Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Arkadaslar Ercan beyin sekreterinin numarası 05322920704 değilimi aradım yanlis numara diyor yardımcı olurmusunuz

bende ince eleyip sık dokuyorum da, cesarette geldi valla...

ifadem değişir, yüzüm değişir derdimde yok... hatta az biraz değişsin de istiyom...

tek sorun eşimi ikna etmek... ama yılmadım, altyapı çalışmalarım aynen devam ediyor...

ahhh ah... ercan bey bana da saysa böyle.... sonunda süper olacan dese... olurum valla..

ah birde para olursa, tamamdır...

zaten yaş kemale erdi... yüzden başlayıp sırayla giderdim...

Ben de karın germe yaptırmak istiyorum. Ercan beyi araştırıyorum. Kalçaya yağ enjeksiyonu nda da başarılımıdır. Sizin resimlerinizi görmem mümkün mü acaba? Biliyorsunuz doktor seçimi çok hassas bir konu birsürü doktor var. Ahmet karacalar ismi de çok geçiyor. Aslında ben ankara dayım ama istanbulda olabilirim doktora inanırsam. Resimlerinizi görürsem çok memnun olurum:)

Son düzenleme:

Ercan karacaoğluyla ilgili tecrübelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.Doktor araştırıyorum karın germe meme silikon ve kalçaya yağ enjeksiyonu. Bu doktor hakkında yazılanlar ilgimi çekti. Aslında ankaradayım burda bir doktor araştırıyorum ama iyi olacaksa istanbul neden olmasın. Sonuçta güzellik önemli ve parası da az değil.

Birilerinin resmini görebilsem çok sevinirim. Özelden vs bana resim yolliycan kimse yok mu. Arkadaşlık yollasın. Göbek sırt kol karın gerdirme kalçaya yağ enjeksiyonu ve slikon. Arkadaşlaaar

bir ay dolsun atacağım öncesinide isteyimm farkı göreyim:)))

ayyy sen zaten maşşallahın var ameliyat sonrası burada gezmedik yer bırakmadın aman o harika memelerini patlatma eski buruşuk sarkık hımmm öncesi haline baktım forumda ne doğru bir karar vermişsin hoş kadınsın memelerde oldu tamam tadını çıkar

valla özendiriyorsunuz insanı...

olan var, olmayan var...

sıraya koydum zaten... hele bir yüzden başlayım da...

tHhali ne oldu sen niye ceza aldınn özenme özenme valla bulaşma bu estitik işine alaman kendini

oo süper :)
az toparlan fotoğraf bekliyoruz şekerim biliyorsun kol için senin sonuçlarını bekleyenler var

sağol canım senin desteğin çok oldu

Yok canim cok iyi bakiyorum ben iyi baktikca onlarda günden güne güzellesiyor Anamm memisleri de yaptirdin mi cibil cibil gezersin Sen tarihi ayarladin mi?

aha ha ha anan doğru demiş (bu arada anene çok bneziyorsun:)aç gez bacımm boşamı yaptırdık

Arkadaslar Ercan beyin sekreterinin numarası 05322920704 değilimi aradım yanlis numara diyor yardımcı olurmusunuz
canım numara bu değil 0532 581 32 38 amabenim randevum vardı kontrol için iptal etti asistanı pazartesiye kaldı yurt dışında bilgine

eşler uyuz bu konuda benimki daha tek ameliyat de bırakır giderim dedibu kadar estetik ameliyatına manken gibide olmadım

çok kişinin resimleri var k.k.da estetik karın germe başlığında eklerlerse görürüsünnn

Valla kime yazsam cevap vermiyor. Bu sitede yeni olanlara çok sempatik bakılmıyor sanırım. Ne kimsenin resmini görebildim ne de konuşabildim. Iki kişi kısacık cevap verdi sadece. Onlar da sağolsun. Neyse zamanla araştırmalarıma cevap alırım umarım

dloylom selam ben görmedim sorunu alıntı yapılınca epostaya düşüyor o zaman görüp uygunsam girip yazıyorum yeni ameliyatlıyım birde soma felaketi kızlarda foruma bakmamıştırresim olayları arkadaş eklemen lazım kişi kabul ederse albümü varsa görürsün benni k.k.da resimlerim yok ama olan çok var bilgine sorun varsa alıntı yaparsan sorarsan görür cevaplarım

