• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

jelesec sana mynet ve gmail adreslerimden mail attım tekrar umarım ulaşır, orda ameliyatımın detayını yazmıştım. özel mesaj atabilmek için kaç mesajımızın olması lazımki?

herkes iyimi? bentoprak nerede arkadaşım fotolar? didi seni aramamın nedeni lipo izleri bazı yerlerimde minicik belli işin garip tarafı onlar güneşte yanmıyor; rengi diğer yerlere göre acık kalıyor;eşim sen bildiğin için görüyorsun oraları yoksa hiiiiiiiiç belli değil dedi...o yüzden çok takılma iz belli olmuyor

öptüm hepinizi :54: sevgiler herkese:16:

Benim izler o kadar kucuk değil.
Gobek ve karnımda 4 tane bacaklarda da onden bakıldıgında 2 serden 4 tane var. Arkalarını bilmiyorum Jelesec. Bugun işten erken çıkabilirsem seni ararım hem nete de çok giremiyorum burayı çok takip edemiyorum konuşmuş oluruz:)
Bugun Ercan Bey'i aradım cebinden, cumartesi gunune randevu almak için tam 1 ay doluyo. Asistanı Ezgi açtı telefonu cumartesi filan hep doluymus Ercan Bey randevuluymus hep, bana cumartesı 1-3 arası gelmemi söyledi o da 1 ayım geçmesin diyeymiş. Yoka cumartesiyi de veremeyecekmiş.

Benim göbeğim Bentoprak gibi ya da Limonunki gibi dumduz değil. Bariz bir şişkinlik var ya da 1 ayda ben mi çok şey bekliyorum bilmiyorum ama bence lazerlipoliz germe işlemi için ideal değil. Bacaklarda çok güzel sonuç var ödemler gittikce dahada inceliyor çok farkediyorum ama göbeğim hala gergin değil.
Ayrıca dikişlerimin çoğu da duruyor. Çok azı kendi kendine attı o da hep yıkanırken.

En son tartıda 55.5 çıktım. 60 la girmiştim ameliyata. Kilo almadan önceki butun kıyafetlerimi gıyebılıyorum. Bazı kotlarım dizaltından bile sıkıyordu şimdi çok rahat oluyorlar. Ameliyattan sonra çok iştahsızlık çektim burayada yazmıştım işte o zaman kollarımdan ve alt bacaklarımdan verdim, diyet yapmadan. Ona yaradı:) Lazerlipoliz sanki germe işlemi değilde diyet yapmışsınız kilo vermişsiniz gibi oluyor. Yani vucut yapınızı çok değiştirmiyor bence.

Son düzenleme:
ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa

muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.

espadrilles, kararInIzI vermisiniz anlasIlan, hayIrlIsI olsun. Merak ettim nereden amel. olacaksInIz. Malesef amel. izleri olmasa daha güzel olacak, fakat hic yoktan minimuma indirmekte doktorlarIn becerisi. Sunuda unutmamak lazImkI vücüt yapImIz, cild dokusuda yanIsIra önemli iyilesme sürecinde:) Nezaman düsünüyorsunuz amel.?

yazdIklarInI okudum canIm, sevindim cok kilo atmIsIn. Bence ideal kilo...Kafana karnInIn tam gergin olmadIgImI takIlIyor? KarIn kaslarInI calIstIrIrsan cok cabuk toparsIn eminimki. Bizlerin cogumuzun sorunu hamilelik sonucundan sonraki sarkmalardan dolayI gerdirdik, canIm senin öyle sorunun yokki...
Birde lipo yerlerimdeki dikisler bendede uzun zaman sonra yavas yavas döküldüler. Yerleri ilk önce KizarIktI, birara azaldI gibi geldi, sonra morarmaya döndü. Simdi 3,5 ay sonra baya soldular....

espadrilles, kararInIzI vermisiniz anlasIlan, hayIrlIsI olsun. Merak ettim nereden amel. olacaksInIz. Malesef amel. izleri olmasa daha güzel olacak, fakat hic yoktan minimuma indirmekte doktorlarIn becerisi. Sunuda unutmamak lazImkI vücüt yapImIz, cild dokusuda yanIsIra önemli iyilesme sürecinde:) Nezaman düsünüyorsunuz amel.?

merhaba ada
benim karnımda izim var. zor bir bölge:( ercan bey de tamamen geçecek demedi zaten. ama olabilecek olanı söyledi ben de kabullendim. tabiki daha iyisi olsa arardım ama bu tıbben mümkün değil. ameliyatı eylül sonu düşünüyorum inşallah. annemle de ercan beyi ziyaret edeceğiz çünkü onun da kafasına yatması lazım. ben önce tüm doktorları bi gezip ön araştırma yaptım :) malesef estetik ameliyatlar da çok pahalı ama kredi falan çekip halledicem kafama çok taktım çünkü hatta bu yaşa kadar nasıl yaşamışım onu merak ediyorum.

bentoprak benim karnımda büyük bir ameliyat izi var. onu düzeltmek için işlem yapacak ayrıca sırtımda da var. yapacağı ameliyat herkese yapılan rutin bir işlem değil aslında, çünkü herkeste rastlanan bir durum değil, o yüzden annem ve tabi ben de çekiniyoruz. tabiki bana göre pahalı bir operasyon ama bu sonuçta benim cildim, kıyafet alırken bile o kadar düşünüp güzelini alıyoruz, kendi cildimiz de bunu hak ediyor diye düşünüyorum. yine de maddi olarak baya zorlayacak :(
sen ne ameliyatı oldun?

