Mora Türkiye - Mora Terapi - Biorezonans - Mora Yetkili Merkezleri
Burayı incele canım.Sen karın mı olacaktın.O kadar çok yazışıyorum ki kim ne ameliyatı olacak karıştırıyorum artık arada idare edin beni tekrar sorarsam
istersen bırakma ben doktora gideceğim kontrole söylerim bi hastanız 1.paket siğara içiyor ameliyatını 3.hafta var üstelik panic atak,pimpirikli benden beter diye (kesin sana döner mailde yurt dışına yerleşiyorum ameliyatınızı yapamayacağım der)
ay yazık doktora rüzgardan nem kapan tipleriz hepimiz adamı seçtik
bende kaçmadı doğru ama biraz naz yaptızor gün aldım yok doluyum yok günüm yok ellerine sağlık gördü nurgul 1.ay oldu ameliyat olalı sonuç taktire şayan
bentoprakcım sana, besteye,nlgpd,ada,serap38,burcuya herkese teşekkürler karından çok korkuyordum sayenizde kolay geçirdim bu süreci
Mora Türkiye - Mora Terapi - Biorezonans - Mora Yetkili Merkezleri
Burayı incele canım.Sen karın mı olacaktın.O kadar çok yazışıyorum ki kim ne ameliyatı olacak karıştırıyorum artık arada idare edin beni tekrar sorarsam
istersen bırakma ben doktora gideceğim kontrole söylerim bi hastanız 1.paket siğara içiyor ameliyatını 3.hafta var üstelik panic atak,pimpirikli benden beter diye (kesin sana döner mailde yurt dışına yerleşiyorum ameliyatınızı yapamayacağım der)
Ben göremedim ama üvey evlat muamelesi görüyoruz.
Soyledim Zaten Ona oda azalt dedi sen gene soyleme soz azaltacam
Ben göremedim ama üvey evlat muamelesi görüyoruz.
sana yakından elleteceğim
tamam mailden göndereyim kız ne yapacaksın benim karnımı fıstık gibi karnın var seninkobayımızsın sen bizim sırada yüz var dermişim
Acaba senin resimleri de gonderebilirmisin lutfeeeen
Kızlar merhaba ne zamandır ortalarda yoktum bir türlü fırsat bulup giremedim foruma.Bugün tatil ya hemen değerlendireyim dedim:)Yokluğumda var mı bir gelişme...Yeni ameliyatlar,yeni insanlar...Bu arada komşumuzun kızını da geçen cuma göğüs küçültme ameliyatı yaptırdık Ercan bey'e...Valla artık fanıyız Ercan Bey'in bundan sonra yeni ameliyatlar var kafamda.Tabi zamanı gelince:))))
Ooo hoşgeldiniz, nasıl gidiyor insan arada yazar.Alışkanlık yapıyor bu estetik demiştim.Yüz ameliyatımı olalı bir ayı geçti artık başka operasyon yook benden bu kadar.Sen neler yaptırmayı düşünüyorsun bakiim.
Hangi operasyonları yaptırdın merak ettim vallahi:)
Iıı önce şekerimi isterim öyle bedavaya cevap yokHangisinden başlıyım dermişim.Estetik olarak karın ve yüz oldum canım
Az kaldı şekere:) Haziran'da ordayım yüz ilerleyen dönemde bende istiyorum.şöyle yorgunluğum gitsin :))
Az kaldı şekere:) Haziran'da ordayım yüz ilerleyen dönemde bende istiyorum.şöyle yorgunluğum gitsin :))
Ooo hoşgeldiniz, nasıl gidiyor insan arada yazar.Alışkanlık yapıyor bu estetik demiştim.Yüz ameliyatımı olalı bir ayı geçti artık başka operasyon yook benden bu kadar.Sen neler yaptırmayı düşünüyorsun bakiim.
Haklısın valla aklım hep buradaydı ama çok yoğun bir dönem geçirdim giremedim foruma.Bende burun ve karın düşünüyorum ama biraz daha sonra çünkü önce Allah kısmet ederse 2. çocuğu düşünüyorum sonra toparlatıcam kendimi:)
Az kaldı gelince görüşmek kısmet olursa görürsün inşallah fikrin olmuş olur.Karın ve yüzde kobay oldum burda.Şimdi birde krem verdi yüz için.Birde krem kobaylığı yapıyorum değerimi bilin
Formülü eczaneye vermiş birkaç kremin birleşmiş hali.Hücre yenileyici ve ölü dokuyu atmaya yardımcıymış.Cildi canlı gösterdiği kesin pırıl pırıl parlıyor.Bakalım uzun vadede neler olacak bekleyip göreceğim.
Toprak bizde yaptıralım olmaz mı söylemezmisin:)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?