• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Hiç fark etmedim gerçekten. Ercan bey işinin ehli anlaşılan. Haklısın kombine olmam daha avantajlı olacak gibi. İyi dileklerin için çok sağol canımcım inşallah herşey iyi olacak :9:

Dikkatli baksan da anlaşılmıyor.Yüzümde çok doğal kimse anlamadı.İnşallah seninde rahat, sorunsuz ve beklentin doğrultusunda olur her şeyin :nazar:

cok saogulun kizlar, dr. avsar la konustum ama o cok pahali iki haftaya kadar dr. ercan beye yaptirmaya düsünüyorum
dr. erhan bey yanaklari cok kaldirmiyormus galiba dr. ercan beye yaptiracagim iki haftayakadar
gercekten dr. lar arasinda karar vermek cok zor.
bu gün dr. ibrahim oskoui seyretim televisyonda ama hic sympatis degil bilmem :)

bende sen yazmadan başka başlıkta yazdım görüştüğüm doktorların içinde en yüksek fiyat onundu:ssz: ben istediği fiyata iki ameliyat oldum o fiyat beni çok zorlardı açıkçası şükür sonuçlarımdan memnunum :34:

slm begonya sen ne zaman yaptirmayi düsünüyorsun,,,,ben bir iki haftaya kadar doktor ercan beye yaptiracagim :)

:36::36: cook korkuyorum

Canımcım az önce geldim Ercan beyden 13 Şubat benim ameliyat günüm belki sende o günlerde olacaksındır. Elbette bendede korku var ama taş gibim olacağız sonra, onu düşünerek rahatlıyorum :46:

Canımcım az önce geldim Ercan beyden 13 Şubat benim ameliyat günüm belki sende o günlerde olacaksındır. Elbette bendede korku var ama taş gibim olacağız sonra, onu düşünerek rahatlıyorum :46:

AY CANIM wallah ben bile heycanlandim, insallah hersey gönlüne göre gecer fotolarini gönder bana lütfen cook sevinirim.........
birde kaca dedi yazarmisin lütften:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım karın germe, açtığında yağlarıda alacak ve bele az lipo yaparım dedi ve göğüs dikleştirme ama benimkilerin hacmi az olduğu için alt kasa slikon ekleyerek büyütecek. İnşallah sorunsuz geçeririm ameliyatı tatlım, bende heyecan dorukta :52:

bütün duvalarim üserinde, allah yardimcin olsun insallah hersey istedigin gibi olsun insallah

Vawww harika şeyler bunlar bende isityorum :46:. Ercan bey yaptı değilmi ? Canım mahsuru yoksa yaş kaç ve kaça mal oldu ?

Evet Ercan bey yaptı :nazar: iste seninde olur :1: kadının yaşı erkeğin maaşı sorulur mu gııı aramızda kalsın yarım asır olmuş yolun başı anlayacağın :1: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X