Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bakıyorum kimse takip etmiyor yok size süpriz müpriz

bende takipteyim izlerin kötüyse koyma aman :18:her an vazgeçebilirim tatil dönüşü Ercan beye gideceğim uzun uzun konuşup netleşmek istiyorum...meme ve lazerdeki gibi iyi sonuç olacaksa olsun ameliyatım bakalım hayırlısı

Ben de burdayııım n'oldu bana da anlatın bakayım meraktan çatlatma ama Bentoprak

Toplantı tatil vs. fırasat kalmış uğramışın bakıyorum topiğimize.Tabiki merak edeceksin arkadaşım.Söylersem adı süpriz olmaz diymi ama Şöyle söyliyim bu kadar zamandır takip ediyorum topikleri hiç kimse böyle bir süpriz yapmamış.Bu topikte bir ilk olacak işte bu kadaaaar şimdilik

Evde oturup ne yapayım.Bugün oturdum 2 kilo bamya ayıkladım.Oturmamaya yemin ettim Bu ne kardeşim ya ilk defa bir hanımlığım tuttu.Aldığım bamyaların etrafı uzun uzun iplik gibi kıl gibi bişiilerle doluydu.Mahvoldum onları yıkayıp temizleyene kadar.Ben toplantılara havuzlara devam.Sürprizini dört gözle bekliyorum efenim

Aslında dün süprizi açıklayacaktım teknik bir hatadan dolayı biraz daha bekliyeceksiniz arkadaşlar üzgünüm.Öpüyorum hepinizi takibe devam.

Aslında dün süprizi açıklayacaktım teknik bir hatadan dolayı biraz daha bekliyeceksiniz arkadaşlar üzgünüm.Öpüyorum hepinizi takibe devam.

hadi Toprak, hala daha bekliyorum....nerelerdesin arkadasIm.....teknik hata falan anlamam bak:)

(dikis yerlerinde sertlik varmI hayla daha?)

ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa

muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.

hayırlısı olsun inşallah... bende çok doktorla görüştükten sonra Ercan beye karar vermiş ameliyatımı olmuştum;sonuçlarımdan çok mutluyum karın germe ameliyatım var sırada onun sonucuda iyi olur inşallah; evet seninde dediğin gibi olmayacak birşeyin sözünü vermiyor doktor...işinde başarılı ve çok ilgili biri umarım senin sonucunda seni çok mutlu eder...bende doktorların dünya para muayene ücreti almalarına uyuz oluyorumhele birde ameliyat olursanız ücretten düşeriz dediklerinde iyice gıcık oluyorum...benimde öyle muayene ücreti verdiğim doktorlar oldu .

Eylülün kaçı tarihin forumdan ameliyat olacak arkadaşlar var o ayda bende dahil

herkes iyimi? bentoprak nerede arkadaşım fotolar? didi seni aramamın nedeni lipo izleri bazı yerlerimde minicik belli işin garip tarafı onlar güneşte yanmıyor; rengi diğer yerlere göre acık kalıyor;eşim sen bildiğin için görüyorsun oraları yoksa hiiiiiiiiç belli değil dedi...o yüzden çok takılma iz belli olmuyor

öptüm hepinizi sevgiler herkese

Aynen jelesec cim.Eşimin de lipo yerleri diğer yanan ve bronzlaşan yerlere göre daha açık renkleri.Sadece simetrik olmaları komik tabii.Ama bu hafta sonu bir arkadaşlarla Silivri ye gittik.Onlar hiç anlamadı dikkatlerini bile çekip sormadılar.Demekki biz bildiğimiz için takılıyoruz dışardan kimse farketmiyor bile.

Biz de öptük seni.Bol bol yüz eğlenmene bak.

Hoş geldi aramıza.Altı aydır kontrollerimde hiç ücret talep edilmedi.Hatta bazı arkadaşları ziyarete gittiğim de gelmişken gel bir son durum nasıl bir bakalım diye kendi teklif etti.Doğrusunu istersen ilk kez paracı olmayan işini hakkıyla yapan bir doktorla karşılaştım.İşini severek yapıyor ve sonucunu görene kadarda takip ediyor.İnsan yani.
Daha ameliyat olmadan tavsiye etmende ne kadar güven verdiğinin göstergesi.Haberlerini bekleyeceğiz.Hatta beklemekle kalmayıp seni ziyarete gelir burdan canlı yazım yaparız

Burdayııııım.

ayy arkadaşlar ziyarete gelirseniz çok mutlu olurum:)) ben de sizi ziyarete gelirim hatta aynı tarihlerde olursak yan odalardan arkadaşlık yaparız

jelesec daha tarihim belli değil, aslında ercan bey benden haber bekliyor, ama annem çok endişeli. onun da endişesi bir sürü para verip ve umut bağlayıp sonradan memnun olmayacaksam üzülmemi istemiyor. o yüzden 1 kere de annemle ercan beyi ziyaret etmemiz lazım. 3. kere gidicez yani :) o da ramazan bayramından sonra olacak çünkü oruçken bu sıcakta dışarı çıkamıyor annem.

siz hangi tarihte ameliyat oluyorsunuz?

bu arada jelesec özel mesajını gördüm sana da mail attım ulaşmıştır umarım

Allah kısmet ederse niye gelmiyim arkadaşım Allah sağlık versin.Ne ameliyatı olacaksın.Belki yazmışındır ama okumamış olabilirim.Anneniz haklı doktor ne derse desin anneniz o stresi yaşayacak ve istemeyecek Çünkü o ANNE
Ben ameliyat oldum.Şimdi yüz için bekliyorum.

bentoprak benim karnımda büyük bir ameliyat izi var. onu düzeltmek için işlem yapacak ayrıca sırtımda da var. yapacağı ameliyat herkese yapılan rutin bir işlem değil aslında, çünkü herkeste rastlanan bir durum değil, o yüzden annem ve tabi ben de çekiniyoruz. tabiki bana göre pahalı bir operasyon ama bu sonuçta benim cildim, kıyafet alırken bile o kadar düşünüp güzelini alıyoruz, kendi cildimiz de bunu hak ediyor diye düşünüyorum. yine de maddi olarak baya zorlayacak
sen ne ameliyatı oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…