Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Topik ahalisi nasılsınız? April çok sevindim gez toz ist.bulu sonra ameliyat herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah

Topik ahalisi nasılsınız? April çok sevindim gez toz ist.bulu sonra ameliyat herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah

Yoğunum yoğun yorgunum yorgun
Tatil nasıl gidiyor ne zaman dönüyon .Senin ufaklığın fotolarını gördüm tatil ona valla çoook mutlu görünüyordu.Sende harika görünüyordun güzel hatun.

Yoğunum yoğun yorgunum yorgun
Tatil nasıl gidiyor ne zaman dönüyon .Senin ufaklığın fotolarını gördüm tatil ona valla çoook mutlu görünüyordu.Sende harika görünüyordun güzel hatun.

Tatil bitti güzelim paramızın yettiği kadar tatil gönül isterdi 10.gün daha uzatalım amma

yavru mutlu biz mutlu çok eğlendi minik ham ben hem babası görmemişin çocuğu olmuş modunda etrafında pervane idik çirkin karnımız gidince güzelleştik sen niye yoğunsun yeni ameliyat hazırlığı mı var yoksa

Aşkolsun ne ameliyatı ameliyatlık yerim mi var hah taş gibi hatunum
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.

Jelesec karın germe oldun muuuu?Ay ne güzel darısı başıma bende çok istiyorum ama beklemedeyim ya şu 2. çocuğu yapsam mı yapmasam mı bi türlü karar veremiyorumBir sürü kilo alıcam yine gözüm korkuyor zaten kilo veremiyorum şişerim iyice sonra hangi karın germe beni toplarAnlatsana biraz karın germeyi nasıl zor mu?Ameliyat sonrası süreç nasıl?Ercan Bey'de beni burun için bekliyor ama onda da kararsızım.Bakalım artık kısmet...

Aşkolsun ne ameliyatı ameliyatlık yerim mi var hah taş gibi hatunum
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.

aman taş hatun nazara gelme benle beste cumartesi gittik doktora...

Oldum oldum hemde pati ile şenlik ile kaçırdın sen Meltemim önce bebek sonra karın yap yap sevelim:)) karın germe mucize gibi birşey vallahi ben çok kolay atllattım tatilde idim rahat yüzdüm koca göbeksiz dar elbise badilerin tadı başka idi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…