- Konu Sahibi gurbaa prenses
december hayatım pazartesi başliyoruz başvurulara
lütfen gel o gün ben de istiyorum diye yaz olur mu
numune listesine ekliyim seni
lütfen gel o gün ben de istiyorum diye yaz olur mu
numune listesine ekliyim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunları da mı yazcazz yazalım madem..
bende sir ağda seti var heryer ondan sorulur
foruma her gün nerdeyse giriom genelde akşam gece civarı oluyo
bi ctesi yokum ben de
hormon tedavisi gördüm (bunu yazmaktan nefret ediyorum )
ama kıllar ne döküldü ne bişi oldu, 3 sene sonra bıraktım kullanmayı.
çok anormal kıllanmam olmasa da normalin üzerinde, hormonlar da öle çıktıydı
numune sonuçlarını da aktif olarak yazarım elbet..
şimdi kubuzluk olarak algılanmasın da ekşide yazarlığım var, memnun kalırsam oradan herkesi bilgilendirmeyi düşünüyorum.. yani ulvi bi görev bu benim için :1ninca: ekşiden siyah noktalardan kurtulmayı öğrenmiş biri olarak bunu da ordakilere bir borç sayıyorum:ecrin_bebek:
T.C. Sağlık Bakanlığının 24.3.2005 tarih ve 5324 sayılı Kozmetik Kanunu’na uygun olarak üretilmiştir.
Epilixir sadece HollyHerbs adresinde satılmaktadır.
-Taklit ürünlerden sakınmak açısından başka websitesi yada adreslerdeki satışlardan kaçınınız
bunlarda önemli bilgiler arkadaşlar
ay gurba çok heyecanlandım ben ya ..
senin ürün geldi mi ?
fundam almaya gidiyorum şimdi
akşam internete gel konusuruz
ay çok heyecanlıyım şu an
1 saate kadar epilixirime kavusucam çok şükür yarabbim opuyorumnanaktan
kızlarım bu arada bu ürün erkeklerde de işe yarıyormuş :)
eşlerinin / sevgililerinin kıllarından şikayetçi olanlar bi düşünsün derim :)
hayır hayır eski sevgilime böyle bir lütufta bulanamam... benden sonraki sevgilieri düşünsün...laelaelaelaelae
aslında ben lazere giderken ona da önermeyi düşünmüştüm ama dişiliğimin bazı yönleri özel kalmalı diye söylememiştim...
ya gurbik ben de istiyorum... pzt de uğrarım zaten... lazer epilsayona da bir sürü para döktüm hala da döküyorum... 8.seans için param olmadığından gidemiyorum.. mafoldumben
neyse bana numune düşmezse de deneyenleri takip ederim artık... duruma göre de lazer ya da expilir... çok zenginim yaaa -tatlicadiarzu-
siz bilirsiniz...
ben işimi profesyonelce yaparım
geridönüşümünün garantisi olmayan, siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeye numune yollamam kimse kusura bakmasın
numune yollayacagım herkes gelip adım adım burada Epilixir tecrübesini paylaşacak
2yılı aşkın süredir burdayım ve üyeleri sizden daha iyi tanıyorum
bu nedenle bırakın da adil olup olmadıgına ben karar vereyim....
siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeler konusunda tamamen haklısınız.. ama ben o yorumu daha çok üyelik için demiştim.. 1000 mj dediniz sonra yok üyelik olursa 500 mj felan ben bu konuya takıldım. ayrıca 5000 tane mesaj yolayan dürüst olacak dakika dakika aldığı ürünle ilgili yorum yapacak diyede bir kural yok.. ayrıca ben üyeleri tanıyorum gibi bir cümlede kurmadım polemiğe giripte yok ben daha iyi tanıyorum demeye gerek yok.. size hayırlı işler ne diyim... umarım alanlar memnun kalırda bu illetten kurtulur..
gurbiş doğrudüzgün söyleyemeyenlere verme :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: