sevgili BenToprak ve nldglp,
resimlerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Her ikinizinde sonuclari super gozukuyor. insallah benim ameliyatim da sizlerinki gibi guzel sonuclar verir.
Ne dedin, ne dedin seeenEn güzel göbek benimkisi bikerem bi biskrem versem
AAApenye elbiseli resmini millete dağıt,gönder en samimi nldglp ne gönderme bittin sen bittin
Beni yok saymış resim mesim hakgetire bende cevap bile vermedim şekerim boşverGöbişi de yaptırdı bi haller oldu buna Duyduğuma göre ''Ayna ayna güzel ayna varmı benden daha güzel bu dünyada'' diyormuş hep benden söylemesi.
Ne dedin, ne dedin seeenEn güzel göbek benimkisi bikerem bi biskrem versem
AAApenye elbiseli resmini millete dağıt,gönder en samimi nldglp ne gönderme bittin sen bittin
Beni yok saymış resim mesim hakgetire bende cevap bile vermedim şekerim boşverGöbişi de yaptırdı bi haller oldu buna Duyduğuma göre ''Ayna ayna güzel ayna varmı benden daha güzel bu dünyada'' diyormuş hep benden söylemesi.
Kizlar benim en gzl diyebilirmiyim cunku gzl olucak sislerim inince
ahahahahah hoş geldin panik atak Nurgülaman vallahi senin ki birinci olsun olmazsa yanarız inecek bak nlglpd gördü göbek dümdüz oh mis bunu düşün panik yapma
Haha canim adim panik kaldi:)) nldgp benim gobegimi gordu guzelmi gercektenmi sizi seviyorum ya hafif batmalar var dikislerim de iylesiyomu demek kizlar
Olsun panik ajandalı manyaktan daha iyibizlerde seni seviyoruz çok normal bak bende de 3.gündür tatlı kaşınma var olağan şeyler no panik
Canim ya ne desen haklisin seni nerde yakakasam soruyorum bu normalmi diye burda facede sonunda jeselec beni gordu yerde kacacak cok cektiriyorum farkindayim AMA anliyosun diye:)))
Sor sor sorun yok halden anlarız hepimizanlıyorum her şeyden artık ameliyatı da ben yapardım boşuna verdin doktora parayı ben 4.de okey derdim danışmanlık bedava para almam
Benim göbüşüm nlglpd ve bentopraktan daha güzel olduşaka bi tarafa amin darısı başına göbeksiz olmak çok güzel ya bugün tatil hazırlığı için tatil valizine koyacakları çıkardım göbeğimden giyinemediğim penye elbise cuk oturdu foto çektim hemen bi kaç arkadaşa gönderdim fotoyu oh ne güzel ailece geliyorsunuz tatilde olur
Fotolarını gördüm.Bence isabetli bir karar vermişin inan.Deri fazlalağın var gibi.Sanki hepsi gidecekmiş görüntüsü var.Tabii en doğrusunu muayneden sonra Ercan bey söyler.Hepsi gitmesede kasık bölgesinde çok az çatlakların kalır ki oda belli belirsiz seni rahatsız etmez yani.Dua et fazla derin olsun hepsi gitsin.
İnşallah istediğiniz gibi olur sizin sonucunuzda.
Ne kıskançsınız ya bırakın yeni ameliyatlı ameliyatlı keyif yapayım birinci benim diye
Kız gönderdim işte çatlama senin yanında pek çirkiniz amma idare et
Kizlar resimleri nasil görüyorsunuz bende merak ettim :)
Aralik ayinda bizde bir kac arkadas Ercan beyde ameliyat olmaya karar verdik:)
Bende cok merak ediyorum lazer lipomu yoksa mini karin operasyonumu olmam gerek.. acaba ne dicek doktor.
En birinci gobusun resimlerini bende gorebilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?