Aynuröz arkadaşımız Ercan beye muayne için istanbula geldi.Jelesece ve nldglp arkadaş yanındalar.Beni de canlı yayın için evde bıraktılar
Birsure once karin germede problemli bir operasyon gormustum cok kotu izler falan vardi aynuroz o kisimi resmi gorunce direk kapamistim sayfayicok uzulmustum eger o kisiyse insallah duzelir hakkinda hayirlisi olsun
Evet o kardeşimiz.Ercan beyden rica etmiştik resmini göstermiştik.Bugün görüşmeye geldi.Aslında Ercan Bey 4 ay sonra tam toparlansın şişlikler insin öyle gelsin demişti.Kardeşimizin zaman meselesi ve tayin işi vardı.O yüzden bir an önce görüşmek istedi.İnşallah her şey istediği gibi olur.
Aynuröz arkadaşımız Ercan beye muayne için istanbula geldi.Jelesece ve nldglp arkadaş yanındalar.Beni de canlı yayın için evde bıraktılar
Aynen çok güzel dostluklar oldu:13: zaten kalbi iyi olmayanın işi yok aramızda anında yok sayarızbana da çok gaz veriyorsunuz ,ogltkne...sen.. serap ve diğer arkadaşlar eşim sen çok havalandın diyor forumda alıyon gazı melek, iyi insan güzel kalpli...havandan geçilmiyor artık diye söyleniyor
hep dost kalalım
Unutmadan senin sazanlık yaptığın...profile bak bi ne olmuş
Sen bu temiz yüreğin ve güzelliklerinle inan melek lakabını hakediyorsun, senin sadece Ercan beyin hastalarına değil herkese yardıma koştuğunu hepimiz biliyoruz.
Senin gibi bir ablam olsun gerçek hayat'da çok isterdim...seni seviyorum
benim de ablam ol yüffennnn
gelmek isterim ama gelemem
valla çok gelesim var, ama istanbul trafiğinde araba kullanamıyorum ki
otobüsle de facia oluyo yolculuk :/
yarı yer ? hımm süper fikir konuşalım bunu :))
kızlar o gün toplanıyoruz değil mi? Kahvaltı olmasın bu sefer yemek yiyelimhem ziyaret hen geleneksel toplantı 2 si bir arada okey mi? gelmek isteyen el kaldırsın
Bentoprak hanım...nerelerdesin ? sesin çıkmadı...ameliyatın da haber ver öptüm
Siz gelince bende hepinizi göreceğim di mi? Sabah 7 de ya benim ameliyat ondan soruyorum:)
Gerçi ben doktor beye sormadım kac saat surecek ne kadar hastane de kalıcam kaçta çıkacağımı filan.
Benim ameliyat gununde toplanıyorsunuz ama bende goreceğim sizi değil mi?:))
Olmadı sizinle yemeğe bende ameliyattan sonra katılabiliyor muyum?:)
Didicim hepimizi göreceksin tabi...bizler yanına geliriz ama sen bir gece hastanede kalırsın...yemeğe katılamazsın canım...yağ alınacak kaş aldırmıyorsunoda ameliyat...bizler toplanıyoruz zaten birdaha ki yemeğe artık... unutmadan o durumu konuş üstünden zaman geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?