canım sana başarılı bir operasyon diliyorum, uyu uyan b cup memelere kavuşbüyük memeliler küçük olsun istiyor doğal olarak
Kızlar son gecem heycanım başladı sanki ama mutluluktan yani dua edin bana yarın güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana başarılı bir operasyon diliyorum, uyu uyan b cup memelere kavuşbüyük memeliler küçük olsun istiyor doğal olarak
Kızlar son gecem heycanım başladı sanki ama mutluluktan yani dua edin bana yarın güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)
akşam 12.den sonra yemeyi içmeyi kes canım, çantana pipet ve boğaz pastili,çorap,koyuverhiç korkma bak bana kaç estetik oldum inan korkulacak durum yok, rahat ol doktora çizim esnasın da yine sor kafana takılanları küçük istiyorum demeyi unutma sonra deme büyük olmuş
![]()
Heycan yapma canim hersey Güzel olacak :) doktor seni cizerken sana bi pembe surup verecek sonra acayip rahatliyacaksin canim...neremi kesersen kes diceksin hi hi.... doktora bizden selam söyle :)
şurupdamı veriyo yahu o ne rahatlamak içinmi iyiymiş valla kendi adlarınızı alemsiniz vallahi kızlar :))
dualarımız seninle :)
çok güzel olacaksın için rahat olsun :))
şurup süper :)zırıl zırıl salya sümük ağlayan ben gülerek girdim ameliyata :)
oğluma sordum ben kendime geldiğimde naaptım diye,anne etrafa karnına bakıp bakıp gülüyordun dedi :))))
Hadi ya hiç böyle bişey duymamıştım ama iyi oldu sevindim valla hala uyuyamadım tabi dön dön bu arada :) çok şükür kötü olur diye bi düşüncem yok herkez çok memnun Ercan beyden diyorumda uzun zamandır bekliyorum bu amelyatı o yüzden bu heycan bendeki :) yarın akşama ayılmış olursam bende yazarım buraya :)
Yok daha yoldayım :) 10 gibi orda olucam 12 gibi alacagını söyledi Ercan bey teşekkür ederim inşallahYeni ameliyata girmişsindir hayırlısı ile atlat inşallah
Yok daha yoldayım :) 10 gibi orda olucam 12 gibi alacagını söyledi Ercan bey teşekkür ederim inşallah
Yok daha yoldayım :) 10 gibi orda olucam 12 gibi alacagını söyledi Ercan bey teşekkür ederim inşallah
:))) hım iyi imiş geçmiş olsun canım şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz
gllr nasil gidiyor canim ??? hadi bakalim hayirlisi iki tane dünyalar güzeli memislerin olmustur simdi :)
Kızlar çıktımmm odada yatıyorum çok şükür herşey güzel geçti heleki agrı kesiciden snra sızlamalarda geçti :) çok teşekkür ederim sizlerinde tecrübelerinden faydalandım ve gerçekten hiç korkulucak bişey yokmuş :) 2 kilo hafiflemişimmm 😁
Kızlar çıktımmm odada yatıyorum çok şükür herşey güzel geçti heleki agrı kesiciden snra sızlamalarda geçti :) çok teşekkür ederim sizlerinde tecrübelerinden faydalandım ve gerçekten hiç korkulucak bişey yokmuş :) 2 kilo hafiflemişimmm 😁
Çok teşekkür ederiiimm eveet arayana hediye sütyen almadan gelmeyin diyorum :)))Hadi geçmiş olsun gözünaydın...Bundan sonra iş bol bol cicili bicili sütyen bakmaya geldi:)))Kolay gelsin...
Gecmis olsun canim :) yeni memeislerinin keyfini cikar canim bilmiyorum sende dren varmi ama onlar cikinca dahada cok rahatliyacaksin :)
Hadi geçmiş olsun gözünaydın...Bundan sonra iş bol bol cicili bicili sütyen bakmaya geldi:)))Kolay gelsin...
Gecmis olsun canim :) yeni memeislerinin keyfini cikar canim bilmiyorum sende dren varmi ama onlar cikinca dahada cok rahatliyacaksin :)
2.kilo muay hiç meme kalmamıştır hemen büyüttür
hadi geçmiş olsun zoru
Valla kalmamış 36b oldum yahu :))
Şu doktorun taktıgı sütyeni çıkarınca bi süre sütyen takmayı düşünmüyorum :))
Ya direnler gerçekten çıkınca baya rahatlatıyomuki ? Kaç güne çıkıyo peki bi fikriniz varmı kızlar ? Öğleden snra taburcu oluyorum :)
2 kilo mu?
ciddimisin???
hadi geçmiş olsun :)
keyifle tamamla sürecini :)))
Valla öyle dedi 36DD di göğüs ölçüm 36B oldu baya hafiflemişim :) geldim şimdi eve süreç şuan iyi devam ediyo drenlerde çıksa daha rahatlıcakmışım bakalım :)