Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

yok be ne dalgası şaka yapıyorum :)))

araştır sitede var adı doktorun

Adamın iyi iş çıkardığı belli bi taraftan heykeltıraşımış:))lipoda kendine özgü yöntemi bile var kök hücrelere zarar vermeden vakurlarsa gibi sma gel gelelim Haziran sonuna görüşme randevusu veriyor Ağustos'a ameliyat.

ben kendi adıma çıkardığı işleri görmeden o iyi bu prof demiyorum arkadaşım kaldı ki kendi yaptığı ameliyatlardan düzeltme parası alan doktorları etik bulmuyorum buda benim yine düşüncem kimseyi bağlamaz sen listele kafanda ki tüm doktorlarla görüş kolay gelsin sana sevgiler

Haklısın bende okumaya başlamıştım şimdi yorumları enteresan durumlar.. Saol canım. Sevgiler

ya kızlar bu silikon banta başlattı doktor beni ama yanlar kıvrılıyor ya ne yapmam lazım korse üzerine gelince kaldırıyor kenarları

Saolun ya Ben baska ulkeden gelicem taksit olmaz AMA Hal edicem anlatamam cooooook heycanliyim
Kimse bilmiyo bu beni korkutuyo amelyata yanliz giricem iki cocuk var bende esim ilgilenecek

Haklısın bende okumaya başlamıştım şimdi yorumları enteresan durumlar.. Saol canım. Sevgiler

inan araştırdıkça neler görüyor neler duyuyor insan çok eski üye olmamın da avantajı kim ne sorun yaşamış hangi doktorla okuyor duyuyorsun neyse çok detaya girmeyeyim

Saolun ya Ben baska ulkeden gelicem taksit olmaz AMA Hal edicem anlatamam cooooook heycanliyim
Kimse bilmiyo bu beni korkutuyo amelyata yanliz giricem iki cocuk var bende esim ilgilenecek

aynı senin gibi ada22.arkadaşımız var geçmiş sayfalardan tek geldi yurt dışından çocuklara eşi baktı yanında yardımcı olarak ben ve bentoprak vardık ama geceyi kendi tek geçirdi sorun yaşamadı ha bide limooon vardı oda yut dışından o hepten kendi halletti ona ziyarete gittik hiç korkma ben eşimi gönderdim doktorum gelince çünkü ufaklık okula gidecekti ameliyata nlgpde arkadaşım soktu sağolsun

Ben ercan beyin adini hic duymamistim baska doktorlar cok gorustum burda yorumlardan tanidim
Once umutsamadim reklm oldunu dusundum AMA sonra iceme guven doldu simdi kararim ercan bey 7 haziranda amelyat olucam desteginiz esirgemryin lutfen burda gordum yorumlarinizda nasil ilgi gosterdiginizi
Canim once Allaha sonra ercan beye emanet

Inanin Boyle icim rahatliyo cok saolun ya ic dikisler kastaki yani Zor oluyomu

hayırlısı olsun doktorun çıkardığı işler ortada fazla söze gerek yok zaten sağlıkla atlatırsınız inşallah

Inanin Boyle icim rahatliyo cok saolun ya ic dikisler kastaki yani Zor oluyomu

karın germe sürecimi daha paylaşmadım arkadaşlarımda eşimde engel oluyor nazar değer diye korkumuz :))) teknik el becerisi inanın bana her doktorun 20.gün eğik gezersiniz zor hareket edersinizde lazer lipo dan daha kolay bi ameliyat bana göre karın germe ağrı kesici 4.gün içtim hepsi bu

