herkes iyimi? bentoprak nerede arkadaşım fotolar? didi seni aramamın nedeni lipo izleri bazı yerlerimde minicik belli işin garip tarafı onlar güneşte yanmıyor; rengi diğer yerlere göre acık kalıyor;eşim sen bildiğin için görüyorsun oraları yoksa hiiiiiiiiç belli değil dedi...o yüzden çok takılma iz belli olmuyor
öptüm hepinizisevgiler herkese
ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa
muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.
espadrilles, kararInIzI vermisiniz anlasIlan, hayIrlIsI olsun. Merak ettim nereden amel. olacaksInIz. Malesef amel. izleri olmasa daha güzel olacak, fakat hic yoktan minimuma indirmekte doktorlarIn becerisi. Sunuda unutmamak lazImkI vücüt yapImIz, cild dokusuda yanIsIra önemli iyilesme sürecinde:) Nezaman düsünüyorsunuz amel.?
bentoprak benim karnımda büyük bir ameliyat izi var. onu düzeltmek için işlem yapacak ayrıca sırtımda da var. yapacağı ameliyat herkese yapılan rutin bir işlem değil aslında, çünkü herkeste rastlanan bir durum değil, o yüzden annem ve tabi ben de çekiniyoruz. tabiki bana göre pahalı bir operasyon ama bu sonuçta benim cildim, kıyafet alırken bile o kadar düşünüp güzelini alıyoruz, kendi cildimiz de bunu hak ediyor diye düşünüyorum. yine de maddi olarak baya zorlayacak
sen ne ameliyatı oldun?
ya benküçükken ameliyat oldum o yüzden eski doktoruma gönderemez:) zaten estetik için değil sağlık içindi, ama kaç sene önceki yöntemler şimdiki kadar iyi değildi, o zamanki doktor da umursamamış belli ki kafasına göre dikmiş. ercan bey önce yapayım demedi zaten, doğumdan sonra gel o zaman derin gevşemiş olur üst üste dikerim falan dedi ama doğuma kadar bekleyecek durumda değilim, daha evli bile değilim ki.. aslında beklentim çok düşük değil, ama düşük mü tutayım ki diyosunuzbaya düzelecekmiş gibi anlattı aslında, anlattıklarını yapabilir değil mi..?
evet haklısın sonradan daha fazla düşkırıklığına uğramamak için çok büyük beklentiye girmemek lazım. yine de baya bi beklentim var bu operasyondan:)
eğer vakitlerimiz uygun olursa gelmeyi çok isterim tanışmış da oluruz. ben zaten annemle 1 kere daha ziyaret etmeyi düşünüyorum. kendi ziyaretimizi de aynı güne getiririz olmazsa:)
peki arkadaşının izini düzeltebildi mi doktor? ameliyat filan oldu mu yoksa gün mü bekliyor çok merak ettim.
Merhaba espadrilles,Aynuröz ün karın germe ameliyatı oldukca başarız yapılmış.Sonrasında düzeltmesi için tekrar aynı doktoruna revizyon olması olayı daha da vahim hale getirmişyatay dikişin üstüne bir de dikey olarak, karın deliğinden alt dikişin olduğu yere kadar tekrar kesmiş doktoru (doktor demeye dilim varmıyor ama !!!) Ercan bey e Jelesec,Aynuröz ve ben üçümüz gittik.Muayene etti.Fakat üstüste 2 kere ameliyat ve revizyon olduğu için hemen amel. yapamayacağını söyledi.Yara yerlerinin toparlanması gerekiyormuş.Kısmetse önümüzdeki Mart,Nisan ayı gibi çağırdı arkadaşı.
Ooo hanımefendi uğramışalar fırsat bulup.Ne haber şekercim.
İyidir vallahi herkes gibi İstanbul un nem i ile uğraşmaktayım.Sürpriz var diye hergün giriyorum aslında ama tık yok( Ben koyacam artık bak:)
Bu arada benim resimlerimi kim gördüyse koşa koşa ameliyata gittiler Ercan bey e.Çok etkileyici ve inanılmaz bir değişim yaşadığım herkesce biline.''Tanrım beni baştan yarat '' şarkısını söyleyesi geliyor insanın vallahi:)
evet haklısın sonradan daha fazla düşkırıklığına uğramamak için çok büyük beklentiye girmemek lazım. yine de baya bi beklentim var bu operasyondan:)
eğer vakitlerimiz uygun olursa gelmeyi çok isterim tanışmış da oluruz. ben zaten annemle 1 kere daha ziyaret etmeyi düşünüyorum. kendi ziyaretimizi de aynı güne getiririz olmazsa:)
peki arkadaşının izini düzeltebildi mi doktor? ameliyat filan oldu mu yoksa gün mü bekliyor çok merak ettim.
Bu arada benim resimlerimi kim gördüyse koşa koşa ameliyata gittiler Ercan bey e.Çok etkileyici ve inanılmaz bir değişim yaşadığım herkesce biline.''Tanrım beni baştan yarat '' şarkısını söyleyesi geliyor insanın vallahi:)
Hakikaten koysana resimleri beni bekle ama Adaaaa sende bekle.Benimkiler teknik hatadan dolayı uzadı benim elimde olan bir şey değil.Bekliyorum gelsin haber veririm size.Hep birlikte yayınlarız.Göbek şov
arkadasIm nasIl teknik hata bu! sen söyle nerde hata var, sana yardImcI oluruz:)) Yoksa foto stüdyasInda falanmI cektircen:)) seni gidi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?