290 sayfası bazen korkuyla, bazen heyecanla okudum.. hepinizin süreçlerini neredeyse ben de yaşadım. .tarihlerde geri gidip nasıl oldu acab diye endişe bile ettim :)
sizi tanımasam da sizlerle yılardır tanışıyormuşum gibi hissettim ve arkadaşlığınızı kıskanmadım desem yalan olur
darısı bana inşallah
merhaba enderin
iz kişinin cilt yapısıyla alakalı biraz.ve bildiğim kadarıyla tamamen geçmiyor
merhaba ercen beye meme ameliyatı olup da sonra göğsü sarkan var mı? ben 2 sene önce başka bi doktora ameliyat oldum şuan protez başka yerde göğüs başka yerde((((( sarkma başladı çok moralim bozuk acaba ciltle ilgili birşey mi yoksa hatalı ameliyat mı? kalıcı çözüm bulabilir miyim bir de ne kadara yapıyor ameliyatı acaba?
arkadaşlar merhaba .ben yeni üye oldum.ama uzun yıllar önce göğüs estetiği yaptırmıştım.o zamanlar başka nickim vardı ama artık o hesabımı hiç kullanmıyorum.çünkü akrabalarım da üye oldular ve ameliyatımı gizliyorum.hatta bunu diğer nickimle özelden bi kaç kişiye yazmış ve doktor araştırırken bilgi almak için söylemiştim.ama yaklaşık 2 yıldır o hesabımı kullanmıyorum hatta şifrelerini bile unuttum ve yeni bi üyelik gerçekleştirdim.yani aslında 2008 den beri kk ile muhabbetim var.uzun lafın kısası şimdi ikinci bebeğimi doğurdum ve ikinci ameliyatımı gerçekleştircem.fakat Ercan beyin hasta yorumları bi süredir dikkatimi çekiyor.ben daha önce tuğrul turana toparlama yapılmadan sadece slikon ameliyatı oldum.şimdi üç hafta kadar önce emzirmeyi kestim ve bi kaç aya tekrar ameliyat olmak istiyorum.gene kendi doktorumu düşünüyorum ama tek teknik yapması yani sadece T kesi yapması biraz kafama takılıyor(bu arada telefonumu oğlum suya attı ve tuğrul beyin de numaraları gitti).sanırım ercan bey duruma göre kesi yapıyor.ben de bu yüzden gelgitler yaşıyorum.simetri farkım çok ve bi an önce doktor işini netleştirip bu bi kaç ay içinde ameliyat olmak istiyorum.göğüs ameliyatı olan arkadaşların iyileşme sürecini ve iz durumunu merak ediyorum.bebeğim 18 aylık bu yüzden biraz tedirginim açıkçası
kesi izin çokmu uzun ? ercan bey karın germede başarılımı ? ben meme dikleştirme ve karın germe istiyorum bu ay içinde iki doktorla görüştüm fiyatları çok pahallı geldi hasan fındık ve tugran turul ikisi asagı yukarı aynı fıyatı verdi ama çok kararsızım çünkü ikisi birbirinden farklı seyler söyledi ercan beyi ben bu forumu okurken farkettim ? nasıl başarılı bir doktormudur fiyatları nedir mesela karın germeyı ne kadara yapıyor bılgılendırırsn sevınırım
arkadaşlar 15.gün oldu mini kol germe ameliyatı olalı ilk günler ağrım vardı foruma bir hafta giremedim kolları oynatmak yasaktı şimdi daha iyiyim
dün şöyle göz ucu ile baktım tuzluk (sarkan deri gitmiş:) pek bir mutlu oldum kollar daha ödemli tabi izim tam koltuk altında dışardan görünmüyor bu en süper olanı
yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun; özelden yazıp resim isteyen arkadaşlar ödem geçsin öncesi sonrası olarak atarım herkese sevgiler
arkadaşlar 15.gün oldu mini kol germe ameliyatı olalı ilk günler ağrım vardı foruma bir hafta giremedim kolları oynatmak yasaktı şimdi daha iyiyim
