Eee büyük sözü dinleyeydin şimdi ikisi birden çıkmıştı aradan.
Sakal bırakıyorum dinlersin artık.
Sorma canim sorma bugun doktora fiyat sordum aldim cvp beni soka ugratti ya geri donmek istiyorum biay oncesine ikisi beraber daha uygun oluyordu Ben nasil biriktiricem ya sinir oldum artik dinlerim AMA gecti
Sorma canim sorma bugun doktora fiyat sordum aldim cvp beni soka ugratti ya geri donmek istiyorum biay oncesine ikisi beraber daha uygun oluyordu Ben nasil biriktiricem ya sinir oldum artik dinlerim AMA gecti
Jelesece de pişmanKombine her zaman daha uygun canım.Ameliyathane,yatak,ekip vs vs.hepsi tekrar olmuş oluyor.Şimdi sen tekrar aynı ücretleri ödemiş olacaksın.O zaman olsaydın hepsi birden çıkmış olacak bir kere ameliyat, kalma vs parasını ödemiş olacaktın.Her yerde aynıdır bu değişmez şekercim.Senin için hayırlısı böyleymiş demekki.
Topik ahalisi nasılsınız? April çok sevindim gez toz ist.bulu sonra ameliyat herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah
Yoğunum yoğunyorgunum yorgun
Tatil nasıl gidiyor ne zaman dönüyon .Senin ufaklığın fotolarını gördümtatil ona valla çoook mutlu görünüyordu.Sende harika görünüyordun güzel hatun.
Tatil bitti güzelimparamızın yettiği kadar tatil gönül isterdi 10.gün daha uzatalım amma
yavru mutlu biz mutlu çok eğlendi minik ham ben hem babası görmemişin çocuğu olmuş modunda etrafında pervane idikçirkin karnımız gidince güzelleştik sen niye yoğunsun yeni ameliyat hazırlığı mı var yoksa
Arkadaşım ben yeni karın germe oldum( Ercan beye gecen sene meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı oldum) zaten doktor istesem de hemen yapmaz mecbur bekleme sürem varo üyenin nicini hatırlarsam yazarım kızlarda görmüştü hatırlarlar sa yazarlar annesi karın germe olacaktı hatta...sen görüştün mü tarihini aldın mı ?
Aşkolsun ne ameliyatıameliyatlık yerim mi var hah taş gibi hatunum
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.
Jelesec karın germe oldun muuuu?Ay ne güzel darısı başıma bende çok istiyorum ama beklemedeyim ya şu 2. çocuğu yapsam mı yapmasam mı bi türlü karar veremiyorumBir sürü kilo alıcam yine gözüm korkuyor zaten kilo veremiyorum şişerim iyice sonra hangi karın germe beni toplar Anlatsana biraz karın germeyi nasıl zor mu?Ameliyat sonrası süreç nasıl?Ercan Bey'de beni burun için bekliyor ama onda da kararsızım.Bakalım artık kısmet...
Aşkolsun ne ameliyatıameliyatlık yerim mi var hah taş gibi hatunum
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.
aman taş hatun nazara gelme benle beste cumartesi gittik doktora...
he he öyleyim tabee
Bileydim bende gelirdim
Ben çarşamba veya perşembe düşünüyorum görüşürüz belkim müsait olursan
aman taş hatun nazara gelme benle beste cumartesi gittik doktora...
he he öyleyim tabee
Bileydim bende gelirdim
Ben çarşamba veya perşembe düşünüyorum görüşürüz belkim müsait olursan
Cumartesi günü bana uyar anca; minik evde önümüzde ki ay devam edecek okula anca baba bakar ise kaçabiliyorum dışarı
Cumartesi günü bana uyar anca; minik evde önümüzde ki ay devam edecek okula anca baba bakar ise kaçabiliyorum dışarı
Cumartesi müsait değilim canım yaa.Arkadaşım gelicek.Bu gidişle görüşmek kısmet olmayacak sanırım.Doktor vesile oluyordu hiç değilse.
Cumartesi müsait değilim canım yaa.Arkadaşım gelicek.Bu gidişle görüşmek kısmet olmayacak sanırım.Doktor vesile oluyordu hiç değilse.
olsun canım ya sorun değil ayarlarız bir gün kızlarada uyan bi zamana toplu görüşürüz
olsun canım ya sorun değil ayarlarız bir gün kızlarada uyan bi zamana toplu görüşürüz
İnşallah,ramazandı,bayramdı,tatildi derken
Zeki müren Elbet bir gün buluşacağız - YouTube
Beni davet eden Yok kiskandim
Beni davet eden Yok kiskandim
Buyur şekerim ne demek
hem senin kontrolun yok mu
Hem ziyaret hem ticaret
Ercan bey uzaktan kumandalı değil mi? Yetişiyor yurt içi yurt dışı
Buyur şekerim ne demek
hem senin kontrolun yok mu
Hem ziyaret hem ticaret
Ercan bey uzaktan kumandalı değil mi? Yetişiyor yurt içi yurt dışı
Aynen canim Adam uzaktan kumanda gibi resmini cekip gonderiyorum ordan kontrol yapiyo bu yaz sanmam gelemem cok isterdim AMA olmiycak galiba
Aynen canim Adam uzaktan kumanda gibi resmini cekip gonderiyorum ordan kontrol yapiyo bu yaz sanmam gelemem cok isterdim AMA olmiycak galiba
Hayatım sağlık budoktor kontrolüm var dersin
Şaka bir yana doktorun uzaktanda olsa seni rahatlatması gerçekten muhteşem bir duygu.İnsanı nasıl rahatlatıyor,korkularından arındırıyor daha ne olsun.
Hayatım sağlık budoktor kontrolüm var dersin
Şaka bir yana doktorun uzaktanda olsa seni rahatlatması gerçekten muhteşem bir duygu.İnsanı nasıl rahatlatıyor,korkularından arındırıyor daha ne olsun.
Evt kotu hissettimde hemen ariyorum yada mesaj atiyorum aninda cvp veriyo bana cok iyi geldi darisi olucak herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?