- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.377
- 448
15 000 ayarladımda 300 yol parası mı eksik:))
bak doktor çoğu doktor gibi ameliyat öncesi almıyor parayı sonra ödüyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 000 ayarladımda 300 yol parası mı eksik:))
Vallahi o değil sen görmüyorsun asıl:) o benim resimleri noktasına virgülüne ezberledi![]()
Konu Ercan bey olunca jelesec kimseyi görmüyor ondandır:)
Vallahi o değil sen görmüyorsun asıl:) o benim resimleri noktasına virgülüne ezberledi![]()
Jelesec körü körüne doktoruna bağlı olanlardan değildir Nolac cım.Sonucu kötü olsaydı vallahi adamı burda yerle bir ederdi emin ol.![]()
bak doktor çoğu doktor gibi ameliyat öncesi almıyor parayı sonra ödüyorsunsen de bu kadar çıktı gerisi 10.taksit
bilen bilir deliyimdirilk doktorumu yazdım sonucumdan memnun değilim diye bundan da olmasam kimse tutamaz yazardım
![]()
Gördüm.ama ne biliyim arkadaş olunca filan görcem zannediyorum saf gibi.orda olduğunu farketmedim bu arada süper.kaçyıllık hâli bu
Gerçekten bölüyormu taksit olanağı varmı:)
Slm herkese cvplar icin tsk ederim doktor arastirirken sizlerden cok yorum okudum
Ve bugun ercan beyle gorustum kararim hep o geldi icimden borc Hal edicem artik Ben burdan nsl yazilir falan tam ogrenmed cvp seklinde yaziyorum 7 yada 8 haziranda olucam yanliz olucam korkuyorum cok uykularim kaciyo
Kuzenim bakicak AMA buraya donersem ya atlatimda onemlisi
Sorular sorsam cvplarsiniz demi bircok sey ogrendim AMA yinede acaip bu duygu
Yanlarimdada lipo yapicak yeni yontem olur ins
Resim gormem mumkunmu lutfen Ben don bikac yildir aynanin karsisinda hayalller
Kuruyodum cok yaklastim
Yorumlarinizi okumustum Kim bilmiyorum demistiki bu amelyat girince doktor
Bey digertaraflarida duzeltiyo lipo ile sutyen altlarini bu sadece gogus amelyatinda yoksa diger amelyattada yaparmi
gordum cok destek oluyosunuz birbirinize yeni katilanlara lutfen benide yanliz birakmayin yoksa 7 haziran gelmez amelyata girerken biri olmasi onemli mi Benim biiki disinda kimse bilmiyo sonrasinda oldum diye ariycam kismetse
Kimse Yok galiba uyku haram oldu nsl bu zmn gececek sizinde kaslariniza dikis attimi Ben sadece bikiside gormustum
Canli cok kotu olmustu kadin ay buldu toparlanmasi Ben cok korkuyorum
Ic dikisten ya
Amann ne biliyim benim doktor bölüyordu karta 3e 5 e:)
12.taksit yapanda vardır sen araştır :))))
12.taksit yapanda vardır sen araştır :))))
Aşk olsun:) geçin siz dalgayı :)
Ahmet karacalar hakkında bilginiz var mı?