dün şöyle göz ucu ile baktım tuzluk (sarkan deri gitmiş:) pek bir mutlu oldum kollar daha ödemli tabi izim tam koltuk altında dışardan görünmüyor bu en süper olanı
yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun; özelden yazıp resim isteyen arkadaşlar ödem geçsin öncesi sonrası olarak atarım herkese sevgiler
Geçmiş olsunnn.. Yazdıklarını okudukça moral buluyorum.. Neden bilmiyorum ama öyle işte çok pozitifsin.. Öpüyorum seniiii
Ohhh ne güzel tatlım sefasını sür her yerin taş gibim oldu maşallah.Resimlerini merakla bekliyoruz bitanem
arkadaşlar merhaba .ben yeni üye oldum.ama uzun yıllar önce göğüs estetiği yaptırmıştım.o zamanlar başka nickim vardı ama artık o hesabımı hiç kullanmıyorum.çünkü akrabalarım da üye oldular ve ameliyatımı gizliyorum.hatta bunu diğer nickimle özelden bi kaç kişiye yazmış ve doktor araştırırken bilgi almak için söylemiştim.ama yaklaşık 2 yıldır o hesabımı kullanmıyorum hatta şifrelerini bile unuttum ve yeni bi üyelik gerçekleştirdim.yani aslında 2008 den beri kk ile muhabbetim var.uzun lafın kısası şimdi ikinci bebeğimi doğurdum ve ikinci ameliyatımı gerçekleştircem.fakat Ercan beyin hasta yorumları bi süredir dikkatimi çekiyor.ben daha önce tuğrul turana toparlama yapılmadan sadece slikon ameliyatı oldum.şimdi üç hafta kadar önce emzirmeyi kestim ve bi kaç aya tekrar ameliyat olmak istiyorum.gene kendi doktorumu düşünüyorum ama tek teknik yapması yani sadece T kesi yapması biraz kafama takılıyor(bu arada telefonumu oğlum suya attı ve tuğrul beyin de numaraları gitti).sanırım ercan bey duruma göre kesi yapıyor.ben de bu yüzden gelgitler yaşıyorum.simetri farkım çok ve bi an önce doktor işini netleştirip bu bi kaç ay içinde ameliyat olmak istiyorum.göğüs ameliyatı olan arkadaşların iyileşme sürecini ve iz durumunu merak ediyorum.bebeğim 18 aylık bu yüzden biraz tedirginim açıkçası
Ben 1,5 ay önce Ercan beye lolipop kesisi ile diklestirme ve büyütme ameliyati oldum. Bende de simetri cok bariz belliydi ama suan kaybolmus durumda ilk 4 gün kol hareketlerine cok dikkat edeceksin. Ben suan tam gaz calismaya basladim ve hersey iyi gidiyor. Ameliyattan sonra öyle aman aman agrim olmadi 1 hafta sonra fingir fingir istanbulun altini üstüne getirdim. Burda ki birkac arkadasim bilirAma sanirim Ercan beyin eli cok hafif ona ameliyat olanlarin cogu fazla agri cekmiyor ama mutlaka agriniz oluyor hareketleriniz kisitlaniyor ama her ameliyatin bir zorlugu vardir. Size en iyi doktoru en kisa zaman da bulmanizi dilerim. Gecmis olsun
Sen o tuzluklari en kisa zaman da gösterme de bak seni KK ya nasil rezil ediyom
ha ha ha ha deliiii atacağım söz merak etme sen nasılsın buraya geldiğinde yine buluşalım tüm kızlar canlı göreyimm memelerini
Tamam merakla bekliyorumBen essek gibiyim, haftanin 7 günü calismaya basladim. Agustosa kadar hic bos günüm yok yazik bana Bu tempoya memeler patlamazsa iyidir insallah canim gelirsem mutlaka görüsürüz. Sende benim memeleri hep canli görüyorsun, kiz eski burusuklari gördün ya bunlari görünce sok olursun sanki baska meme takilmis gibi hala inanamiyorum
valla özendiriyorsunuz insanı...
olan var, olmayan var...
sıraya koydum zaten... hele bir yüzden başlayım da...