Buyuk degisim oluyo kilo olarak ortalama nekadar gidiyo
Mesela Ben 168 boyum kilom 73 ve cok agirlik gobeyim ve yanlarim kalcamda genis yada esit dusunun okadar kotu
65 kiloyada dusmustum gecen yil AMA gobek hala vardi bu Kis yine aldim

nurgülcüm, yazını okuyunca endişelerini öyle iyi anladım ki. insanın geride evlatlarını bırakıyor olması en büyük huzursuzluk sebebi. benim de iki oğlum var, ben de sehir dışından Ercan bey'e ameliyat olmak için istanbul'a gittim. sabah çok erken saatte iki yavrumu yataklarında bırakıp, dualarla çıktım evden. ve gözümü açtığımda ilk şükür ettiğim onları yine görebilecek olmamdı. annelik böyle bir vicdan meselesi işte. tarihini de almışsın. hakkında hayırlısı olsun canım. bizler Ercan beye ameliyat olan onlarca insandan sadece bir kısmıyız. kadınlar kulubunu sevince burada dostluklar edinince, ayrılıp gidemedik. hatta dostluğumuz öyle bir hal aldıki, en son jelesec'in ameliyatında hastane odasını, parti salonuna bile çevirdik. üstelik ortak yönümüz Ercan bey bile değil. bazı arkadaşlarımız başka doktorların hastalarıyken, bazıları ise ameliyat dahi olmamış insanlar. ama işte dedim ya, samimiyet & iyi niyet, yürüdüğümüz yol, ameliyat öncesi seninde şuan yaşadığın endişeler bizi dost yaptı. hatta doktorumuzu bile eleştirdiğimiz, esprilerle iğnelediğimiz bir de topiğimiz var. orada paylaşımlar çok komik ve eğlenceli oluyor, vaktin olduğunda seni de orada görmeyi çok isteriz...hakkında şimdiden hayırlısı olsun, umarım çok mutlu olacağın sonuçların olur. ben aynı zamanda çalıştığım için de, sadece bizim geyik topiğine yazabiliyorum, dışarıdaki yazıları böyle ender olan, geniş zamanlarda okuyabiliyorum. olur da ameliyatın için o gün yazamazsam, şimdiden yazıdığım iyi dileklerimi kabul etmen dileğiyle..

sevgiler,

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/559843-butun-estetikseverlerin-geyik-muhabbeti-947.html

Ya sizin gibi insanlar tanidim icin cok sansli hissediyorum cok saolun ya Allah gonlunuze gore versin
Iyi dileklerin icin memnusunuz sonuctan nekadar surdu iylesme donemizin

Ya sizin gibi insanlar tanidim icin cok sansli hissediyorum cok saolun ya Allah gonlunuze gore versin

Allah senin de gönlüne göre versin nurgülcüm. ben de arkadaşlarımı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. hepsi de çok düzgün ve iyi insanlar. istanbul dışında yaşadığım için benim için imkansız ama diğer arkadaşlar belki organize olup seni ziyarete gelebilirler. sen de onları hem yüz yüze görmüş olursun hem de bana işte o zaman hak verirsin. ben meme küçültme ameliyatı oldum. ve tam anlamıyla iyileştim artık herşeyi yapabilirim dediğim süre 5 hafta sonraydı. oğlumu kucağıma aldım dediğim gün iyileştiğim gündü. 2. ayımda spora başladım.

ne güzel yazmışsın canım arkadaşım iyi ki burada yazıştık tanıştık arkadaş olduk ah o evlatlar zaten belimizi büküyor bu süreç de neyse ki sağlıkla başlarındayız yine

nurgul bak ziyarete geliriz ama bir şartla çikolata getirirsen

çok iyi insanlarız nasıl bir araya geldk bu kadar temiz yürekli insanlar bende şaşkınım doktorlar bahane arkadaşlıklarımız şahane oldu

Son düzenleme:
nurgul bak ziyarete geliriz ama bir şartla çikolata getirirsen

çok iyi insanlarız nasıl bir araya geldk bu kadar temiz yürekli insanlar bende şaşkınım doktorlar bahane arkadaşlıklarımız şahane oldu

Tabiki istediniz cikolata olsun hemde soz hercesidinden getiririm kac gundur stresten uygamiyordum iyi geldi burda sohbet AMA hala
Karin amelyati ile sorularima cvp alamadim ic kasa atilan dikisler cok acili imis Ben korkuyorum bide ortalama gr olarak nekadar aliyo yag yada kesti parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…