İnşallah istediğin sonucu alırsın.Beklentini düşük tut yinede.İzlerle ilgili çok bilgim yok açıkçası.Doktor daha iyi bilir.Burda aynuröz diye arkadaşımızın karın germe resi var gördünmü bilmiyorum.Bizim yorumlarımızdan etkilenip aramış Ercan beyi.Hiç bir doktor başkasının yaptığını ellemek istemiyor sanırım.Oda doktorunuza gidin falan demiş.Bende gittiğimde Ercan beye resmini gösterdim inan adam bile üzüldü görünce.Tamam gelsin bir bakalım dedi.İstanbul dışından geldi muayneye.Ercan bey bir sene sonra yapalım dedi vücut toparlasın diye.Yeni ameliyatlı ve üst üste iki ameliyat bunlardan biride göya düzeltme.Ben karın oldum canım.
Özel yazmak için 100 msj doldurmaya bak bir an önce :)))

Son düzenleme:
ya benküçükken ameliyat oldum o yüzden eski doktoruma gönderemez:) zaten estetik için değil sağlık içindi, ama kaç sene önceki yöntemler şimdiki kadar iyi değildi, o zamanki doktor da umursamamış belli ki kafasına göre dikmiş. ercan bey önce yapayım demedi zaten, doğumdan sonra gel o zaman derin gevşemiş olur üst üste dikerim falan dedi ama doğuma kadar bekleyecek durumda değilim, daha evli bile değilim ki.. aslında beklentim çok düşük değil, ama düşük mü tutayım ki diyosunuz:( baya düzelecekmiş gibi anlattı aslında, anlattıklarını yapabilir değil mi..?

ya benküçükken ameliyat oldum o yüzden eski doktoruma gönderemez:) zaten estetik için değil sağlık içindi, ama kaç sene önceki yöntemler şimdiki kadar iyi değildi, o zamanki doktor da umursamamış belli ki kafasına göre dikmiş. ercan bey önce yapayım demedi zaten, doğumdan sonra gel o zaman derin gevşemiş olur üst üste dikerim falan dedi ama doğuma kadar bekleyecek durumda değilim, daha evli bile değilim ki.. aslında beklentim çok düşük değil, ama düşük mü tutayım ki diyosunuz:( baya düzelecekmiş gibi anlattı aslında, anlattıklarını yapabilir değil mi..?

Canım beni yanlış anladın.Senide ameliyat olduğun doktora gönderir gibi düşündün sanırım.Ben izlerin geçip geçmeme konusunda bilgim yok dedim.Arkadaşıda örnek olarak verdim.Çünkü gördüğüm en kötü ameliyat izi idi.Sanırım yanlış anlaşıldım.Ben her zaman beklentimi düşük tutarım.Sonuçta estetikte olsa hiçbir ameliyat izsiz değil.İzinde iyisi var kötüsü var.O arkadaşınki en kötüsü.Ben bile daha iyi dikerdim inan.Benim iz onun yanında hiç yok gibi.Şimdi ben hiç izim yok diyemem ki.Var ama ince çizik gibi.Ercan bey bana göre işini severek yapıyor ve insanların ne istediğini anlıyor.Kendine güveni çok iyi.Yapabileceğini söylüyor.Size doğum yap gel demiş mesela.Doğumdan sonra karın derisi yumuşuyor fazlalık oluşuyor.O zaman yaptırsan bu gün yaptıracağından daha iyi sonuç alırsın bence de.O izlerle yaşayan sizsiniz haklı olarak şimdi olmak ve keyfini çıkarmak istersiniz.Topikte Ercan beye ameliyat olan çok.Memnun olmayan yok çok şükür.Çoğumuz tanıştık izlerimizi biliyoruz.İnşallah sende beklediğin sonucu alır ve burda paylaşırsın.10-15 gün sonra Ercan beye kontrolum var istersen gelip görebilirsin ameliyat izimi.Aslında ben artık göstermiyecektim.Benden sonra olanlar göstersin artık.Ben terfi oldum diyordum ama bir seferlik muaf olurum.:34:

Son düzenleme:
evet haklısın sonradan daha fazla düşkırıklığına uğramamak için çok büyük beklentiye girmemek lazım. yine de baya bi beklentim var bu operasyondan:)
eğer vakitlerimiz uygun olursa gelmeyi çok isterim tanışmış da oluruz. ben zaten annemle 1 kere daha ziyaret etmeyi düşünüyorum. kendi ziyaretimizi de aynı güne getiririz olmazsa:)
peki arkadaşının izini düzeltebildi mi doktor? ameliyat filan oldu mu yoksa gün mü bekliyor çok merak ettim.

