakta:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim bile şekereokunmuşmu
![]()
Hayırdır tam tadilata giriyon bakıyorum
Kontrole gittim her şey yolunda iyi gidiyormuş öle dedi![]()
Kalça protezi sormuştun,protez takmış birinin resmini gösterdiolasım geldi.
Doktorumuz ilgilidir sağolsun.Git gıı fiyatı konuşursun hemide görmüş olursun.Görmek bedava![]()
maşallah maşallahbende iyiyim canım tam düzelelim de toplanalım
![]()
Canım izim çamaşırın içinde demişin. Benim hala içinde değil.bide nasıl çamaşır yüksek bel mi bikini tarzı mı:) çok ayıp ama metak ediyorum
Hanimlar sigara kullananiz varmiydi amelyat tan once nasil etki yapiyo
Ben birakabilecegimi hic sanmiyorum
Doktorun ne söylüyor bu konuda
Azalt dedi Ben bi pakete yakin ictimi soyledim oda 4 yada 5 enfazla AMA Ben cogalttim stress oldum oyuzden galiba icen varmiydi
arkadaşım acele etme yazdığım gibi diğer tarafa ilk 15.20.gün milletin ve doktorumun kafasının etini yedim şimdi aşağıda yani özel bölgemin hemencecik üzerinde bayağı indi4.parmak yukarıda idi
normal slip kilot canım yüksek bel değil
Okunur muymuş mevlana şekeri:) ne biliyim alıp gelcem ben okurum uçakta:)
Bentoprak canım bestenin keyfi yerinde dün konuştum telde arabasını yeniledi gezmelerde
foruma pek vakit ayıramıyor o yüzden oldu karın germesini buraları bıraktıselamları var soranlara
Sigara kan dolaşımını etkilediğinden iyileşme süreci uzun oluyormuş içenlerde.Mora terapi aletini dene![]()
One canim sigariyi birakmayami yardim ediyo uc haftadan az kaldi birakmam yada azaltmam gerek bu risk kotu
One canim sigariyi birakmayami yardim ediyo uc haftadan az kaldi birakmam yada azaltmam gerek bu risk kotu
istersen bırakma ben doktora gideceğim kontrole söylerim bi hastanız 1.paket siğara içiyor ameliyatını 3.hafta var üstelik panic atak,pimpirikli benden beter diye (kesin sana döner mailde yurt dışına yerleşiyorum ameliyatınızı yapamayacağım der)
İspiyonculağa mı başladınsenin ameliyatından kaçmadı ya daha kaçmaz şekerim