Hııııım aynı kişiden bahsediyoruz canım meme karın okey ama bacak sıkıntılı dedibacağı nlglpd için falan sormuştuk sürekli
Hııı, sarı şeker kararlı bacak kol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hııııım aynı kişiden bahsediyoruz canım meme karın okey ama bacak sıkıntılı dedibacağı nlglpd için falan sormuştuk sürekli
Ercan beyin bacak ve karin gerdirme fiyatı nedir?
Ben 6 hafta once karin germe Lazer lipo oldu yanlarim 7.500 odedim oda ayni fiyattir galiba AMA iki aml olunca indirm aliyosun galiba ara konus istersen
Ben 6 hafta once karin germe Lazer lipo oldu yanlarim 7.500 odedim oda ayni fiyattir galiba AMA iki aml olunca indirm aliyosun galiba ara konus istersen
Soruyu ben sormadım kii.Benden alıntı gibi olmuş nasıl becerdin![]()
Soruyu ben sormadım kii.Benden alıntı gibi olmuş nasıl becerdin![]()
Hic bi fikrim Yok canim bunu ancak Ben basarabilirim nerde karisik is Ben orda
Bugün 35.dakika yürüyüş yaptım tatilde aldığım kiloları verdim verdim yoksa doktora kontrole gidememAllah dan 3.kilo hemen gitti kaldı 2.kilo
karın germeye 75.ile girmiştim 69. olmuştum hooooop her şey dahil tatil 4.5.kiloyu geri almıştım çok pis boğazım
![]()
35 dk yürüdün 3kg gitti iyiymiş yaa
Bende yürüyüşle kilo versem yok olurum herhalçok yürürümde
Ben kontrole gittim.Herşey normalmiş dr öle diyoo.Eylül sonu görüşürüzdedi.
Yok daha değil perşembe sabahı uçuyorum kısmetseay yok ya ne sefası yüzemedikten sonra ben iyi yüzerim normalde açılır açılır açılırdım kimsecikler gelemezdi gittiğim yere ama şimdi suya gir çık olur herhalde
bide bi krem aldım anam nlglpdede dedi izlere bi şey olmasın diye ne pahalı imiş göçtüm tatil masrafı ameliyat beni göçertti
Ercan bey parayı nereye gömüyor acaba içinden biraz alsam
![]()
Canım neymiş o krem bayrama çıkıyorum tatile bankada lazım acil
Nerede keşke 35.dakika da gitsedöndüğümden beri otelde olanlar evde olmadığı için zayıfladım
sevindim senin adına gözün aydın eylüle atmış doktor çok uzun be sen arada takıl yine![]()
daylong 50 süper bi ürün izlerde tek kızarma kararma yok al mutlaka ben bolcana sürdümiyi tatiller
Zordur kilo vermek hele belli bir yaştan sonra hücrelerde az çalışıncadahada zor.Herkesler yoğun yaz malum.Haberim olursa müsaitsem neden olmasın
![]()
Ben 120.tl verdim canım eczaneden aldım minik krem yanında güneş sonrası hediye idi ama nlglpd zaten 130.civarında demişti bana belki nette ucuzdur bakmadım ben hiç![]()
Canım şimdi bu kremden sürdük ya hiç bronzlaştırıcı yap kullanamayacak mıyım?
Ben dikiş yerlerine ve göbek deliğini bunu kullandım zaten güneşe de çıkmadım yani aralarda dolanmanın dışındakullan sen istiyorsan senin ameliyat olalı çok oldu galiba karıştırıyorum herkesi çok yazışınca çorba oluyor
![]()
Sen inceciksin yahuaynen bide pis boğaz olunca çok zor kilo verme işi
tamam haberleşiriz sen harçlığı ayarla el öpmeye gelirim malum yaşlılara gidilir bayramda adettir
![]()
:))) ders evet ama faydalı bilgiler mersiZayıf değil sağlıklı olalım yeter.İnsanız canımız istiyor doğaldır.Ama yediğimiz 20-25 dk sonra beyne ulaşır biliyorsun.Yani canın tatlı istedi az ye ve bekle göreceksin yeme isteğin olmayacak beyne emir gitmiştir çünkü.
Sen pis boğazım dersen bilinç altına bunu yazdırıyorsun.İstemesende pis boğaz oluyorsun.Ben çok az yerim ve doyarım bu yeter bana.Bunu kodla bilinç altına inan işe yarıyor.
Bir ikramı alırken bu bana çok hepsini yiyemem diye söyle ve uygula.Bunu hem söyle hem uygula
Biraz ders verir gibi oldu ama
Beklerim canım buyur.Harçlık için biraz büyüdün sanırım.Ufaklığa olur ama![]()
Herkese merhabalar....
Nasilsiniz arkadaslar? iki haftayi askindir yazamadim topige. umarim herkesin keyfi yerindedir.
benim ameliyat gunum belli oldu. kismetse 1 agustos ta karin germe ile birlikte orta yuz germe ameliyati olacagim. heyecandan olmezsem iyidir ameliyat gunune kadar. umarim benim sonuclarimda sizlerinki gibi olur.