Benim ameliyatim Temmuz'un son haftasi olacak herhangi bir sorun cikmazsa
Nurgul sana ozel mesaj gonderemiyorum, mesaj sayim yeterli degilmisNedenini anlamadm ama seni arkadas listeme ekleyemedim. Bende poke tusunu kullanmak zorunda kaldim :)
Heya gııı bütün organların nakli yapılıyor sanırım bir beyin nakli yapılmıyor.Ercan bey araştırmalarının sonuna gelmiş şekerim yüz,vücut,beyin bir olacakmış artık.Puhahahaha
senlen ozelden ozelden azcıkın goruşelim bebiş ama bu sıralar pek gelemiyorum kk ye geldiğimde ince ince sorgulucam seni hazır ol kıhkıhkıh
ne ufağı lol kocaman bir dokunuş istiyorum beeeennn
Nurgul sana ozel mesaj gonderemiyorum, mesaj sayim yeterli degilmisNedenini anlamadm ama seni arkadas listeme ekleyemedim. Bende poke tusunu kullanmak zorunda kaldim :)
Ercan beye burun ameliyatı varmı arkadaşlar biliyorsanız yönlendirebilirmisiniz beni? Yada öyle bi konu başlığı varmı? Acil yardım..
Ercan beye burun ameliyatı varmı arkadaşlar biliyorsanız yönlendirebilirmisiniz beni? Yada öyle bi konu başlığı varmı? Acil yardım..
Mrb kardesim ercan beye burun aml olucak ekim sonunda konustu ercan bey yapti burun resimlerini gonderdi kardesimde karar Verdi olucak
canım tasarım değil de yaptığı burunları görmek istiyorum hani olan biri varsa benim için daha iyi olur :/
Selam gizmoes; burun çene olan bi arkadaş var resimleri de var soncu çok iyi idinicini tam hatırlayamayacağım ama bu başlıkta yazmıştı başlarda bi üye daha olmuştu meme burun o da memnun idi ama uzun zamandır girmiyor...burun mu olacaksın ?bende ekim gibi istiyorum bakalım
İyi ki resimleri gördüm bayıldımhadi bakalım hayırlısı olsun
keşke bende görebilsemcnm ben bu ay olmayı düşünüyorum,sen sıcaklar nedeniyle mi ekimi bekliyosun? bu ay olsam problem olurmu acaba
Arkadaşım ben yeni karın germe oldum( Ercan beye gecen sene meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı oldum) zaten doktor istesem de hemen yapmaz mecbur bekleme sürem varo üyenin nicini hatırlarsam yazarım kızlarda görmüştü hatırlarlar sa yazarlar annesi karın germe olacaktı hatta...sen görüştün mü tarihini aldın mı ?
valla şekercimm bana öyle bir dokunsunki dünyam değişsin artık ufak dokunuşlamı değiştirir büyük dokunuşmu hec onemli deil kanımcaSor canım sor çok çalıştım
ufak dokunuşlar yeterli olabilir doyurucu yani
Valla nasıl dokunuyor ne yapıyor bilmiyorum.Uyutuyor sonrası ??????????
Önceee şuralara şunlar bunlar yapılır ufak dokunuşlarla tamamlanıııır.Baycan öle diyoo.
İşte o ufak dediği dokunuşlar kime göre ufak
de get laa ne teşekkür edicem sana sahte sahte ole el gibi yabancı gibi ben düz insanım şekercim hala anlayamadın heral sensen yaptır hele seni bi görelim sonra bizde deneriz
benle özelden yazıştın o kadar bi teşekkür etmedinbentoprağın olayı pek sana uyan değil sen dediğim gibi baycana mail atıver derdini anlatıver
Sen hep büyük dokundurtursun zaten
valla şekercimm bana öyle bir dokunsunki dünyam değişsin artık ufak dokunuşlamı değiştirir büyük dokunuşmu hec onemli deil kanımca
........................................................
valla şekercimm bana öyle bir dokunsunki dünyam değişsin artık ufak dokunuşlamı değiştirir büyük dokunuşmu hec onemli deil kanımca
Sana öle bi dokunur ki dünyan mı değişir feleğin mi şaşar bilmem..........
Sana öle bi dokunur ki dünyan mı değişir feleğin mi şaşar bilmem..........
Ay cok guldum coook tatlisin ya felegimi sasar benimde felegim sasti kizlar kafayi meme diklestirmeye taktim hakikaten estetik bagimlilik yapiyormus seneye yazdan once gene yol gorundu keske ikisini birlikte yaptirsaydim
yorumlar etkileyici. düşünebilirim.
Ay cok guldum coook tatlisin ya felegimi sasar benimde felegim sasti kizlar kafayi meme diklestirmeye taktim hakikaten estetik bagimlilik yapiyormus seneye yazdan once gene yol gorundu keske ikisini birlikte yaptirsaydim
Eee büyük sözü dinleyeydin şimdi ikisi birden çıkmıştı aradan.
Sakal bırakıyorum dinlersin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?