Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Aynuröz arkadaşımız Ercan beye muayne için istanbula geldi.Jelesece ve nldglp arkadaş yanındalar.Beni de canlı yayın için evde bıraktılar

Birsure once karin germede problemli bir operasyon gormustum cok kotu izler falan vardi aynuroz o kisimi resmi gorunce direk kapamistim sayfayi cok uzulmustum eger o kisiyse insallah duzelir hakkinda hayirlisi olsun

Birsure once karin germede problemli bir operasyon gormustum cok kotu izler falan vardi aynuroz o kisimi resmi gorunce direk kapamistim sayfayi cok uzulmustum eger o kisiyse insallah duzelir hakkinda hayirlisi olsun

Evet o kardeşimiz.Ercan beyden rica etmiştik resmini göstermiştik.Bugün görüşmeye geldi.Aslında Ercan Bey 4 ay sonra tam toparlansın şişlikler insin öyle gelsin demişti.Kardeşimizin zaman meselesi ve tayin işi vardı.O yüzden bir an önce görüşmek istedi.İnşallah her şey istediği gibi olur.

Ameliyatını şimdi yapmam beklemen lazım dedi...aferin bak benden bir artı aldı bu hareketle...para gelsin nasıl gelirse gelsin demiyor...1 seneye kadar deri iyice kendini bırakacak sonra ameliyat...yeni göbek deliği ,ortada olan dikiş alt tarafa kadar çekilecek...tabi yine görünür ama şu halinden çok iyi olur dedi bakalım...bekleyip göreceğiz ne yapacak

Aynuröz arkadaşımız Ercan beye muayne için istanbula geldi.Jelesece ve nldglp arkadaş yanındalar.Beni de canlı yayın için evde bıraktılar

Canlı yapamadık hat kesildi

Jelesec

Ameliyatını şimdi yapmam beklemen lazım dedi...aferin bak benden bir artı aldı bu hareketle...para gelsin nasıl gelirse gelsin demiyor...1 seneye kadar deri iyice kendini bırakacak sonra ameliyat...yeni göbek deliği ,ortada olan dikiş alt tarafa kadar çekilecek...tabi yine görünür ama şu halinden çok iyi olur dedi bakalım...bekleyip göreceğiz ne yapacak

Banttan yayııın ))): :)))

Son düzenleme:
Selamlar iyi hafta sonları:)

yazacak inanın artık birşey bulamıyorum,ama sizleri hep takip ediyorum...bende sıkıntı yok artık tatil için gün sayıyorum,tadını çıkarayım artık şu süper fiziğimin.

Kendinize iyi bakın öpüyorum..sevgiler

Sen bu temiz yüreğin ve güzelliklerinle inan melek lakabını hakediyorsun, senin sadece Ercan beyin hastalarına değil herkese yardıma koştuğunu hepimiz biliyoruz.

Senin gibi bir ablam olsun gerçek hayat'da çok isterdim...seni seviyorum

:13: ben ablanım zaten

kızlar o gün toplanıyoruz değil mi? Kahvaltı olmasın bu sefer yemek yiyelim hem ziyaret hen geleneksel toplantı 2 si bir arada okey mi? gelmek isteyen el kaldırsın

Bentoprak hanım...nerelerdesin ? sesin çıkmadı...ameliyatın da haber ver öptüm

valla çok gelesim var, ama istanbul trafiğinde araba kullanamıyorum ki
otobüsle de facia oluyo yolculuk :/

valla çok gelesim var, ama istanbul trafiğinde araba kullanamıyorum ki
otobüsle de facia oluyo yolculuk :/

Sen yarı yere gel ben eniştenle gelir alırım seni:13: bak o gün benim doğum günüm

Özdy de gelecek...

Son düzenleme:
yarı yer ? hımm süper fikir konuşalım bunu :))

Gelir evinden de alırımda iyi araba kullanamıyorum manşet olmayayım arkadaşını almaya giderken rahmetli oldu diye...getir minik kuzuyu da...benimkiyle...bağ bahçe oynarlar

Son düzenleme:

Siz gelince bende hepinizi göreceğim di mi? Sabah 7 de ya benim ameliyat ondan soruyorum:)
Gerçi ben doktor beye sormadım kac saat surecek ne kadar hastane de kalıcam kaçta çıkacağımı filan.
Benim ameliyat gununde toplanıyorsunuz ama bende goreceğim sizi değil mi?:))

Olmadı sizinle yemeğe bende ameliyattan sonra katılabiliyor muyum?:)

Didicim hepimizi göreceksin tabi...bizler yanına geliriz ama sen bir gece hastanede kalırsın...yemeğe katılamazsın canım...yağ alınacak kaş aldırmıyorsun oda ameliyat...bizler toplanıyoruz zaten birdaha ki yemeğe artık... unutmadan o durumu konuş üstünden zaman geçmesin

Son düzenleme:

Lazerlipoliz de hastane de kalınmıyor diye biliyordum ama doktor beyi aradığımda sorayım bir daha.
Hepinizi göreceksem bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…