Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Soyledim Zaten Ona oda azalt dedi

Ben göremedim ama üvey evlat muamelesi görüyoruz.

Soyledim Zaten Ona oda azalt dedi sen gene soyleme soz azaltacam

Kızlar merhaba ne zamandır ortalarda yoktum bir türlü fırsat bulup giremedim foruma.Bugün tatil ya hemen değerlendireyim dedim:)Yokluğumda var mı bir gelişme...Yeni ameliyatlar,yeni insanlar...Bu arada komşumuzun kızını da geçen cuma göğüs küçültme ameliyatı yaptırdık Ercan bey'e...Valla artık fanıyız Ercan Bey'in bundan sonra yeni ameliyatlar var kafamda.Tabi zamanı gelince:))))

Acaba senin resimleri de gonderebilirmisin lutfeeeen

Daha önce yükledim resimlerimi öncesi ve sonrasını.Kendim çekmediğimden doktordan istemiştim.Valla Ercan beye yüzüm yok artık resim gönder demeye.Adamdan üç sefer istedim.Teknoloji özürlü ben yok etmeyi başardım.Şimdiki halini çeker yüklerim bir ara ama öncesi yok üzgünüm.

Ooo hoşgeldiniz, nasıl gidiyor insan arada yazar.Alışkanlık yapıyor bu estetik demiştim.Yüz ameliyatımı olalı bir ayı geçti artık başka operasyon yook benden bu kadar.Sen neler yaptırmayı düşünüyorsun bakiim.

Hangi operasyonları yaptırdın merak ettim vallahi:)

Az kaldı şekere:) Haziran'da ordayım yüz ilerleyen dönemde bende istiyorum.şöyle yorgunluğum gitsin :))

Az kaldı gelince görüşmek kısmet olursa görürsün inşallah fikrin olmuş olur.Karın ve yüzde kobay oldum burda.Şimdi birde krem verdi yüz için.Birde krem kobaylığı yapıyorum değerimi bilin
Formülü eczaneye vermiş birkaç kremin birleşmiş hali.Hücre yenileyici ve ölü dokuyu atmaya yardımcıymış.Cildi canlı gösterdiği kesin pırıl pırıl parlıyor.Bakalım uzun vadede neler olacak bekleyip göreceğim.

Haklısın valla aklım hep buradaydı ama çok yoğun bir dönem geçirdim giremedim foruma.Bende burun ve karın düşünüyorum ama biraz daha sonra çünkü önce Allah kısmet ederse 2. çocuğu düşünüyorum sonra toparlatıcam kendimi:)

Ayy ne güzel bebiş gelicek desene senin adına çok sevindim.Her şey gönlünce olur inşallah.Ben o defteri çoktaaan kapadım.

Toprak bizde yaptıralım olmaz mı söylemezmisin:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…