kesi izin çokmu uzun ? ercan bey karın germede başarılımı ? ben meme dikleştirme ve karın germe istiyorum bu ay içinde iki doktorla görüştüm fiyatları çok pahallı geldi hasan fındık ve tugran turul ikisi asagı yukarı aynı fıyatı verdi ama çok kararsızım çünkü ikisi birbirinden farklı seyler söyledi ercan beyi ben bu forumu okurken farkettim ? nasıl başarılı bir doktormudur fiyatları nedir mesela karın germeyı ne kadara yapıyor bılgılendırırsn sevınırım
Tamam merakla bekliyorumBen essek gibiyim, haftanin 7 günü calismaya basladim. Agustosa kadar hic bos günüm yok yazik bana Bu tempoya memeler patlamazsa iyidir insallah canim gelirsem mutlaka görüsürüz. Sende benim memeleri hep canli görüyorsun, kiz eski burusuklari gördün ya bunlari görünce sok olursun sanki baska meme takilmis gibi hala inanamiyorum
merhaba selfii,son günlerde çok moda olan bir ismin var :)
benim kesi evet uzun
şöyle tarif edeyim bir leğen kemiğinden diğer kemiğe kadar :)
kesi iznin uzunluğu sarkmayla alakalı bir durum.bende ki deri sarkması epeyce fazlaydıbazı arkadaşlarımızın daha kısa
bence başarılı :) yani başaralı bulmasam kendimi emanet etmezdim emin ol :)
ben doktorumu buradan buldum selfii,ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görerek karar verdim.her doktorun tekniği tarzı farklı oluyor Ercan beyin karına verdiği şekil benim çok hoşuma gitti :) ve göbek deliği ve kesinin iç çamaşır içinde kalacak şekilde olması :) gittim görüştüm bana güven verdi güzel bir elektriği var :)
kombin ameliyatlar kişiyi daha çok memnun ediyor ve tabiki fiyat olarakta daha uygun oluyor,ikisini bir arada yaptırman çok iyi olur tek anesteziyle- ameliyatla iki sorundan da kurtulmuş olursun :).bak ben şimdi birde memeyle uğraşıcam :)
ismini yazdığın doktorlar hakkında yorum yapamam.yanlız şunu söylemeden geçemeyeciim :) doktorunu sırf medyatik olduğu için tercih etme
yani bu doktor medyatik güzel sonuç çıkarır diye bir şey yok
biz iki arkadaş bir kaç gün arayla ameliyat olduk
O ''çok ünlü''medyatik bir doktoru tercih etti ben de Ercan beyi
şimdi sürekli beni arıyor.beni senin doktoruna götür de revizyon yapsın diyor
şunuda söyliyim benden daha fazla ödeme yaptı ve karnı cidden berbat...
fiyatlar yapılacak işleme göre değişiyor ben karın germe ve kol lipo için 10.000 ödedim.5 ay oldu fiyatlarda değişiklik varmı bilemiyorum tabi.
bence git görüş ondan sonra karar ver :)
cevabım biraz geç oldu çok yoğundum foruma giremedim :)
umarım her şey istediğin gibi olur...
öncelikle uzun ve açıklayıcı cevabın ıçın teşekkür ediyorum ben ercan beyle mailleştim ama görüşmeye malesef gidemedim ona resimlerimi yolladım sorularıma cevap aldım fakat tugran tugrul meme ameliyatında çok başarılı amelyat randevumu aldım zor bir karar oldu iki ameliyat birden olması korkuttu beni iki çocuk var malum ve yakınımda yardımcı olabilecek kımse yok ve yaz elıyor dıye tek ameliyata karar verdım ama karın germeyı tugran beye olmuyacam çünkü forumda konuştugum bir kaç kişi meme gibi başarılı olmadıgını yazdılar o yuzdn kışa kadar beklicem senin resimlerin varmı ekli
bari onları koru :) o kadar emek verdin kalkıp buralara geldin arkadaşım iyi bak patlatma :))
bende karında aynı duyguyu hissediyorum :) görmemişler gibi açıp açıp bakıyorum birde göğüsleri yaptırırsam sonum ne olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?