• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

aynen vaytrosum yaa :gitme:
bide benim başka bir çilem de tüylerimlazer epilasyona uygun değil..
lazer için siyah ve sert istiyorlar benim daha açık ve sert değil ama yoğun :sinifsinif: :sinifsinif:
alerjim var birde her ağdayıda kullanamıyorum..bıktım vallahi mafoldumben
fundişim yaaa
ama bu ürün ağda kullananlarda işe yarıyo :(
sen jilet mi yapiyon?

her durumda iyi bişey olmuş...
numune grubunda olmak mı iyi olmamak mı tartışılır kaydirigubbakcemile3 numunedekiler denek sonuçta :roflol:
her durumda ürün hakkında fikrimiz olacak hihoyyyt

geyik etmen banlarım :1closedeyes:
artık modum ayaanızı denk alın :kızgın:kaydirigubbakcemile2

fundişim yaaa
ama bu ürün ağda kullananlarda işe yarıyo :(
sen jilet mi yapiyon?

hayır tatlım ağda yapıyorum ..
ama her ağdayı kullanamıyorum..
mesela vi-vet azulen kullanabiliyorum ama aynı markanın naturel serisi alerji yapıyor..
bölee bi çile işte benimki :delphin:
koltukaltlarım zaten epilatör :delphin:

bu epilixirin kendi sitesi yok mu bulamadım resmi bi internet sitesi ne bileyim bi sipariş hattı bi danışma hattı falan yok. internette sadece hakkında yorumlar forumlar çıkıyo

hayır tatlım ağda yapıyorum ..
ama her ağdayı kullanamıyorum..
mesela vi-vet azulen kullanabiliyorum ama aynı markanın naturel serisi alerji yapıyor..
bölee bi çile işte benimki :delphin:
koltukaltlarım zaten epilatör :delphin:
tamam o zaman canım
pazartesi topiğe ugra
numune listesine seni de dahil ediyim

ya şimdi benim pazartesiye kadar 1000 mesaja ulaşmam mı gerekiyo ben az ve öz yazıyorum diye bu ne haksızlık ya.. beni de alsanız nolur resmen maymundan 5 dakka önce doğurmuş anam beni:(

kızlarım bu arada bu ürün erkeklerde de işe yarıyormuş :)
eşlerinin / sevgililerinin kıllarından şikayetçi olanlar bi düşünsün derim :)

delikafadulden Gerçekten miiiiisositososito

Bu işe en çok kocişim sevinecek..Sırtında çok azcık olmak üzere kılcağızları var...
Ya bana çıkmasa bile deneyen arkadaşlar muhakkak kesin ve doğru sonucu yazsınlarkaydirigubbakcemile5

gurbik ben şimdi ya sağ da sol da ne kadar topik varsa saçma sapan şeyler yazıvercem o listeye gircem. ya görüntü kirliliği yapmama mani ol forumun hayrı için ya da beni al o listeye..

Back