Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

ya şimdi benim pazartesiye kadar 1000 mesaja ulaşmam mı gerekiyo ben az ve öz yazıyorum diye bu ne haksızlık ya.. beni de alsanız nolur resmen maymundan 5 dakka önce doğurmuş anam beni

tek yol 1000 mesaj değil
pro üye olanlara da bu hakkı tanıdık...
ve lütfen artık bu konu hakkında yorum yapmayın!
katılım şartları açıkca belli
bırakın da ben karar vereyim haksızlık mı değil mi
pro üyelerin bi takım ayrıcalıklara sahip olacağı taa en başında söylendi
hoşunuza gitse de gitmese de durum bu
kalkıp da paylaşımı sınırlı
siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeye numune yollayamayız üzgünüm
Epilixir'in de magdur edilmemesi lazım değil mi?
kullananların gelip burada tarafsız bir şekilde yorum yapması gerekiyor
ben bunun için titizlikle secim yapacağım üyeler arasından
bu konuda Epilixir'e mail atmanız da işi çözmeyecek
zira Deniz hanım ile ortak kararımızdır bu....

bende istiyom bendehihoyyyt

tacoş seni bekliyordum vallahi
eğer bu ürün sende işe yararsa hakkaten mükemmel bi referans olacaksın Epilixir için

bitanem esas olan bu
tecrübelerini objektif olarak rutin bi şekilde aktarıcak üyeler olmasına özellikle dikkat ediyorum başvuru yapanların kaydirigubbakcemile5

gurbik ben şimdi ya sağ da sol da ne kadar topik varsa saçma sapan şeyler yazıvercem o listeye gircem. ya görüntü kirliliği yapmama mani ol forumun hayrı için ya da beni al o listeye..

bu tehdit bana sökmez amonracım :)
o şekilde değil 1000, 2000 mesaj da yazsan listeye giremezsin üzgünüm
bodoslama mesaj sayisina odaklanmıyorum
dedigim gibi üyelerin paylaşım kalitesi de esastır benim için
yani boşuna yorma kendini 1000e ulaşıcam diye :)

vazgeçtim saten:) ben yorumlara bakıp sipariş vercem ben ağdya bi kerede 130 lira vermiş adamım koymaz valla bana 150 lira. buna en çok ağdacı gülsüm üzülcek ama sayemde 1 sene de kadın kendine araba aldı. numune de yetmez kanımca bana. siz kullanın ben ona göre alırım canem

canım inşallah bu dertten kurtuluruz da en azından hem paralarımız ceplerimizde kalcak hadi onu da geçtim her ay o dayanılmaz acıyla komaya girmek zorunda kalmıcaz mafoldumben

kızlarım bu arada sanırım benim kargom gelmiş :))
az evvel yurtiçi kargoylan görüştüm adıma bi kargo oldugunu söylediler
ayy inşallaahh epilixirdir yaaaa :asigim:

amiinnn inşallah. modern tıp herşeyin çaresini buldu nerdeyse erkekleri doğurtucaklar şu kıldan tüyden mevzulara bi çare bulamadılar. inşallah bu kez hayallerimizde paralarımız da boşa gitmez.

ben devam ediyim kızlar epilixir hakkında kısım kısım açıklamalara

Epilixir nedir ?
Epilixir istenmeyen kıllara etkili,kıl kökünün yapısını zayıflatarak kıl yoğunluğunu azaltan,yapısını incelten ve epilasyon aralığını uzatan ve nihayetinde kıl köklerini kıl üretemeyecek kadar zayıflatan bitkisel bir üründür.

Epilixir nelerden üretilmiştir ?
Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.Etkisini arttırmak amacıyla eklenebilecek ideal kimyasallar,kokusunu iyileştirmek adına esans dahi eklenmemiş,sağlık ön planda tutularak bitkilerden elde edildiği saflığı ile kullanma sunulmuştur.

Epilixir’i kimler kullanabilir ?
Epilixir’i istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyen herkes kullanabilir.16 yaş ve altında kullanımı halinde kıl oluşumuna etken hormonlarda değişiklik olma ihtimali olduğu için ilerleyen zamanda yeniden kıllanma olasıdır.
Gebelikte kullanımı önerilmemektedir.

Epilixir hangi bölgelerde kullanılabilir ?
Epilixir kıl olan bütün bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir.

bekarken kıllar o kadar sorun olmuyo da evliyken zor insanda fantezi falan bırakmıyo. gölge oyunu loş ortam yaratcam die uğraş dur. inşallah evlenene kadar azalır da rahatlarsın.

bitanem esas olan bu
tecrübelerini objektif olarak rutin bi şekilde aktarıcak üyeler olmasına özellikle dikkat ediyorum başvuru yapanların kaydirigubbakcemile5
[/B]

İnşallah canımcım.Sonuçta bu ekonomik krizde işe yaramayacak bir ürüne o kadar para vermek hoş olmaz yani.Ben inanıyorum zaten objektif görüşlü kişiler seçeğinekaydirigubbakcemile5

gurbikcim tekrardan merhaba :):):)
bende başvurmak istiyorum artık buna
bugündenmi başvuru yapıcaz yoksa pazartesimi onu anlamadım
ayriyetten eklemek isityorum
tüy temizliğimi ağda ile yapıyorum
haftanında 5 günü 9 dan 6 ya kadar sürekli formda aktifim
bi tek hafta sonları yokum
numune kullanımlarınıda sürekli aktif olarak gelişmeleride yazarım

kızlar bu arada Deniz hanımdan bir mail geldi hemen aktarıyorum;

bunları da mı yazcazz yazalım madem..
bende sir ağda seti var heryer ondan sorulur
foruma her gün nerdeyse giriom genelde akşam gece civarı oluyo
bi ctesi yokum ben de
hormon tedavisi gördüm (bunu yazmaktan nefret ediyorum )
ama kıllar ne döküldü ne bişi oldu, 3 sene sonra bıraktım kullanmayı.
çok anormal kıllanmam olmasa da normalin üzerinde, hormonlar da öle çıktıydı
numune sonuçlarını da aktif olarak yazarım elbet..
şimdi kubuzluk olarak algılanmasın da ekşide yazarlığım var, memnun kalırsam oradan herkesi bilgilendirmeyi düşünüyorum.. yani ulvi bi görev bu benim için :1ninca: ekşiden siyah noktalardan kurtulmayı öğrenmiş biri olarak bunu da ordakilere bir borç sayıyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…