Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Son düzenleme:

Bac ak ve karın germe olan var mı?

Arkadaşlar bir komşum bacak germe istiyor nasıl bir ameliyat inceliyor mu bacaklar benim bu konuda hiç bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum.Bir de ameliyat sonrası süreçte yürüme güçlüğü ya da başka herhangi bir sorun yaşanıyor mu?

Oku oku estetiklerin bitmedi
seni Ercan baştan yaratmış loooo
Bak bana karın,yüz bittiiii hihihi

Meltem bacak daha dikkat isteyen iyileşme süreci istiyor,özel bölgeye yakın yerde dikiş izi oraya gizleniyor bildiğim oturup kalmaya 20.gün dikkat gerekli (ada22.Ercan beyle son geldiğinde bacak için konuştu yanında idim ona söylemişti)

Oku oku estetiklerin bitmedi
seni Ercan baştan yaratmış loooo
Bak bana karın,yüz bittiiii hihihi

ah keşke rusların genleri bende olsaydı

Son düzenleme:

Meltemcim bildiğim kadarı ile germe toparlama için yapılıyor.Topikten biri olmuştu.Çok kilo vermişti.Sarkmaları vardı vücutta.Dikiş yerleride bacak bitimi kasik bölgesindeydi.Belli olmuyormuş.Lazer lipo yapılıyor bildiğim.Hem zayıflıyor hem şekil veriyor bacağa.Sarkma varsa toparlandığında da zayıf görünmez mi?
Kolay atlatmıştı ameliyatlarını.Yürümede falan bir zorluk yazmadı söylemedi de.

Son düzenleme:

Yok yok zor bir ameliyat karına göre ben facede çok yazıştım ilk haftalar sıkıntılı idi

Son düzenleme:
Rabbit (beyaz tavşan) rahat geçirdiğini söylemişti.Dikkat konusu ayrı tabii.Bütün ameliyatlarda kendini iyi hissetsende dikkat etmen gerek zaten.

Hııııım aynı kişiden bahsediyoruz canım meme karın okey ama bacak sıkıntılı dedi bacağı nlglpd için falan sormuştuk sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…