Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ne dedin, ne dedin seeen En güzel göbek benimkisi bikerem bi biskrem versem

AAA penye elbiseli resmini millete dağıt,gönder en samimi nldglp ne gönderme bittin sen bittin

Beni yok saymış resim mesim hakgetire bende cevap bile vermedim şekerim boşver Göbişi de yaptırdı bi haller oldu buna Duyduğuma göre ''Ayna ayna güzel ayna varmı benden daha güzel bu dünyada'' diyormuş hep benden söylemesi.

Amanın da amanıın vallaha sorma bunu bir burmalı tez zamanda

Ne dedin, ne dedin seeen En güzel göbek benimkisi bikerem bi biskrem versem

AAA penye elbiseli resmini millete dağıt,gönder en samimi nldglp ne gönderme bittin sen bittin

Ne kıskançsınız ya bırakın yeni ameliyatlı ameliyatlı keyif yapayım birinci benim diye

Kız gönderdim işte çatlama senin yanında pek çirkiniz amma idare et

habire göbeğin fotosunu çekiyorum aynalarda alamıyorum kedimi doğru sizlerin göbek örnekleri olmasa benim bu göbeğim olmazdı canlı örnek şart senin telin resim mesaj göstermiyor güzelim benim hatam değil yoksa albüm hazır

ahahahahah hoş geldin panik atak Nurgül aman vallahi senin ki birinci olsun olmazsa yanarız inecek bak nlglpd gördü göbek dümdüz oh mis bunu düşün panik yapma

Haha canim adim panik kaldi:)) nldgp benim gobegimi gordu guzelmi gercektenmi sizi seviyorum ya hafif batmalar var dikislerim de iylesiyomu demek kizlar

Haha canim adim panik kaldi:)) nldgp benim gobegimi gordu guzelmi gercektenmi sizi seviyorum ya hafif batmalar var dikislerim de iylesiyomu demek kizlar

Olsun panik ajandalı manyaktan daha iyi bizlerde seni seviyoruz çok normal bak bende de 3.gündür tatlı kaşınma var olağan şeyler no panik

Son düzenleme:
Olsun panik ajandalı manyaktan daha iyi bizlerde seni seviyoruz çok normal bak bende de 3.gündür tatlı kaşınma var olağan şeyler no panik

Canim ya ne desen haklisin seni nerde yakakasam soruyorum bu normalmi diye burda facede sonunda jeselec beni gordu yerde kacacak cok cektiriyorum farkindayim AMA anliyosun diye:)))

Canim ya ne desen haklisin seni nerde yakakasam soruyorum bu normalmi diye burda facede sonunda jeselec beni gordu yerde kacacak cok cektiriyorum farkindayim AMA anliyosun diye:)))

Sor sor sorun yok halden anlarız hepimiz anlıyorum her şeyden artık ameliyatı da ben yapardım boşuna verdin doktora parayı ben 4.de okey derdim danışmanlık bedava para almam

ne mutlu sana, tadini cikar dumduz gobusunun. simdiden iyi tatiller..
bu sene ameliyatti, iyilesme sureciydi derken ben hic bir sey anlamayacagim tatilden. ama hic sikayetci degilim, yeterki kurtulayim bu gobekten.

deri fazlaligim oldugunu bende dusunuyorum. derim yumusacik, buzus buzus birde tutup cekince uzuyor. insallah fazladir derim ve hepsinden kurtulurum. Ercan bey ile olan ilk randevumu sabirsizlikla bekliyorum.

Kizlar resimleri nasil görüyorsunuz bende merak ettim :)
Aralik ayinda bizde bir kac arkadas Ercan beyde ameliyat olmaya karar verdik:)

Bende cok merak ediyorum lazer lipomu yoksa mini karin operasyonumu olmam gerek.. acaba ne dicek doktor.

Kizlar resimleri nasil görüyorsunuz bende merak ettim :)
Aralik ayinda bizde bir kac arkadas Ercan beyde ameliyat olmaya karar verdik:)

Bende cok merak ediyorum lazer lipomu yoksa mini karin operasyonumu olmam gerek.. acaba ne dicek doktor.

Selam daha önce yazışmıştık doktor araştırıyor dun resim gönderdin mi ön bilgi alabilirdin kız kardeşinle olacaktın yanlış hatırlamıyorsam bide arkadaşın vardı.Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…