Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Sorma canim sorma bugun doktora fiyat sordum aldim cvp beni soka ugratti ya geri donmek istiyorum biay oncesine ikisi beraber daha uygun oluyordu Ben nasil biriktiricem ya sinir oldum artik dinlerim AMA gecti

Jelesece de pişman :34: Kombine her zaman daha uygun canım.Ameliyathane,yatak,ekip vs vs.hepsi tekrar olmuş oluyor.Şimdi sen tekrar aynı ücretleri ödemiş olacaksın.O zaman olsaydın hepsi birden çıkmış olacak bir kere ameliyat, kalma vs parasını ödemiş olacaktın.Her yerde aynıdır bu değişmez şekercim.Senin için hayırlısı böyleymiş demekki.:nazar:

Topik ahalisi nasılsınız? April çok sevindim gez toz ist.bulu sonra ameliyat herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah :21:

Topik ahalisi nasılsınız? April çok sevindim gez toz ist.bulu sonra ameliyat herşey istediğin doğrultuda gelişir inşallah :21:

Yoğunum yoğun :32: yorgunum yorgun :ssz:
Tatil nasıl gidiyor ne zaman dönüyon .Senin ufaklığın fotolarını gördüm :nazar: tatil ona valla çoook mutlu görünüyordu.Sende harika görünüyordun güzel hatun.

Yoğunum yoğun :32: yorgunum yorgun :ssz:
Tatil nasıl gidiyor ne zaman dönüyon .Senin ufaklığın fotolarını gördüm :nazar: tatil ona valla çoook mutlu görünüyordu.Sende harika görünüyordun güzel hatun.

Tatil bitti güzelim :ssz:paramızın yettiği kadar tatil gönül isterdi 10.gün daha uzatalım amma :ssz:

yavru mutlu biz mutlu çok eğlendi minik ham ben hem babası görmemişin çocuğu olmuş modunda etrafında pervane idik :9: çirkin karnımız gidince güzelleştik :34: sen niye yoğunsun yeni ameliyat hazırlığı mı var yoksa :52:

Tatil bitti güzelim :ssz:paramızın yettiği kadar tatil gönül isterdi 10.gün daha uzatalım amma :ssz:

yavru mutlu biz mutlu çok eğlendi minik ham ben hem babası görmemişin çocuğu olmuş modunda etrafında pervane idik :9: çirkin karnımız gidince güzelleştik :34: sen niye yoğunsun yeni ameliyat hazırlığı mı var yoksa :52:

Aşkolsun ne ameliyatı :ssz: ameliyatlık yerim mi var hah :nazar: taş gibi hatunum :nazar:
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.

Arkadaşım ben yeni karın germe oldum( Ercan beye gecen sene meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı oldum) zaten doktor istesem de hemen yapmaz mecbur bekleme sürem var:34: o üyenin nicini hatırlarsam yazarım kızlarda görmüştü hatırlarlar sa yazarlar :34:annesi karın germe olacaktı hatta...sen görüştün mü tarihini aldın mı ?

Jelesec karın germe oldun muuuu?Ay ne güzel darısı başıma bende çok istiyorum ama beklemedeyim ya şu 2. çocuğu yapsam mı yapmasam mı bi türlü karar veremiyorum:(Bir sürü kilo alıcam yine gözüm korkuyor zaten kilo veremiyorum şişerim iyice sonra hangi karın germe beni toplar:(Anlatsana biraz karın germeyi nasıl zor mu?Ameliyat sonrası süreç nasıl?Ercan Bey'de beni burun için bekliyor ama onda da kararsızım.Bakalım artık kısmet...

Aşkolsun ne ameliyatı :ssz: ameliyatlık yerim mi var hah :nazar: taş gibi hatunum :nazar:
Şehir dışından misafirim var.Arada hastane kontroller fuul gidiyor.

:nazar::nazar::nazar: aman taş hatun nazara gelme:34: benle beste cumartesi gittik doktora...

Jelesec karın germe oldun muuuu?Ay ne güzel darısı başıma bende çok istiyorum ama beklemedeyim ya şu 2. çocuğu yapsam mı yapmasam mı bi türlü karar veremiyorum:(Bir sürü kilo alıcam yine gözüm korkuyor zaten kilo veremiyorum şişerim iyice sonra hangi karın germe beni toplar:(Anlatsana biraz karın germeyi nasıl zor mu?Ameliyat sonrası süreç nasıl?Ercan Bey'de beni burun için bekliyor ama onda da kararsızım.Bakalım artık kısmet...

Oldum oldum hemde pati ile şenlik ile kaçırdın sen Meltemim:9: önce bebek sonra karın yap yap sevelim:)) karın germe mucize gibi birşey vallahi ben çok kolay atllattım tatilde idim rahat yüzdüm koca göbeksiz dar elbise badilerin tadı başka idi:1:

:nazar::nazar::nazar: aman taş hatun nazara gelme:34: benle beste cumartesi gittik doktora...

:nazar: he he öyleyim tabee :nazar:
Bileydim bende gelirdim :54:
Ben çarşamba veya perşembe düşünüyorum görüşürüz belkim müsait olursan :34:

Cumartesi günü bana uyar anca; minik evde önümüzde ki ay devam edecek okula anca baba bakar ise kaçabiliyorum dışarı :34:

Son düzenleme:
Aynen canim Adam uzaktan kumanda gibi resmini cekip gonderiyorum ordan kontrol yapiyo bu yaz sanmam gelemem cok isterdim AMA olmiycak galiba

Hayatım sağlık bu :34: doktor kontrolüm var dersin :1:
Şaka bir yana doktorun uzaktanda olsa seni rahatlatması gerçekten muhteşem bir duygu.İnsanı nasıl rahatlatıyor,korkularından arındırıyor daha ne olsun. :54:

Hayatım sağlık bu :34: doktor kontrolüm var dersin :1:
Şaka bir yana doktorun uzaktanda olsa seni rahatlatması gerçekten muhteşem bir duygu.İnsanı nasıl rahatlatıyor,korkularından arındırıyor daha ne olsun. :54:

Evt kotu hissettimde hemen ariyorum yada mesaj atiyorum aninda cvp veriyo bana cok iyi geldi darisi olucak herkese

Back
X