evet haklısın sonradan daha fazla düşkırıklığına uğramamak için çok büyük beklentiye girmemek lazım. yine de baya bi beklentim var bu operasyondan:)
eğer vakitlerimiz uygun olursa gelmeyi çok isterim tanışmış da oluruz. ben zaten annemle 1 kere daha ziyaret etmeyi düşünüyorum. kendi ziyaretimizi de aynı güne getiririz olmazsa:)
peki arkadaşının izini düzeltebildi mi doktor? ameliyat filan oldu mu yoksa gün mü bekliyor çok merak ettim.

Merhaba espadrilles,Aynuröz ün karın germe ameliyatı oldukca başarız yapılmış.Sonrasında düzeltmesi için tekrar aynı doktoruna revizyon olması olayı daha da vahim hale getirmiş:( yatay dikişin üstüne bir de dikey olarak, karın deliğinden alt dikişin olduğu yere kadar tekrar kesmiş doktoru (doktor demeye dilim varmıyor ama !!!) Ercan bey e Jelesec,Aynuröz ve ben üçümüz gittik.Muayene etti.Fakat üstüste 2 kere ameliyat ve revizyon olduğu için hemen amel. yapamayacağını söyledi.Yara yerlerinin toparlanması gerekiyormuş.Kısmetse önümüzdeki Mart,Nisan ayı gibi çağırdı arkadaşı.

Merhaba espadrilles,Aynuröz ün karın germe ameliyatı oldukca başarız yapılmış.Sonrasında düzeltmesi için tekrar aynı doktoruna revizyon olması olayı daha da vahim hale getirmiş:( yatay dikişin üstüne bir de dikey olarak, karın deliğinden alt dikişin olduğu yere kadar tekrar kesmiş doktoru (doktor demeye dilim varmıyor ama !!!) Ercan bey e Jelesec,Aynuröz ve ben üçümüz gittik.Muayene etti.Fakat üstüste 2 kere ameliyat ve revizyon olduğu için hemen amel. yapamayacağını söyledi.Yara yerlerinin toparlanması gerekiyormuş.Kısmetse önümüzdeki Mart,Nisan ayı gibi çağırdı arkadaşı.

Ooo hanımefendi uğramışalar fırsat bulup.Ne haber şekercim.:34:

İyidir vallahi herkes gibi İstanbul un nem i ile uğraşmaktayım.Sürpriz var diye hergün giriyorum aslında ama tık yok:(( Ben koyacam artık bak:)

Bu arada benim resimlerimi kim gördüyse koşa koşa ameliyata gittiler Ercan bey e.Çok etkileyici ve inanılmaz bir değişim yaşadığım herkesce biline.''Tanrım beni baştan yarat '' şarkısını söyleyesi geliyor insanın vallahi:)

Bu arada benim resimlerimi kim gördüyse koşa koşa ameliyata gittiler Ercan bey e.Çok etkileyici ve inanılmaz bir değişim yaşadığım herkesce biline.''Tanrım beni baştan yarat '' şarkısını söyleyesi geliyor insanın vallahi:)

nerede bizde bakalIm resimlere.....zaten sekersin, sIrf vücüt güzelligi biryana onu dIsarIya yansItabIlmekte senin kabiliyetin:))

Haberleşiriz yazarım sana gideceğim zaman.Diğer sorunada nldglp arkadaş cevap vermiş.O gün ben gidememiştim :50:

Ben hariiiç.O kadar yazdım görmek kısmet olmadı.Ben ameliyat oldum geldin gösteriyon insan önceden gösterir arkadaş vazgeçerdim hemen :52: :52::52:Allahtan Ercan bey benim ameliyatımı çok güzel yaptı da iyiki yaptırmışım diyorum şimdi.:nazar::nazar::nazar:

Okuyanlarda gerçek sanacak.Bencede senin vücut müthiş değişim.İyiki yaptırmışın arkadaşım.Ömür boyu sağlıkla sefasını sürmek nasip etsin Rabbim.

Hakikaten koysana resimleri beni bekle ama Adaaaa sende bekle.Benimkiler teknik hatadan dolayı uzadı benim elimde olan bir şey değil.Bekliyorum gelsin haber veririm size.Hep birlikte yayınlarız.Göbek şov :52:

Hakikaten koysana resimleri beni bekle ama Adaaaa sende bekle.Benimkiler teknik hatadan dolayı uzadı benim elimde olan bir şey değil.Bekliyorum gelsin haber veririm size.Hep birlikte yayınlarız.Göbek şov :52:

arkadasIm nasIl teknik hata bu! sen söyle nerde hata var, sana yardImcI oluruz:)) Yoksa foto stüdyasInda falanmI cektircen:)) seni gidi....

Back
X