- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
ya şimdi benim pazartesiye kadar 1000 mesaja ulaşmam mı gerekiyo ben az ve öz yazıyorum diye bu ne haksızlık ya.. beni de alsanız nolur resmen maymundan 5 dakka önce doğurmuş anam beni
ya şimdi benim pazartesiye kadar 1000 mesaja ulaşmam mı gerekiyo ben az ve öz yazıyorum diye bu ne haksızlık ya.. beni de alsanız nolur resmen maymundan 5 dakka önce doğurmuş anam beni
bende istiyom bendehihoyyyt
delikafadulden Gerçekten miiiiisositososito
Bu işe en çok kocişim sevinecek..Sırtında çok azcık olmak üzere kılcağızları var...
Ya bana çıkmasa bile deneyen arkadaşlar muhakkak kesin ve doğru sonucu yazsınlarkaydirigubbakcemile5
gurbik ben şimdi ya sağ da sol da ne kadar topik varsa saçma sapan şeyler yazıvercem o listeye gircem. ya görüntü kirliliği yapmama mani ol forumun hayrı için ya da beni al o listeye..
saol gurbaa güzel bi işe el atmışsın
sonuçları sabırsızlıkla bekliyorummkaydirigubbakcemile5
vazgeçtim saten:) ben yorumlara bakıp sipariş vercem ben ağdya bi kerede 130 lira vermiş adamım koymaz valla bana 150 lira. buna en çok ağdacı gülsüm üzülcek ama sayemde 1 sene de kadın kendine araba aldı. numune de yetmez kanımca bana. siz kullanın ben ona göre alırım canem
inşallah canımhadi gözünaydın inşallah bundan çare bulursun.
bitanem esas olan bu
tecrübelerini objektif olarak rutin bi şekilde aktarıcak üyeler olmasına özellikle dikkat ediyorum başvuru yapanların kaydirigubbakcemile5[/B]
-Deneme boyu urunler orijinal sisede gonderiliyor.Satis mali 100 ml dr ancak deneme boyu 15 ml. olarak hazirlaniyor.Sisenin dinde bir gidik bisey goren bu mu gonderildi,zahmete degmez diye dusunebilir ancak cok berektlidir :) Normalde klasik yarim bacak,koltuklati ve bikini bolgesi icin en az 2 seans yeterli gelir.Orijinal sisede gonderilmesinin sebebi de o kadarcik cir urunle ne kadar yol adiklarini gorduklerinde tum siseyle ne kadar yol alabileceklerine dair tahmin yurutebilmeleri icindir.
-Deneme grubuna katilanlara onerim en azindan bir seans icin vucudun sag yanina Epilixir kullanip sol yanina kullanmamak oluyor. Abes geliyor kulaga biliyorum :) ancak bu sekilde fark cok bariz belli oluyor.Bikini icin bu gereli degil,herkes zaten kendi kil yapisi yogunlugu hakkinda bilgi sahibi,orasi ilk seanstan iki ay sonra bile bir-iki hafta once alinmis gibi oluyor,farki farketmemek imkansiz zaten :) Bu tercihe kamis,dileyen tabii ki tum vucut uygulamasi ile gozlem yapabilir.
-Epilixir krem,yag yada losyon gibi kivamli bir urun degil.Su gibidir.Zaten bu yuzden cok az miktar cok genis alanlara yeterli geliyor.Bir damlasi bir avuc ici kadar alana yeterlidir.
-Yuzde deneyecek olanlar yorum bildirmek icin biraz daha beklesinler,yuzdeki tuyler dirençlidir bu yuzden diger bolgelere gore daha gec cevap verebilir.Ayni zamanda sadece bikini bolgesi gibi belli bir bolgede de denemeleri gelecekteki etkisine dair onlara da fikir verecektir.
En tazesinden Epilixir yapiliyor.Su an fermentasyona yatirildi,onbes gun kadar hic dokunulmadan bekleyecek.Benim en sevdigim asamada su an.Pazartesi listenizi belirlemeye baslarsaniz zaten bir hafta kadar adres bildirmeleri surer.Size ne zaman gelecek diyenler icin kabaca bir yanit olsun,en gec agustos sonu herkesin eline ulasmis olur.Tum katilimcilara ayni gun gonderecegiz ki paralel zamanlarda baslasinlar.
Yazismlari gulumseyerek okudum,tarziniza bayildim,yazismalar cok hos,katilimcilar hepsi cok seker,ortam kiskandirdi walla,keski saatlerim uysa zamanin olsa ben de katilsam aralarina dedim kendi kendime,espriler super cok tad aliyorum okurken.. (bu kısmı için Deniz hanıma teşekkür ediyorum, biz burada bi aileyiz ve her zaman kapımız açık kendisine :) )
bunları da mı yazcazz yazalım madem..gurbikcim tekrardan merhaba :):):)
bende başvurmak istiyorum artık buna
bugündenmi başvuru yapıcaz yoksa pazartesimi onu anlamadım
ayriyetten eklemek isityorum
tüy temizliğimi ağda ile yapıyorum
haftanında 5 günü 9 dan 6 ya kadar sürekli formda aktifim
bi tek hafta sonları yokum
numune kullanımlarınıda sürekli aktif olarak gelişmeleride yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?