Lazerlipoliz de hastane de kalınmıyor diye biliyordum ama doktor beyi aradığımda sorayım bir daha.
Hepinizi göreceksem bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum o zaman:)
dididi demek sende gününü belirledin, hadi hayIrlIsI..... Benim lipo yerleri hic acIma olmadI, keske senin yerinde olsam aksam yemege katIlIrdIm:))
ArkadasIm nasIlsIn? hersey yolundamI? NapacagIz su gözlerimizi... Su son zamanlarda daha cok yorgunluk yapIyor, sen kararlImIsIn?
canIm nerelerdesin, gittin geldin, hic sesin cIkmadI?
Bentoprağa kalsa bugün olur...doktora sorduk onun için ağustos sonu eylül gibi olabilir...aynı odada yatarız bakmışsın
ne iyi olur valla, refakatcı gelirim, ertesi günde ben olurmusum:))))
demek edbeer ödemleri ancak gitmis....sevindim onun adına, aman hepiniz iyi olun, sonra bana doping icin saglam adamlar lazım:))) biliyosun zaman yaklasıyo..
ArkadasIm nasIlsIn? hersey yolundamI? NapacagIz su gözlerimizi... Su son zamanlarda daha cok yorgunluk yapIyor, sen kararlImIsIn?
Benden al haberleri canım..edber karın germeyede banada özelden yazdı...iyi ödemleri gitmiş kendini daha iyi hissediyormuş
BENTOPRAK, BAŞKA TOPİKLERE GİRİP YAZIYORSUNKENDİ AÇTIĞIN TOPİĞE UĞRAYIP TEK KELİME YAZMIYORSUN HAYIRDIR KÜSTÜN MÜ BİZLERE
merhaba gönlü güzel bayanlar......nasilsiniz umarim hersey yolundadir......
Hoşgeldin bizler iyiyiz,sen nasılsın ağrıların kalmamıştır artık...kendine iyi bak bay
hosbulduk tskler.....agrim olmamisti zaten hicde gerilme taslik vardi istee kaya gibi ...evet gecti yumusadi artik sonunda ama diger arkadaslarinda dedigi gibi yorulunca kasiliyor kari tabi hala.......
ben mesaj sayimi doldurmaya calisiyorum geyik sayfasinda:)))))
aslinda meme amaliyatiyla ilgili özelden sorum var size ama yazamiyorumki (((((((((
yilbasina dogru bende meme amaliyatimi düsünüyorum ama bazi bilgilere ihtiyacim var .....
sizleri takipteyim ::))))
Tatlım ben iyiyim teşekkür ederim.Gözlerden önce tiroit çıktı biliyorsun.Onunla uğraşıyorum.Araya başka ameliyatlar girebilir.Karnımın güzelliğini yaşayamadım kısmet işteöpüyorum seni.
ha hay ...bak sen... Hepimiz sana bakalım düzelip...çok bakan olur bu sefer sana...edber eylül ortası gelecek lazer lipo için ...nldglp..nin eylül onun işi çok ercan beyle...bentoprak hepimizden önce olabilirimO hepimize bakar Adamın eylül ayı ve ekim ayı dolu bizlerle
Sevgili jelsec'cimsevgili doktorumuza benim arkadaşlarımdan biri daha ameliyat olacaktı aradık asistanı çıktı tatildeymiş...geldiğinde anlaşırlarsa para konusunda meme büyütme ve lazer lipoliz olacak,önümüzdeki sezon belli'ki çok yoğun olacak Ercan bey..
Selam Tekirdağlı nasılsın? Ada22 merhaba,kusura bakma özel mesajına cevap yazmayı unuttuminşallah geldiğinde tanışırız adaşım:) hepinize sevgilerimi gönderiyorum
Nasılsın canım ?... Dün sesin iyi gibiydi ama yine dikkat et kendine , çok öptüm bay
Didiii selam canım:) hazırlıklar tamam mı? heyecan durumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?