- 27 Temmuz 2011
- 35
- 1
- 48
Canim insallah istegine kavusursun. Ben 3 senedir ince eleyip sik dokuyarak doktorumu buldum, olur mu, nasil olacak, anestezi korkusu, iyi olurmu olmaz mi, sonraki sürec nasil olacak derken 1,5 ay önce olup kurtuldum. Bu kadar korkunun bos oldugunu anladimAyy yok yüze asla cesaret edemem Doktorum sonra sana karin germe yapcaz, birazda yüzü gerdik mi süper olcan dedi. O üzülmesin diye tamam olur dedim
merhaba selfii,son günlerde çok moda olan bir ismin var :)
benim kesi evet uzun
şöyle tarif edeyim bir leğen kemiğinden diğer kemiğe kadar :)
kesi iznin uzunluğu sarkmayla alakalı bir durum.bende ki deri sarkması epeyce fazlaydıbazı arkadaşlarımızın daha kısa
bence başarılı :) yani başaralı bulmasam kendimi emanet etmezdim emin ol :)
ben doktorumu buradan buldum selfii,ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görerek karar verdim.her doktorun tekniği tarzı farklı oluyor Ercan beyin karına verdiği şekil benim çok hoşuma gitti :) ve göbek deliği ve kesinin iç çamaşır içinde kalacak şekilde olması :) gittim görüştüm bana güven verdi güzel bir elektriği var :)
kombin ameliyatlar kişiyi daha çok memnun ediyor ve tabiki fiyat olarakta daha uygun oluyor,ikisini bir arada yaptırman çok iyi olur tek anesteziyle- ameliyatla iki sorundan da kurtulmuş olursun :).bak ben şimdi birde memeyle uğraşıcam :)
ismini yazdığın doktorlar hakkında yorum yapamam.yanlız şunu söylemeden geçemeyeciim :) doktorunu sırf medyatik olduğu için tercih etme
yani bu doktor medyatik güzel sonuç çıkarır diye bir şey yok
biz iki arkadaş bir kaç gün arayla ameliyat olduk
O ''çok ünlü''medyatik bir doktoru tercih etti ben de Ercan beyi
şimdi sürekli beni arıyor.beni senin doktoruna götür de revizyon yapsın diyor
şunuda söyliyim benden daha fazla ödeme yaptı ve karnı cidden berbat...
fiyatlar yapılacak işleme göre değişiyor ben karın germe ve kol lipo için 10.000 ödedim.5 ay oldu fiyatlarda değişiklik varmı bilemiyorum tabi.
bence git görüş ondan sonra karar ver :)
cevabım biraz geç oldu çok yoğundum foruma giremedim :)
umarım her şey istediğin gibi olur...
Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm
Arkadaşlıgını kabul ettım. Mesaj sayın dolunca resimleri göre bilirsin.😉
Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm[/QUOTE
Ben de operasyon olmak istiyorum. Arkadaşlık isteği yolladım kabul ederseniz resimlerinizi görebilirmiyim
Tamam merakla bekliyorumBen essek gibiyim, haftanin 7 günü calismaya basladim. Agustosa kadar hic bos günüm yok yazik bana Bu tempoya memeler patlamazsa iyidir insallah canim gelirsem mutlaka görüsürüz. Sende benim memeleri hep canli görüyorsun, kiz eski burusuklari gördün ya bunlari görünce sok olursun sanki baska meme takilmis gibi hala inanamiyorum
valla özendiriyorsunuz insanı...
olan var, olmayan var...
sıraya koydum zaten... hele bir yüzden başlayım da...
oo süper :)
az toparlan fotoğraf bekliyoruz şekerim biliyorsun kol için senin sonuçlarını bekleyenler var
Yok canim cok iyi bakiyorum ben iyi baktikca onlarda günden güne güzellesiyorAnamm memisleri de yaptirdin mi cibil cibil gezersin Sen tarihi ayarladin mi?
canım numara bu değil 0532 581 32 38 amabenim randevum vardı kontrol için iptal etti asistanı pazartesiye kaldı yurt dışında bilgineArkadaslar Ercan beyin sekreterinin numarası 05322920704 değilimi aradım yanlis numara diyor yardımcı olurmusunuz
bende ince eleyip sık dokuyorum da, cesarette geldi valla...
ifadem değişir, yüzüm değişir derdimde yok... hatta az biraz değişsin de istiyom...
tek sorun eşimi ikna etmek... ama yılmadım, altyapı çalışmalarım aynen devam ediyor...
ahhh ah... ercan bey bana da saysa böyle.... sonunda süper olacan dese... olurum valla..
ah birde para olursa, tamamdır...
zaten yaş kemale erdi... yüzden başlayıp sırayla giderdim...
Ben de karın germe yaptırmak istiyorum. Ercan beyi araştırıyorum. Kalçaya yağ enjeksiyonu nda da başarılımıdır. Sizin resimlerinizi görmem mümkün mü acaba? Biliyorsunuz doktor seçimi çok hassas bir konu birsürü doktor var. Ahmet karacalar ismi de çok geçiyor. Aslında ben ankara dayım ama istanbulda olabilirim doktora inanırsam. Resimlerinizi görürsem çok memnun olurum:)
aha ha ha anan doğru demiş (bu arada anene çok bneziyorsun:)aç gez bacımm boşamı yaptırdık
canım numara bu değil 0532 581 32 38 amabenim randevum vardı kontrol için iptal etti asistanı pazartesiye kaldı yurt dışında bilgine
eşler uyuz bu konuda benimki daha tek ameliyat de bırakır giderim dedibu kadar estetik ameliyatına manken gibide olmadım
çok kişinin resimleri var k.k.da estetik karın germe başlığında eklerlerse görürüsünnn
Valla kime yazsam cevap vermiyor. Bu sitede yeni olanlara çok sempatik bakılmıyor sanırım. Ne kimsenin resmini görebildim ne de konuşabildim. Iki kişi kısacık cevap verdi sadece. Onlar da sağolsun. Neyse zamanla araştırmalarıma cevap alırım umarım
Yok canim cok iyi bakiyorum ben iyi baktikca onlarda günden güne güzellesiyorAnamm memisleri de yaptirdin mi cibil cibil gezersin Sen tarihi ayarladin mi?
Ben de karın germe yaptırmak istiyorum. Ercan beyi araştırıyorum. Kalçaya yağ enjeksiyonu nda da başarılımıdır. Sizin resimlerinizi görmem mümkün mü acaba? Biliyorsunuz doktor seçimi çok hassas bir konu birsürü doktor var. Ahmet karacalar ismi de çok geçiyor. Aslında ben ankara dayım ama istanbulda olabilirim doktora inanırsam. Resimlerinizi görürsem çok memnun olurum:)
sağol canım senin desteğin çok oldu
Valla kime yazsam cevap vermiyor. Bu sitede yeni olanlara çok sempatik bakılmıyor sanırım. Ne kimsenin resmini görebildim ne de konuşabildim. Iki kişi kısacık cevap verdi sadece. Onlar da sağolsun. Neyse zamanla araştırmalarıma cevap alırım umarım
Ercan beyin muayene ücreti nedir? dikleştirme de T şeklinde iz kalıyor mu? T şeklinde iz olmadan dikleştirme yapabiliyor mu?
napptın tatlım konuşamadık senle kilo durumun ne?
doktorla görüştünmü son durum nedir?
aklım sende arkadaşım mutluluğunu görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?