Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

ay abartma senin yüzünü gördük hepimiz bir iki ufak dokunuşla halleder doktor onu gayet hoşsun

Yok yok zayıfladıktan sonra çöktü inan.İşte tadilat bitmiyor ki şekerim yüze sıra gelsin.Ya ben yüz canlı görmek istiyorum.Yeni ameliyat değil ama onları gördüm.Bir aylıkta olsa olur.Kim görüşürse Ercan beye sorsun yüz ameliyatı olan kontrole gelen var mı* Ben hep unutuyorum sormayı.O gün giderim bende.

Hayatım aile indirimi falan mı yapıyor yoksa abonelik mi anlamadım ki bu işi ben.Tüm sülale Ercan fan hayret valla.Varsa bi yolu bize de söyle yaa sıradaki ameliyatlara kullansak kötümü olur yani.

Kuzenim benden 1 ay sonra meme büyütme olmuştu.Adapazarında kendisi.Hiç gelemedi kontrole.Başka bir işleri daha var Ercan bey ile.Bilahare anlatırım kızlar sonra.Şimdi yatıyoruz kuzu şeklinde.Hepinizi öpirem

Hayatım aile indirimi falan mı yapıyor yoksa abonelik mi anlamadım ki bu işi ben.Tüm sülale Ercan fan hayret valla.Varsa bi yolu bize de söyle yaa sıradaki ameliyatlara kullansak kötümü olur yani.

Kuzenim benden 1 ay sonra meme büyütme olmuştu.Adapazarında kendisi.Hiç gelemedi kontrole.Başka bir işleri daha var Ercan bey ile.Bilahare anlatırım kızlar sonra.Şimdi yatıyoruz kuzu şeklinde.Hepinizi öpirem

Bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın.nldglp Ercan beye gidersen yüz ameliyatı olan varmı yakında sormayı unutma.

MERHABALAR; kaynamış dün gece burası kaçırdım tüh burayı unutuyorum sık sık uğrarım artık, keyifler iyi maşallah kimseler bozmasın okuyun üfleyin:)

sevgiler ve saygılar hepinize.

arkadaşlar merhaba ben de göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.istanbulda yaşamadığım için muayeneye gelemiyorum ancak ercan beyin fiyatları hakkında fikri olan varsa bana özelden mesaj atabilir mi özellikle küçültme ameliyatı olanlar?

Yapılan işlemler farklı olduğundan bir fiyat vermek zor.Ercan beyin meil adresine resimlerini gönder hem nasıl bir teknik uygulanması gerektiğini hemde fiyatını alabilirsin canım.Taktir edersin ki herkesin göğüs yapısı vücut yapısı farklı.Her şey gönlünce olsun.

Arkadaşlar resim yüklemeye çalışıyorum hep hata diyor üzgünüm sonra tekrar denemeye çalışırım son halimi.

hihoyyt kızlar merhaba,Bugün Ercan bey e gittim.Bazı sıkıntılar olmuştu karın dikişimin sağ tarafında içte yırtılma gibi bir acı olmuştu tatildeyken.Çok korktum.Neyse bugün muayene etti.Yokmuş birşey.Fıtıkmıdır diye korktum ama çok şükür turrrp gibiymişim.Bu arada odası değişmiş çok güzel olmuş bilginize.Bir de Memorial kadrosuna geçmiş doktorumuz haberiniz ola.Akşam haberlerini dinlediniz.Herkese iyi geceler

Bu gece içtima yok hadi iisiniz:)

aynı şey banada oldu, karnımda öyle bır acı hıssettimki, heralde dikişlerım yırtıldı sandım ama değilmiş. şimdi de özellikle aksamları, şişme ve gerılme oluyor. sanırım günün yorgunlugu aksam karnımda belli oluyor. sizde de hala şişme ve gerılme oluyormu kızlar?

Bende artık olmuyor canım.6. ayındayım ameliyatımın.Çok nadir yemeği fazla yediğimde gerilme oluyor o zamanda korseyi takıyorum rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…