- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
çeneee başvursana öçüzüüüm :roflol:
:1shok: ben de bugün size bu konudaki başka bir ürünle ilgili düşüncelerinizi soracaktım...
gurbiş tavsiye ettiğine göre iyidir bu ürün, kime gelirse gelsin numuneler, bi kullanın bize de sonuçlarını bildirin de biz de ona göre alalım bari delikafadulden
şiş gurbişimm zati bende burdaydım okuyodum ama
hepsini okuyamadım sıkıldım yawww
karınca yumurtası yağı benzeri bişeymidir buu acepppp
bilinçli tüketicim benim öperim alnından opuyorumnanaktanokuyodum yavrim bilgilenme önceliğimiz Şeniz
evet yaaa
numuneleri kulanan arkadaşların yorumlarına göre bizde alırız
bunun fiyatı kaç kaymeymiş gurbişimm
mirak ettimdee :kedi:
grubik okudum ama ürünle ilgili bilgi göremedim ki
hayır kesin listeye girecesem pro üye olurumda
emme velakin ürün ne işe yari :ecrin_bebek:
ooo 15 tl üyelik parası ver bilmemne pek adil değil ama neyse.. burda şans işi değil yani şartlar belli bence herkezin şansı olmalıydı..
ben kriterlere pek uymuyorum :) mesaj sayım az numune isteyemiyorum o yüzden ama numune alan arkadaşlar bir an önce işe başlayıp denesinler lütfen bende bir kaç gündür bu ürünü araştırıyorum. yüzümdeki tüyler yüzünden pskolojim alt üst oldu. siz bize ne kadar çabuk dönüt verirseniz bizde o kadar çabuk başlar kurtuluruz inşallah şu aptal kıllardan. her yerimdekine razıyımda yüzümdekilerden nefret ediyorum. inşallah bu kesin çözümdür...
bende istiyorum bende bende bendehihoyyyt
çok kılım tüyüm var benim bu yüzden evlenemiyorum:gitme:-tatlicadiarzu-
şartlar ilk sayfada mevcut canım
len cilet mi yapiyon :gitme:
..[/B]
bende istiyorum bende bende bendehihoyyyt
çok kılım tüyüm var benim bu yüzden evlenemiyorum:gitme:-tatlicadiarzu-
ben de ben de..
cilet de yasak canimmafoldumben:gitme:
özel bi makina var bayanlar icin hani su erkeklerin sac kesme makinasi gibi onla yapiyorum, köklerine kesinlikle dokunmamam gerekyosenağlama ama senin su limon+ su karisimi o hassas bölgelerimede kullansam acaba yararmikine...
iste bu yüzden böyle bilmedigim iksirleri süremem:a015:
olm saf duygularımla oynama benim kısmetimi engelleme:mymeka:çekil nan aradan sen deelmiydin bana msn de allaama şükür kaymak gibiyim hiç bir yerimde grm tüy yok diyen ..:umursamaz:
şimdi gelmiş buralarda numune topiliy :mymeka:
o kaptan mağara adamı kılığınla seni alan olduysa bizde bi enayiye kakalarız herhalde kendimizilen kılsız tüysüz olsanız da sizle birilerinin evlenceeni mi düşünüyosunuz :gitme:
vah zavallıcıklarım mafoldumben
len kılsız tüysüz olsanız da sizle birilerinin evlenceeni mi düşünüyosunuz :gitme:
vah zavallıcıklarım mafoldumben
bebem kıl kökten çıkmadıkca hiç bişi faydalı olmaz ki mafoldumben
olm saf duygularımla oynama benim kısmetimi engelleme:mymeka:
epilasyona verdiğim paraları toplasaydım alsancakta bi rezidans almıştım şimdi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
o kaptan mağara adamı kılığınla seni alan olduysa bizde bi enayiye kakalarız herhalde kendimizi
garibim vaytros öle saniy gııı
olm saf duygularımla oynama benim kısmetimi engelleme:mymeka:
epilasyona verdiğim paraları toplasaydım alsancakta bi rezidans almıştım şimdi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
o kaptan mağara adamı kılığınla seni alan olduysa bizde bi enayiye kakalarız herhalde kendimizi
canım benim ya şimdi hatirladım sorununu bitanemmmcanim ben raziyim valla keske derdim sadece kil olsaydisenağlama allahim düsmanimin basina vermesin ne diim:gitme:
gerci bu meretin yüzünden kil mil da kalmadi nerdeyse bende, yine sol koltumla ugrasiyorum yok böle bisi, cogu zaman ölsemde kurtulsam diye cok agladimsenağlama
geyik etmen banlarım :1closedeyes:
artık modum ayaanızı denk alınkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?