• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

nehirim züpersin :)
çok güzel anlatmışın
ya ben de son zamanlarda epilatorumun kokten aldıgı konusunda ciddi süpheye kapildim
o yüzden agda ile deniycem sanırım
zira batıklarla uğraşmak da istemiyorum düğünönü :mymeka:

Şaştım kladım gurbik, bi baktım boşu boşuna acı çekiyorum, dipleri orda siyah noktalar halinde duruyor.
Dedim bu kadar acıyı boşu boşuna mı çekiyorum ben:mymeka:
Normal ağdada hepsini almıyor oda bir çıldırttı zaten.
Yani hepsini kökünden cillop gibi yapsa acıya dayanıcam:mymeka:
E şimdi kökünden almayınca işe yaramıcakki:çok üzgünüm:

Bir dahaki sefere sir ağdayla alıp yağını sürmesem mi diye düşünüyorum, en azından kökünden alınmış olurlardı:çok üzgünüm:

nehir buyuk gecmıs ossun ahh bizimde bi gecsesag salimyerimseniben

Amaanıın hala yanıyorum el değdiremiyorum karnıma, çok acıdı yaw:çok üzgünüm:

tamam ya gurbüş cadısı ne vuryon, onu didik işte :tomato: (pardon vurmamış hayret :roflol: )
nehircim senin tüyler uzunsa eldivenle tek tek yol anam, en kolayı o, hem canın yanmaz zemuszemus

tamam ya gurbüş cadısı ne vuryon, onu didik işte :tomato: (pardon vurmamış hayret :roflol: )
nehircim senin tüyler uzunsa eldivenle tek tek yol anam, en kolayı o, hem canın yanmaz zemuszemus

Onuda deneyeyim anacım ok tamamdırkaydirigubbakcemile5

ay açın omar faruk tekbilek'i
onun eşliğinde yolun kendinizi hihoyyyt
adam resmen ağrıkesici gibi :asigim:

O kim kııCADIARZU
Be gene ağladım bugün canım çok yandı:gitme:

Gurbaaprensess ben de sayende dinledim hakkaten çok güzelmiş,,sağolasın (: Ayrıca verdiğin bilgiler için de çok sağol,,makyaj olsun bakım olsun,,Allah gönlüne göre versin (= Toptan teşekkür ediyim dedm :kedi:

Ben de epilixir kullanıcısıyım burda paylaşırım gelişmeleri (: Şeniz a.s.

iyi geceler efemmm..

Ben seansımı bitirdim geldim...

Ben şansımı koltukaltımdan yana kullandım...

Şu an en sorunlu bölgem orası..

En son yaptığım sir ağdadan sonra,böyle morarmamı diyim,çürümemi diyim,kararmamı diyim...Çok fena olmuştu...Tüy yok ama tüyleri aldığım yerler daire içine alınmış sanki.."ışte burdalardı işite burdalardı" der gibimafoldumben

Acısını göze alaraktan epilatörlen aldım..Normal ağdadan iyi sonuç alamayacağımı biliyorum çünkü...
Ama tahmin ettiğim kadar acımadı ammmmmaaaaaa 3-5 inatçı kılla çok uğraştım,tahriş oldu kızardı..

Çok beter bir cildim var yaaa offf...Kıpkırmızı oldum gene...

Sonra epiliksiri sürme maceram başladı..
Ben tam okumamışım bu sayfaları sanırım...
Direk şişeden koltukaltıma damlatmaya çalıştım,anam bi baktım,akıp gidiyi,zor yakaladım...
Sonra parmak uçlarıma döktüm azcık,parmaklarımın arasından yere damladı,yuhh dedim,bişe beceremedin..
En son avucuma döktüm,zorda olsa başardım sürmeyi..
Koltukaltına sürmek zor oluyormuş arkadaşlar...
Sonra 8'er saat araylan sürerekten tamamladım,buseferi...
Benim koltukaltı tüylerim,çok kuvvetli ve çok inatçı..
Yıllardır ağda yapıyorum ama son 1 senede biraz renkleri soldu..
Israrla azalmıyorlar,çok güçlüler..
Bakalım sonuç ne olacak,çok merak ediyorum..
ınşallah işe yarar..
ışe yararsa,bacaklarıma,bikini bölgeme ve karnıma da yapmak isterim...Hata ilerleyen zamanlarda da kollarıma geçerim belkim.....

Hehe..
Benim hikayemde böyle kızlar...
Güzel haberlerle görüşmek üzere...

Back