Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Kesinlikle çok güzel şeyler bunlar çok özendim sizlere ve nasipse ben de katılıcam aranıza annemi de getiririm süper olur :)

İnşallah canım.Yaz tatil malum büyük toplantı olmayabilir.Ama göğüs olan bir arkadaşla görüşürsem haber veririm özelden.Ben kontrole gidiyorum ama işine yaramam :34:
Sen doktor listeni hazırla önce güzel kız :34:

Kesinlikle çok güzel şeyler bunlar çok özendim sizlere ve nasipse ben de katılıcam aranıza annemi de getiririm süper olur :)

Anne den onayı aldıysan iyi genelde anneler sıcak bakmıyor bu estetik işine :ssz: katıl aramıza bekleriz harika bi gurubuz neşeli,yardım sever ve estetik sever :1:

Son düzenleme:
Bu haber beni nasıl rahatlattı anlatamam peki doktorun adını alabilir miyim ben birçok doktorlar görüşmeyi planlıyorumda seçim konusunda zorlanıcam galiba cidden içim rahatladı :)

Canim gogusunu kuculten arkadasim kime aml oldugunu bilmiyorum AMA baska bi tanigim slikon yapti o Yakup avsar sonuctan memnun AMA cok pahali yaptini duydum bide ercan karacaoglu. Benim aml yapan doktor Ben cok memnunum hem fiyatta uygun hemde yapti aml leri resimlerde bide jeselec nldgp gordum hakikaten Adam isini biliyo dun yapti burun resimlerini kardesime mail atmisti agzim acik kaldi Ben ondan baskasina olmam acikcasi sende iyice arastir emin ol oyle karar ver Turkiyede mi yasiyosun git yuz yuze gorus Ben doktorumu bu sitede buldum ve buna sukrediyorum

Kizlar panik yapmisim bi Tarz ilac aldim temizledim dikisim kabuk cikti bi kisim cok sukur dikisim incecik tabi Ercan beyin dediklerini yaptim resmini gonderdim iyi gorunuyo dedi bitanecik doktorum icimi yine rahatlatti napim canim mizmizim elimde deil korkuyorum kotu bisey olursa diye bide Ben canim istedinde kendi doktoruma gidemiyorumdiye

Nurgulcum cok sevindim dikislerinin daha iyi olmasina. Insallah daha da iyi ve incecik olacak. Sabirsizlikla bekliyorum senin gobusunun resimlerini. Ameliyata girmeden once senin resimlerini gormek de nasip olur belki :)

Nurgulcum cok sevindim dikislerinin daha iyi olmasina. Insallah daha da iyi ve incecik olacak. Sabirsizlikla bekliyorum senin gobusunun resimlerini. Ameliyata girmeden once senin resimlerini gormek de nasip olur belki :)

Saol canim ya sen nezaman dusunuyordun aml olmayi beli gosterebilirim zaten hosuma gidiyor birilerine gostermek zaten cevremde yaptirmak isteyen insan sayisi cogaldi

Merhabalar herkese,
Nasilsiniz arkadaslar? Bir kac gundur giremedim siteye kosturmacadan, umarim hepinizin keyfi yerindedir.

Slm bizler iyiyiz sen nasılsın heyecan ne durumda :kkk:
senin ameliyat ne zamandı unutuyorum vede karıştırıyorum artık
halk dilinde buna yaşlılık diyorlar:1:
şaka bir yana çok kişi ile yazışıyorum yorum yapıyorum aklımda kalmıyor ))):

Son düzenleme:

Yaşlısın yaşlı :1: 7.si yada 8.inde burada doktorla görüşüp tarih belirleyecek :31:bak ben gencim hepsi aklımda kalmış :9:

Sen tatilde değilmisin ne işin var buralarda :50: sahile in sahile gerine gerine yürü havanı at :nazar:
ohh sefam olsun :nazar:
:36::36::36::36::36::36:

Yok daha değil perşembe sabahı uçuyorum kısmetse :10: ay yok ya ne sefası yüzemedikten sonra ben iyi yüzerim normalde açılır açılır açılırdım kimsecikler gelemezdi gittiğim yere ama şimdi suya gir çık olur herhalde :ssz: bide bi krem aldım anam nlglpdede dedi izlere bi şey olmasın diye ne pahalı imiş göçtüm tatil masrafı ameliyat beni göçertti :ssz:Ercan bey parayı nereye gömüyor acaba içinden biraz alsam :1:

Ahahahahah doktor yüzünü karnını gençleştirdi ama hafızaya bi şey yapamıyor şekerim :23: ben yüze söylerim arkadan konuşmam bak nlglpd hep arkadan konuşur :ssz:

Heya gııı bütün organların nakli yapılıyor sanırım bir beyin nakli yapılmıyor.Ercan bey araştırmalarının sonuna gelmiş şekerim yüz,vücut,beyin bir olacakmış artık.Puhahahaha :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Buyruuuuun geldim.:34: ha ha ha

:131::131::131: çok güzel yaa
:9: :9: :9: senlen ozelden ozelden azcıkın goruşelim bebiş ama bu sıralar pek gelemiyorum kk ye geldiğimde ince ince sorgulucam seni hazır ol kıhkıhkıh :23:
:1::1::1: geldin mi loooo? He yaklaş yaklaş bentoprak mirininin yamacına dedim de senin adına 2.foto gönderir diye :ssz: Ufak bi dokunuş düşünüyor mirin :9:

:24: :24: :24: :24: :24: ne ufağı lol kocaman bir dokunuş istiyorum beeeennn :30: :30: :30: :30:

Tesekkur ederim BenToprak, bende iyiyim. Tatil oncesi ofisteki isleri toparlamaya calisiyourm. Bir taraftan da Turkiye hazirliklari vs derken yogun geciyor bu hafta. Heyecan feci durumda. Temmuz sonuna kadar nasil dayanicam bilmiyorum. ameliyatim Temmuz'un son haftasi olacak ama kesin gunu henuz belli degil. Onumuzdeki hafta Turkiye ye geliyorum ve Ercan Bey ile randevum var. kesin olarak gunu o gun belli olacak kismetse.

Saol canim ya sen nezaman dusunuyordun aml olmayi beli gosterebilirim zaten hosuma gidiyor birilerine gostermek zaten cevremde yaptirmak isteyen insan sayisi cogaldi

Nurgul sana ozel mesaj gonderemiyorum, mesaj sayim yeterli degilmis :( Nedenini anlamadm ama seni arkadas listeme ekleyemedim. Bende poke tusunu kullanmak zorunda kaldim :)

:9: :9: :9: senlen ozelden ozelden azcıkın goruşelim bebiş ama bu sıralar pek gelemiyorum kk ye geldiğimde ince ince sorgulucam seni hazır ol kıhkıhkıh :23:

:24: :24: :24: :24: :24: ne ufağı lol kocaman bir dokunuş istiyorum beeeennn :30: :30: :30: :30:

Sor canım sor çok çalıştım :nazar:
ufak dokunuşlar yeterli olabilir doyurucu yani :1:
Valla nasıl dokunuyor ne yapıyor bilmiyorum.Uyutuyor sonrası ??????????
Önceee şuralara şunlar bunlar yapılır ufak dokunuşlarla tamamlanıııır.Baycan öle diyoo.
İşte o ufak dediği dokunuşlar kime göre ufak :1:

Back
X