ben en son konuştuğum da diyeti bırakmıştı aman zaten sexsi ve hoş takıntı yapmış kilosuda iyisende teli yok mu ysmnin :44: ara canlı konuş bacımmm
![]()
Cok naziksin tatliskom, ama emin ol takinti degil Benim durum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en son konuştuğum da diyeti bırakmıştı aman zaten sexsi ve hoş takıntı yapmış kilosuda iyisende teli yok mu ysmnin :44: ara canlı konuş bacımmm
![]()
Pamukcilekkk ben dloylom öncelikle cevabın için çok teşekkürler bana cevabını alıntılayamadım o yüzden burdan yazıyorum. Sitem değildi. Ülkede yaşanan durumlara olan gerginliğmin dışa vurumuydu. Hani bazan umutsuzluk ve üzüntü anlarında kafanı dağıtmak istersin saçını değiştirirsin alışverişe çıkarsın vs ben de kafamı dağıtmak için birşeylere sarmak istedim estetiğe sardım. Bu arada kulak surekli tv de. uzun zamandır oluşan her olayda üzüntüden ve uykusuzluktan yoğun kilo kaybı yaşadığım için sanırım sonunda estetiğe falan ihtiyacım kalmayacak:) yoksa acelem yok hemen estetik olmaya niyetim de yok. Dalacak yer aradım sanırım gerginlikten. Neyse yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. :)
Arkadaslar Ercan beyin sekreterinin numarası 05322920704 değilimi aradım yanlis numara diyor yardımcı olurmusunuz
Dloylom ben ekledim siziŞanslısın bak
Bol miktarda meme ve karın resmim var
![]()
çok teşekkür ederim süper:)) resimler de süper..
Pamukcilekkk ben dloylom öncelikle cevabın için çok teşekkürler bana cevabını alıntılayamadım o yüzden burdan yazıyorum. Sitem değildi. Ülkede yaşanan durumlara olan gerginliğmin dışa vurumuydu. Hani bazan umutsuzluk ve üzüntü anlarında kafanı dağıtmak istersin saçını değiştirirsin alışverişe çıkarsın vs ben de kafamı dağıtmak için birşeylere sarmak istedim estetiğe sardım. Bu arada kulak surekli tv de. uzun zamandır oluşan her olayda üzüntüden ve uykusuzluktan yoğun kilo kaybı yaşadığım için sanırım sonunda estetiğe falan ihtiyacım kalmayacak:) yoksa acelem yok hemen estetik olmaya niyetim de yok. Dalacak yer aradım sanırım gerginlikten. Neyse yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. :)
![]()
Canim Benim Beni merakmi ettin sen tatli arkadasim:) doktoru Aradim gecen hafta tam olarak onun istedigi Kiloya dusemesemde Cok az kaldi:) ama hala gobek var. gel bir goreyim, yapilacak birsey varsa yapariz dedi. Bakalim onumuzdeki hafta gidicem kismetse....
bir ay dolsun atacağım öncesinide isteyimm farkı göreyim:)))
ayyy sen zaten maşşallahın var ameliyat sonrası burada gezmedik yer bırakmadınaman o harika memelerini patlatma
eski buruşuk sarkık hımmm öncesi haline baktım forumda ne doğru bir karar vermişsin hoş kadınsın memelerde oldu tamam tadını çıkar
tHhali ne oldu sen niye ceza aldınnözenme özenme valla bulaşma bu estitik işine alaman kendini
sağol canım senin desteğin çok oldu![]()
aha ha ha anan doğru demiş (bu arada anene çok bneziyorsun:)aç gez bacımm boşamı yaptırdık
canım numara bu değil 0532 581 32 38 amabenim randevum vardı kontrol için iptal etti asistanı pazartesiye kaldı yurt dışında bilgine
eşler uyuz bu konuda benimki daha tek ameliyat de bırakır giderim dedibu kadar estetik ameliyatına manken gibide olmadım
çok kişinin resimleri var k.k.da estetik karın germe başlığında eklerlerse görürüsünnn
Selaaaaaaaaaaaam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaçak selam nerelerdesin yeni ameliyatmı oldun gizli saklı :)))ben kolda ki tuzluğu aldırdımöptüm seni
Aaaaaa ne zaman niye haber vermedin.Bu sefer parti yoktu anlaşılan.
kaçak selam nerelerdesin yeni ameliyatmı oldun gizli saklı :)))ben kolda ki tuzluğu aldırdımöptüm seni
teşekkür ederim jelesec,benim göğüslerde hiçbir şişlik vesaire sorun kalmadı.dikiş izi bile çok az belli oluyor.yumuşaklığı,byklüğü gayet normal.bilmeyen biri sütyenle bile görse ne kadar dik yada ne kadar büyük kesin yaptırmış demez,o kadar doğal formunda.tam istediğim gibi.arkadaşım için o kadar mutluyum ki bende çok rahatladım inan:) ercan bey hem onu memnun etti,hemde beni suçluluk duygusundan kurtardı:)
Bentopral merhaba. Sen yüz germe olmuşsun. Şu anda nasılsın?
Önce donra resimlerini göremiycem sanırım. Resim koymuyorum demişsin.
Canlı görme şansım olursa sevinirim.
Ben izmitteyim. Toplandığınızda bende gelebilirim. Tabi çağırırsanız
Göz altı torbadınıda aldırmışmıydın. Şu anda ne durumdalar . Gözlerin yani:)
Jelesec seni de şaşırarak izliyorum. Korkmadan ne çok ameliyat olmuşsun.
Alışkanlık oluyor sanırım bu estetik işi. Bende önce ulthera sonra botox, dolgu derken şimdi de ameliyata kadar getirdim işi
Basenlerden yağ alındımıydı senden? Dalgalanma oldumu sonrasında?
Lipo işlemi sonrası lpg falan yaptırdın mı?
Birde selülite de iyi geliyormuki bu lipo?
Bilgi verirsen sevinirim.
Resimlerini görebilirmiyim