Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Kızlar son gecem heycanım başladı sanki ama mutluluktan yani dua edin bana yarın güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)

akşam 12.den sonra yemeyi içmeyi kes canım, çantana pipet ve boğaz pastili,çorap,koyuver :34: hiç korkma bak bana kaç estetik oldum inan korkulacak durum yok, rahat ol doktora çizim esnasın da yine sor kafana takılanları küçük istiyorum demeyi unutma sonra deme büyük olmuş:1:

Kızlar son gecem heycanım başladı sanki ama mutluluktan yani dua edin bana yarın güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)

Heycan yapma canim hersey Güzel olacak :) doktor seni cizerken sana bi pembe surup verecek sonra acayip rahatliyacaksin canim...neremi kesersen kes diceksin hi hi.... doktora bizden selam söyle :)

akşam 12.den sonra yemeyi içmeyi kes canım, çantana pipet ve boğaz pastili,çorap,koyuver :34: hiç korkma bak bana kaç estetik oldum inan korkulacak durum yok, rahat ol doktora çizim esnasın da yine sor kafana takılanları küçük istiyorum demeyi unutma sonra deme büyük olmuş:1:

Tmm tmm söylicem ısrarla b cup dedim ama küçült iyice diyim :) valla korkudan çok mutlu bi heycan var açıkcası :) çantamı hazırladım bakalım bu gece uyku uyuyabilicemmi

Heycan yapma canim hersey Güzel olacak :) doktor seni cizerken sana bi pembe surup verecek sonra acayip rahatliyacaksin canim...neremi kesersen kes diceksin hi hi.... doktora bizden selam söyle :)

Ahahaa zaten beni nerden duydunuz deyince kk dedim gülüyo :)) şurupdamı veriyo yahu o ne rahatlamak içinmi iyiymiş valla kendi adlarınızı alemsiniz vallahi kızlar :))

dualarımız seninle :)
çok güzel olacaksın için rahat olsun :))

şurupdamı veriyo yahu o ne rahatlamak içinmi iyiymiş valla kendi adlarınızı alemsiniz vallahi kızlar :))

şurup süper :)zırıl zırıl salya sümük ağlayan ben gülerek girdim ameliyata :)
oğluma sordum ben kendime geldiğimde naaptım diye,anne etrafa karnına bakıp bakıp gülüyordun dedi :))))

dualarımız seninle :)
çok güzel olacaksın için rahat olsun :))

şurup süper :)zırıl zırıl salya sümük ağlayan ben gülerek girdim ameliyata :)
oğluma sordum ben kendime geldiğimde naaptım diye,anne etrafa karnına bakıp bakıp gülüyordun dedi :))))

Hadi ya hiç böyle bişey duymamıştım ama iyi oldu sevindim valla hala uyuyamadım tabi dön dön bu arada :) çok şükür kötü olur diye bi düşüncem yok herkez çok memnun Ercan beyden diyorumda uzun zamandır bekliyorum bu amelyatı o yüzden bu heycan bendeki :) yarın akşama ayılmış olursam bende yazarım buraya :)

Hadi ya hiç böyle bişey duymamıştım ama iyi oldu sevindim valla hala uyuyamadım tabi dön dön bu arada :) çok şükür kötü olur diye bi düşüncem yok herkez çok memnun Ercan beyden diyorumda uzun zamandır bekliyorum bu amelyatı o yüzden bu heycan bendeki :) yarın akşama ayılmış olursam bende yazarım buraya :)

Yeni ameliyata girmişsindir hayırlısı ile atlat inşallah

:))) hım iyi imiş geçmiş olsun canım şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz

gllr nasil gidiyor canim ??? hadi bakalim hayirlisi iki tane dünyalar güzeli memislerin olmustur simdi :)

Kızlar çıktımmm odada yatıyorum çok şükür herşey güzel geçti heleki agrı kesiciden snra sızlamalarda geçti :) çok teşekkür ederim sizlerinde tecrübelerinden faydalandım ve gerçekten hiç korkulucak bişey yokmuş :) 2 kilo hafiflemişimmm 😁

Kızlar çıktımmm odada yatıyorum çok şükür herşey güzel geçti heleki agrı kesiciden snra sızlamalarda geçti :) çok teşekkür ederim sizlerinde tecrübelerinden faydalandım ve gerçekten hiç korkulucak bişey yokmuş :) 2 kilo hafiflemişimmm 😁

Hadi geçmiş olsun gözünaydın...Bundan sonra iş bol bol cicili bicili sütyen bakmaya geldi:)))Kolay gelsin...

Gecmis olsun canim :) yeni memeislerinin keyfini cikar canim bilmiyorum sende dren varmi ama onlar cikinca dahada cok rahatliyacaksin :)

Hadi geçmiş olsun gözünaydın...Bundan sonra iş bol bol cicili bicili sütyen bakmaya geldi:)))Kolay gelsin...
Çok teşekkür ederiiimm eveet arayana hediye sütyen almadan gelmeyin diyorum :)))

Gecmis olsun canim :) yeni memeislerinin keyfini cikar canim bilmiyorum sende dren varmi ama onlar cikinca dahada cok rahatliyacaksin :)

Teşeklür ederiimm :) var var drenlerim bakalım bgn onlar çıkıcakmı umarım çıkartırlar :/

2.kilo mu :53: ay hiç meme kalmamıştır hemen büyüttür :1: hadi geçmiş olsun zoru geçti

en zevkli yeri sütyen keyfi :32:

dren çıkınca ohhh diyecek evet

2.kilo mu :53: ay hiç meme kalmamıştır hemen büyüttür :1: hadi geçmiş olsun zoru

Valla kalmamış 36b oldum yahu :))
Şu doktorun taktıgı sütyeni çıkarınca bi süre sütyen takmayı düşünmüyorum :))
Ya direnler gerçekten çıkınca baya rahatlatıyomuki ? Kaç güne çıkıyo peki bi fikriniz varmı kızlar ? Öğleden snra taburcu oluyorum :)

2 kilo mu?
ciddimisin???

Valla kalmamış 36b oldum yahu :))
Şu doktorun taktıgı sütyeni çıkarınca bi süre sütyen takmayı düşünmüyorum :))
Ya direnler gerçekten çıkınca baya rahatlatıyomuki ? Kaç güne çıkıyo peki bi fikriniz varmı kızlar ? Öğleden snra taburcu oluyorum :)

hadi geçmiş olsun :)
keyifle tamamla sürecini :)))

Valla öyle dedi 36DD di göğüs ölçüm 36B oldu baya hafiflemişim :) geldim şimdi eve süreç şuan iyi devam ediyo drenlerde çıksa daha rahatlıcakmışım bakalım :)

canım yaa ne meme varmış sende :)
bak keşke beraber gideydik senden aldıklarını bana eklerdi :))) silikona gerek kalmazdı ne güzel :)

bu arada karın germe de tecrübeli arkadaşlara bir soru:)
diyelimki biz karnımızı gerdirdik ve üstüne kilo aldık...ne olur? daha doğrusu nasıl bir şekil bozukluğu olabilir?
bildiklerimizi paylaşalım lütfen :)

Back
X