Bakıyorum kimse takip etmiyor yok size süpriz müpriz
Ben de burdayııımn'oldu bana da anlatın bakayım meraktan çatlatma ama Bentoprak
bak ben takipteyim, bekliyorum:)
Toplantı tatil vs. fırasat kalmış uğramışın bakıyorum topiğimize.Tabiki merak edeceksin arkadaşım.Söylersem adı süpriz olmaz diymi amaŞöyle söyliyim bu kadar zamandır takip ediyorum topikleri hiç kimse böyle bir süpriz yapmamış.Bu topikte bir ilk olacak işte bu kadaaaar şimdilik
Aslında dün süprizi açıklayacaktım teknik bir hatadan dolayı biraz daha bekliyeceksiniz arkadaşlar üzgünüm.Öpüyorum hepinizi takibe devam.
Aslında dün süprizi açıklayacaktım teknik bir hatadan dolayı biraz daha bekliyeceksiniz arkadaşlar üzgünüm.Öpüyorum hepinizi takibe devam.
ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa
muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.
herkes iyimi? bentoprak nerede arkadaşım fotolar? didi seni aramamın nedeni lipo izleri bazı yerlerimde minicik belli işin garip tarafı onlar güneşte yanmıyor; rengi diğer yerlere göre acık kalıyor;eşim sen bildiğin için görüyorsun oraları yoksa hiiiiiiiiç belli değil dedi...o yüzden çok takılma iz belli olmuyor
öptüm hepinizisevgiler herkese
ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa
muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.
herkes iyimi? bentoprak nerede arkadaşım fotolar? didi seni aramamın nedeni lipo izleri bazı yerlerimde minicik belli işin garip tarafı onlar güneşte yanmıyor; rengi diğer yerlere göre acık kalıyor;eşim sen bildiğin için görüyorsun oraları yoksa hiiiiiiiiç belli değil dedi...o yüzden çok takılma iz belli olmuyor
öptüm hepinizisevgiler herkese
ayy arkadaşlar ziyarete gelirseniz çok mutlu olurum:)) ben de sizi ziyarete gelirim hatta aynı tarihlerde olursak yan odalardan arkadaşlık yaparız
jelesec daha tarihim belli değil, aslında ercan bey benden haber bekliyor, ama annem çok endişeli. onun da endişesi bir sürü para verip ve umut bağlayıp sonradan memnun olmayacaksam üzülmemi istemiyor. o yüzden 1 kere de annemle ercan beyi ziyaret etmemiz lazım. 3. kere gidicez yani :) o da ramazan bayramından sonra olacak çünkü oruçken bu sıcakta dışarı çıkamıyor annem.
siz hangi tarihte ameliyat oluyorsunuz?
bu arada jelesec özel mesajını gördüm sana da mail attım ulaşmıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?