Yok canim cok iyi bakiyorum ben iyi baktikca onlarda günden güne güzellesiyor Anamm memisleri de yaptirdin mi cibil cibil gezersin Sen tarihi ayarladin mi?

aman maşallah diyelim

hee cıbıl gezecem

tarih ayarlayamadık en son sen buraya geldiğin gün gitmiştik ya görüşmeye,dr not almıştı mayısta görüşürüz demişti aramadı unuttu zaar beni
ben de aramadım :)
beni aramayanı ben hiç aramam ayol

hedeflediğim kiloya düşemedim o yüzden aramadım kilo verdikçe meme şeklim çok değişiyor benim.

sarktılarda sarktılar anam yakında dizimde sektirmeye başliycam

bir an evvel olsun bitsin istemiştim ama nasip değilmiş napalım..galiba sonbahara kaldı gibi görünüyor

dloylom merhaba hoş geldin aramıza :)
yağ enjeksiyonu hakkında bilgim yok ne desem yalan olur...karını sor anlatayım :)))
ben Ercan beyle ilk görüşmeye gittiğimde karın göğüs konuşmuştuk.göğüs için silikon olması daha iyi olur diyince ben de yağlarımı ziyan etme doktorum karnımdan al meme ye enjekte et dedim :) de pek sıcak bakmamıştı
göğüs için yağ enjeksiyonu ilerki yıllarda sorun çıkarıyormuş.yani mamografi vs olduğunda kitle gibi görünebiliyormuş...ama tabi kalçada farklı olabilir.
bir görüş fikir al derim

haklısın tatlım dr seçimi bu ameliyatta ki en önemli şey.
arkadaşlık isteğini kabul ettim fotoğrafımı görebilirsin
kolaygelsin...

sağol canım senin desteğin çok oldu

arkadaşım ben desteğin kralını sende gördüm.hep diyorum sizler hele de sen olmasan ameliyat kararı alamazdım

Son düzenleme:

stem etme arkadaşım

ülkemizde yaşananları biliyorsundur
yani o durumda estetik konuşalacak en son şey

sorularına cevap alırsın mutlaka az sabır :) bu ne acele :)

Ercan beyin muayene ücreti nedir? dikleştirme de T şeklinde iz kalıyor mu? T şeklinde iz olmadan dikleştirme yapabiliyor mu?

meme de uzmanlık yapamadım henüz jelizarose :)
uzman arkadaşlar sorunu cevaplayacaktır :)

napptın tatlım konuşamadık senle kilo durumun ne?
doktorla görüştünmü son durum nedir?
aklım sende arkadaşım mutluluğunu görmek istiyorum

ben en son konuştuğum da diyeti bırakmıştı aman zaten sexsi ve hoş takıntı yapmış kilosuda iyi sende teli yok mu ysmnin :44: ara canlı konuş bacımmm

Pamukcilekkk ben dloylom öncelikle cevabın için çok teşekkürler bana cevabını alıntılayamadım o yüzden burdan yazıyorum. Sitem değildi. Ülkede yaşanan durumlara olan gerginliğmin dışa vurumuydu. Hani bazan umutsuzluk ve üzüntü anlarında kafanı dağıtmak istersin saçını değiştirirsin alışverişe çıkarsın vs ben de kafamı dağıtmak için birşeylere sarmak istedim estetiğe sardım. Bu arada kulak surekli tv de. uzun zamandır oluşan her olayda üzüntüden ve uykusuzluktan yoğun kilo kaybı yaşadığım için sanırım sonunda estetiğe falan ihtiyacım kalmayacak:) yoksa acelem yok hemen estetik olmaya niyetim de yok. Dalacak yer aradım sanırım gerginlikten. Neyse yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. :)

Canim Benim Beni merakmi ettin sen tatli arkadasim:) doktoru Aradim gecen hafta tam olarak onun istedigi Kiloya dusemesemde Cok az kaldi:) ama hala gobek var. gel bir goreyim, yapilacak birsey varsa yapariz dedi. Bakalim onumuzdeki hafta gidicem kismetse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…