Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bende ayni cok panikle yattim panikle girdim amelyata ilk hafta dik yurumeye baslamistim Ben sonra uzun yolculuk islerimden dolayi iki gun o sicakta yurume sonra yine yolculuk londra cok yoruldum sismistm oyuzden egik yurudum simdi iyim yorgunluk falan gecti AMA dikisimin sezeryan kismi beni korkuttu hani korkum iz cok olmasin diye bide fazla deri ordan kesildi bu yuzdendir diye dusunmeye basladim kendimi Ben yoruyorum AMA napim mizmiz bi insanim

Masallah dedim demez olurmuyum :) gobus harika, elbise de super olmus.
ucunuzunde sonuclari harika, her birinize ayri ayri 41 kere masallah

Tatilde göbeği açıp gezeceğim artık yaptıracak olanların sonucu da çok güzel olsun inşallah

Jelo pansiyon rezervasyon yapabiliyormuyuz simdiden :)

jelo pansiyon fena olmaz aslında bak ciddi ciddi düşüneyim ben bu işi çikolata getirenlere günlüğü daha uygun verilir

insanın kendini bilmesi kadar güzel bi şey yok çok doğru bak mız mız birisin çok güldüm nurgülüm ya korkma sigara çok içtin belki izlerin bizlerin ki kadar güzel iyileşmeye bilir ama geçiyor zamanla sıkıntı yapma benim orta kısım kenarlara göre daha iyi iyileşti mesela

Yok canim acik yara deil kabuklanmis AMA kalin baya kenarlara gore o korkuttu beni yarin cekip resmini tekrar gondericem Ercan beye bakalim ne diycek acilmiuodur Demi dikisim ayy bugun sinir oldum basim agridi dusunmekten

Jelonun dediği gibi panik atak nurgül takma kafana açılsa ne olur çok şükür tedavisi var dikilir.Dua et tedavisi olmayan yada tedavisi zor olan bir şeyin yok.Çok takar olumsuz düşünürsen başına gelir bilmiyormusun.Çağırma olumsuzlukları.Az kaldı sorunsuz giyeceğin cicileri düşün sen.Eski göbişine ve şimdiki güzelliğine bak keyfini çıkar

Kizlar panik yapmisim bi Tarz ilac aldim temizledim dikisim kabuk cikti bi kisim cok sukur dikisim incecik tabi Ercan beyin dediklerini yaptim resmini gonderdim iyi gorunuyo dedi bitanecik doktorum icimi yine rahatlatti napim canim mizmizim elimde deil korkuyorum kotu bisey olursa diye bide Ben canim istedinde kendi doktoruma gidemiyorumdiye

Canim mizmizim napim elimde deil abartiyorum korkuyorum AMA cok sukur cok ince bugun anladim kabuklari dokuldu Ercan beyde dedi gzl gorunuyo diye Ben Hala v sekilde yatiyorum artik normal yatmaya baslayayimmi sormayi unuttum Ercan beye

Ben de Ercan beyle görüşmeye gideceğim en kısa zamanda meme küçültme ile
Ligili görüşmeye aklımda üç soru var size sormak istiyorum izler geçiyor mu süt bezlerine zarar geliyor mu his kaybı oluyor mu ??? Ve kaç günde normal hayata dönukebiliyır.kusura bakmayın kafam çok karışık okuluma göre ayarlıcam bi de bekarım süt bezleri benim için çok önemli ben de deneyimli birilerine sorma istedim :))

Siz de mi Ercan beye küçültme okdunuz acba nolursunuzzz yardıma ihtiyacım var ((((((

acık büyük sözü dinle şekerim

maşallah sevindim

Canim mizmizim napim elimde deil abartiyorum korkuyorum AMA cok sukur cok ince bugun anladim kabuklari dokuldu Ercan beyde dedi gzl gorunuyo diye Ben Hala v sekilde yatiyorum artik normal yatmaya baslayayimmi sormayi unuttum Ercan beye

Nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım.Vücudun ayaklarını ne kadar uzatman gerektiğini söyler merak etme.Çok germe kendini yinede.V yatmak dikiş yerini germez karın kasını acıtmaz anlatmıştım sana hastanede ok.

Siz de mi Ercan beye küçültme okdunuz acba nolursunuzzz yardıma ihtiyacım var ((((((

Siz şimdiden heyecanlanmışınız
Ercan beye karın ve yüz oldum meme olmadım Dikiş izleri zamanla soluklaşıyor.Pek belli olmuyor.Süt bezlerine de bir şey olmuyor.İyileşme süreci kişiye göre değişiyor.Sanırım iki hafta sonra sosyal hayata dönebiliyorsun.Dikkatli olmak kaydı ile.Uzanıp bir şey almak,ağır kaldırmak ve ağır iş yapmak belli bir süre yok.
Görüşmeye gidemiyorsanız Ercan beye meil atabilir,foto gönderebilir,telde konuşabilirsiniz.İstediğiniz bilgileri detaylı alabilirsiniz.İlgili bir doktordur cevap verir.

Çok teşekkür ederim gelişmeleri ben de yazacağım inş :)

Artik dinliycem buyuk sozu Ben birakicam su panik hallerimi cok mutlu oldum bugun Ben artik yan yatmaya basliycam ozledim oyle uyumayi Ben riske atmamamk icin v yatmaya devam ettim dikis izi genis kalmasin diye artik yeterlidir sanirim cunku 22 gun oldu

Kizlar kardesimde Ercan beyle konusmus burnunu yapmak icin karar Verdi kismetse ekim Sonu aml olucak burun aml olan varmi bilgi verse kardesimin iyice ici rahatlasin diye ha bu arada o benim kadar mizmiz panik deil rahat bi tip dun konustu karar Verdi hemen

Yat bakalım vücudun izin verecek mi yazarsın yattııım diye zaman geçince unutuyor insan kaç gün sonra yan yattım,ne zaman şunu bunu yaptım.Keşke günlük tutaydım.Hiç aklıma gelmedi

inşallah kardeşinde senin gibi mutlu olur. burun olmadım yüz istermisin

inşallah kardeşinde senin gibi mutlu olur. burun olmadım yüz istermisin

Yuz olsa gozum kapali ol derdim ona cunku gordum sonuc hskikaten muthisti masallah Nazar degmesin izsiz gerci yuz de zor bi aml onu hakkiyla yapmis bi doktor burunuda yapar kuskum Yok
Keske gunluk tutsaydin bize fikir verirdin Demi AMA bu gece yan yatmayi deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…