Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

nasıl kurtuldun kıs siyah noktalardan :çok üzgünüm:

T.C. Sağlık Bakanlığının 24.3.2005 tarih ve 5324 sayılı Kozmetik Kanunu’na uygun olarak üretilmiştir.
Epilixir sadece HollyHerbs adresinde satılmaktadır.
-Taklit ürünlerden sakınmak açısından başka websitesi yada adreslerdeki satışlardan kaçınınız

bunlarda önemli bilgiler arkadaşlar

evet canım kesinlikle....
sağlık bakanlıgından onaylı olması güvenilirliğinin göstergesi :lepi:

siteden inceledim de gerçekten işe yarıyor olmalı hemde hiç olumsuz yorum yok
para biriktirmeye başlasam iyi oyacak kaydirigubbakcemile

fundam almaya gidiyorum şimdi
akşam internete gel konusuruz
ay çok heyecanlıyım şu an
1 saate kadar epilixirime kavusucam çok şükür yarabbim opuyorumnanaktan

akşam dışardayım ya geç saatte gelicem eve mafoldumben
neyse sen yazarsın yorumlarını zaten siteye gelince burdan okurum bende..

kızlarım bu arada bu ürün erkeklerde de işe yarıyormuş :)
eşlerinin / sevgililerinin kıllarından şikayetçi olanlar bi düşünsün derim :)

hayır hayır eski sevgilime böyle bir lütufta bulanamam... benden sonraki sevgilieri düşünsün...laelaelaelaelae

aslında ben lazere giderken ona da önermeyi düşünmüştüm ama dişiliğimin bazı yönleri özel kalmalı diye söylememiştim...

ya gurbik ben de istiyorum... pzt de uğrarım zaten... lazer epilsayona da bir sürü para döktüm hala da döküyorum... 8.seans için param olmadığından gidemiyorum.. mafoldumben

neyse bana numune düşmezse de deneyenleri takip ederim artık... duruma göre de lazer ya da expilir... çok zenginim yaaa -tatlicadiarzu-

siz bilirsiniz...
ben işimi profesyonelce yaparım
geridönüşümünün garantisi olmayan, siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeye numune yollamam kimse kusura bakmasın
numune yollayacagım herkes gelip adım adım burada Epilixir tecrübesini paylaşacak
2yılı aşkın süredir burdayım ve üyeleri sizden daha iyi tanıyorum
bu nedenle bırakın da adil olup olmadıgına ben karar vereyim....

siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeler konusunda tamamen haklısınız.. ama ben o yorumu daha çok üyelik için demiştim.. 1000 mj dediniz sonra yok üyelik olursa 500 mj felan ben bu konuya takıldım. ayrıca 5000 tane mesaj yolayan dürüst olacak dakika dakika aldığı ürünle ilgili yorum yapacak diyede bir kural yok.. ayrıca ben üyeleri tanıyorum gibi bir cümlede kurmadım polemiğe giripte yok ben daha iyi tanıyorum demeye gerek yok.. size hayırlı işler ne diyim... umarım alanlar memnun kalırda bu illetten kurtulur..

gurbiş doğrudüzgün söyleyemeyenlere verme :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:

canım mesaj sayısı pro üyelik falan mantığı şundan kaynaklanıyor
bu üyeler genelde şekil a da görüldüğü üzere bütün gün burda olan, buraya bolca zaman ayırabilen, yani hergün burda tecrübelerini paylaşabilecek üyeler oluyor
genelde eski üye oluyorlar ve birçok üye tarafından tanınıyorlar, bunda kızılacak alınılacak birşey yokki
diğer üyeler de bu deneyimleri okuyarak feyz alırlar, ürün hakkında bilgilenmiş olurlar
sonuçta bunlar numune, bir süre denemelik, o üyeler de denedikten sonra beğenirlerse kendileri alacaklar sonrasında
yeni üyeler de zamanla sitede geçirdikleri vakitle aktiviteleriyle tanınmış üyeler arasına girebilirler vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…