Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Heya gııı bütün organların nakli yapılıyor sanırım bir beyin nakli yapılmıyor.Ercan bey araştırmalarının sonuna gelmiş şekerim yüz,vücut,beyin bir olacakmış artık.Puhahahaha

sen yaptır hele seni bi görelim sonra bizde deneriz

senlen ozelden ozelden azcıkın goruşelim bebiş ama bu sıralar pek gelemiyorum kk ye geldiğimde ince ince sorgulucam seni hazır ol kıhkıhkıh

ne ufağı lol kocaman bir dokunuş istiyorum beeeennn

benle özelden yazıştın o kadar bi teşekkür etmedin bentoprağın olayı pek sana uyan değil sen dediğim gibi baycana mail atıver derdini anlatıver
Sen hep büyük dokundurtursun zaten

Ercan beye burun ameliyatı varmı arkadaşlar biliyorsanız yönlendirebilirmisiniz beni? Yada öyle bi konu başlığı varmı? Acil yardım..

Ercan beye burun ameliyatı varmı arkadaşlar biliyorsanız yönlendirebilirmisiniz beni? Yada öyle bi konu başlığı varmı? Acil yardım..

Selam gizmoes; burun çene olan bi arkadaş var resimleri de var soncu çok iyi idi nicini tam hatırlayamayacağım ama bu başlıkta yazmıştı başlarda bi üye daha olmuştu meme burun o da memnun idi ama uzun zamandır girmiyor...burun mu olacaksın ?bende ekim gibi istiyorum bakalım

Mrb kardesim ercan beye burun aml olucak ekim sonunda konustu ercan bey yapti burun resimlerini gonderdi kardesimde karar Verdi olucak

İyi ki resimleri gördüm bayıldım hadi bakalım hayırlısı olsun

keşke bende görebilsem cnm ben bu ay olmayı düşünüyorum,sen sıcaklar nedeniyle mi ekimi bekliyosun? bu ay olsam problem olurmu acaba

keşke bende görebilsem cnm ben bu ay olmayı düşünüyorum,sen sıcaklar nedeniyle mi ekimi bekliyosun? bu ay olsam problem olurmu acaba

Arkadaşım ben yeni karın germe oldum( Ercan beye gecen sene meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı oldum) zaten doktor istesem de hemen yapmaz mecbur bekleme sürem var o üyenin nicini hatırlarsam yazarım kızlarda görmüştü hatırlarlar sa yazarlar annesi karın germe olacaktı hatta...sen görüştün mü tarihini aldın mı ?

Sen hatırlamadığına göre
Unuttun mu yaşlısın dedin bana
Sendemi yaşlandın
İyi tatiller.

Son düzenleme:
valla şekercimm bana öyle bir dokunsunki dünyam değişsin artık ufak dokunuşlamı değiştirir büyük dokunuşmu hec onemli deil kanımca
de get laa ne teşekkür edicem sana sahte sahte ole el gibi yabancı gibi ben düz insanım şekercim hala anlayamadın heral sen düm düzümdür öyle cıt kırıldım vay soyuldum anlamaz ben düz odun şeklindeyim sen de kabul ettin ki benlesin hala o zaman zırlama ortalıklarda sus sus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…