Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Tarihi eser hatuna tarihi eser telefon

insan göndermek isterse meil ilede gönderir yeterki istesin

Kizlar resimleri nasil görüyorsunuz bende merak ettim :)
Aralik ayinda bizde bir kac arkadas Ercan beyde ameliyat olmaya karar verdik:)

Bende cok merak ediyorum lazer lipomu yoksa mini karin operasyonumu olmam gerek.. acaba ne dicek doktor.

Hayırlı olsun şimdiden.Sanırım doktor araştırıyordunuz? Ercan beyle görüşmeden mi karar verdiniz ameliyat olmaya? Siz lazer lipo falan düşünüyordunuz galiba.Siz ve diğer arkadaşlarınız ne ameliyatları olacaksınız?

Son düzenleme:

Canim doktorumuza karar verdik evet resimde gönderdim. Ercan bey lipo diyor :) Resimden pek belli olmiyabilir ama bence karin derim biraz sallaniyor

Biz 3 arkadasiz heycanla aralik ayini bekliyoruz :)

Ercan beyle maillestik canim ve aralik ayinda amilyat olacagiz :) biz 3 arkadas meme büyutme ve yag aldirmaya karar verdik ( Ercan bey olur diyor ama iste dedigim gibi sanki benim karin derim biraz sallaniyor :)

hastanenin yani basinda bir otel varmis orda kalacagiz galiba :)

Canim doktorumuza karar verdik evet resimde gönderdim. Ercan bey lipo diyor :) Resimden pek belli olmiyabilir ama bence karin derim biraz sallaniyor

Biz 3 arkadasiz heycanla aralik ayini bekliyoruz :)

Ben karnıma lazer lipo yaptırmıştım ısrarla karın germe istememiştim o zamanlar :)) sarkıklık fazla olduğu için Ercan bey sonuç dan memnun kalmazsınız demişti çok doğru demiş 2.ay önce karın germe oldum gerekli ise kesinlikle karın germe daha iyi

Evet otel var ama pahalı yurt dışından gelen arkadaşlar için sormuştuk.Öğretmenler evi var uygun fiyat ama çok önceden arayıp yer ayırtmanız lazım benim ev müsait günlüğü 100.tl den konaklama yapılır

Kızlar ben tatilde silikon bantları takmayacağım bi şey olmaz değil mi? Tak çıkar yapamam orada izler için sıkıntı olmaz inşallah

Hayırlı olsun.Doğum yaptın mı yaşın kaç bilmiyorum.Lazer lipo vücut şekillendirme için güzel bir uygulama.Karın derinizi de toparlar sallantıyı engeller sıkılaştırıyor da.Tabii endoğrusu muayneden sonra karardır.
Hastanenin yanında otel var.Öğretmen evide var hemen karşısında daha uygun fiyatları.

Kızlar ben tatilde silikon bantları takmayacağım bi şey olmaz değil mi? Tak çıkar yapamam orada izler için sıkıntı olmaz inşallah

Tak çıkar zor gerçekten hele sıcaklarda,üstelik gün boyu suda. Güneş koruyucu şekerim 3-4 saatte bir.Terlersen daha sık uygulaman lazım ve her sudan çıkışta.İyi koru kendini ıslak kalma.
Ne zaman,nerelere,ne kadar zaman gidiyon.Dümdüz göbişin keyfini çıkar sefaaaan olsun arkadaşım.
Sahili başaltııın jelo geliyooo

Batmalar,kaşınmalar doğal.Hisler yerine gelene kadar devam ediyor.Zamanla azalıyor tabii.

Umarim oyle AMA sezeryan kismi sanki izler kalinlasmis ve hic iylesmedi oysa kenarlar iyi gorunuyo baya korkuyorum tam uc hafta oldu bugun acaba krem surdum icinmi kurumuyo Ben artik surmiycem cunku surmedigm yerler iylesti

Umarim oyle AMA sezeryan kismi sanki izler kalinlasmis ve hic iylesmedi oysa kenarlar iyi gorunuyo baya korkuyorum tam uc hafta oldu bugun acaba krem surdum icinmi kurumuyo Ben artik surmiycem cunku surmedigm yerler iylesti

Sezeryan yeri bağlantı kısmı olduğundan en son iyileşen yermiş.Kenarlar daha çabuk iyileşip rengi silikleşmeye başlıyor.Valla ben ne sürdüğümü falan unuttum biliyormusun.Ercan beye sor ne sürüp ne sürmemeni.Açık yara falanmı var kurumuyo diyorsun.Resmini çek gönder Ercan beye canım.

Yok canim acik yara deil kabuklanmis AMA kalin baya kenarlara gore o korkuttu beni yarin cekip resmini tekrar gondericem Ercan beye bakalim ne diycek acilmiuodur Demi dikisim ayy bugun sinir oldum basim agridi dusunmekten

Yok canim acik yara deil kabuklanmis AMA kalin baya kenarlara gore o korkuttu beni yarin cekip resmini tekrar gondericem Ercan beye bakalim ne diycek acilmiuodur Demi dikisim ayy bugun sinir oldum basim agridi dusunmekten

Korkma Nurgul bence acilma degildir. Benimde sezeryan dikislerim cok zor iyilesmisti. Bazi kisimlari senin de soyledigin gibi kabuklanma yapmisti iki hafta sonra. iyilesmesi 5 haftayi bulmustu. oyle bir seydir belki.

Korkma Nurgul bence acilma degildir. Benimde sezeryan dikislerim cok zor iyilesmisti. Bazi kisimlari senin de soyledigin gibi kabuklanma yapmisti iki hafta sonra. iyilesmesi 5 haftayi bulmustu. oyle bir seydir belki.

Insallah canim ya ben panik yapiyorumdur bugun tam uc hafta oldu cok dikkat ediyorum telasli bi tipim insallah buyuzdendir

Insallah canim ya ben panik yapiyorumdur bugun tam uc hafta oldu cok dikkat ediyorum telasli bi tipim insallah buyuzdendir

insallah bir an once iyilesir dikislerin. panik yapma dicem ama ne mumkun degil mi. seni cok iyi anliyorum. ben daha ameliyat olmadan panik hallere burundum. her gece kendimi ruyamda ya ameliyat olurken goruyorum yada ameliyat olmus goruyorum. olduktan sonrasini dusunemiyorum ruh halimi.
sen ne kadar sure egik yurumek zorunda kaldin ameliyattan sonra. herkes icin farkli sanirim bu egik yurume durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…