Epilixir kullananz oldu mu?

haklısınız bu iş artık kemiğe dayandı.. inşallah bu sefer doğru yolu bulmuşuzdur..

deneyenler sonuçlarını yazsın takip etcem buraları artık çok merak ettim pkoluyum malesef yüzümdeki kıllardan bıktım artkın..memnun kalan olursa hemen alcam:enbuyukkk:

dün gece mail atmıştım cevap gelmiş şimdi..Hem pcoslu hem de yuzdeki asiri kllanmadan sorunu olan cok kisi oldu,halen uygulamalari devam ediyor.Onlarin yorumlari henuz youm sayfamizda yok cunki yuzdeki killanma direcli killanmadir,ilk dort seansini yapip cok ileri sonuclar almis,yuzundeki killar normal kil durumuna gecmis kisisler var ancak biz daha leri seans sonucalri istiyoruz,bu yuzden yuz ullanimi ile ilgili yorum koymuyoruz henuz.Epilixir daha uc ylik bir urun,birkac aya kalmaz yuzdeki harika sonuclari d okumaya baslarsiniz :) Ozellikle sakal durumuna gelmis killarda cok daha hizli etkili.

Saece ve adece yuzunude kullanacak olursaniz bir sise yeterli gelir ve en az bir yil yeter size.cok cok az miktarda kullaniliyor,birkac damla desem yalan olmaz,kullandiginizda goreceksiniz zaten..benim gibi yüzünden şikayetçi olan arkadaşlaara bbilgi olsun diye eklimm dedim :)))

evet memnumun kelebek
daha öncede paylaşmıştım bu başlıkta
4 seansım bitti ,çok büyük fark görüyorum
bakalım nezaman tamamen yok olacak kıllar..

evet memnumun kelebek
daha öncede paylaşmıştım bu başlıkta
4 seansım bitti ,çok büyük fark görüyorum
bakalım nezaman tamamen yok olacak kıllar..

yüz tüylerinde deneme yapmışmıydınız? veyahut vücuttaki ince tüylerde, karın civarı gibi?

bütün konuyu okudum
baya etkili bir ürün gibi görünüyor umarım işe yarar
bende mail gönderdim cevabımıda aldım sipariş edicem ama burda kullanıpta sonuçlarını yazıcak arkadaşları beklicem sanırım
umarım düzenli kullanıp bize sonuçlarınız hakkında bilgi verirsiniz
çünkü gerçekten biz kadınlar için çok önemli ve çok fazla maddi götürüsü olan bir sorun
kullanım sonrası bilgilerinizi bekliyoruz.....

merhaba arkadaslar,bende bu urunu bayagi arastirdim ve tam siparis vermisken,siparisimi geri cektim cunku biraz daha arastirmaya ihtiyacim oldugunu gordum.korktugum sey yuz gibi hasas bir bolgeye uygulandiginda her hangi bir iz,yanik ne bileyim lekelnme tarzi seyler.hep onu dusunuyorum ya boyle seylerle karsilasirsam diye.o yuzdendir ki bu urunu gercekten ama gercekten kullanip faydasini goren arkadaslarin fikirleri ve izlenimleri benim icin cok onemli.topigi bastan sona kadar okumama ragmen hala teretdutlerim var.bu urunu kullenipta gercekten faydasini gorenler izlenimlerinizi hefesle bekliyorum...insallah mennun kalabilecegimiz biseydir....

vallah bilemem ama ben gittikce da güvenmeye basladim istersen git kadinmekana bak ordada deneme insanlari oldu bide oraya bi bak hatta orda deniz hanim onu ürütende konusio yazio felan ben alicm kesinlikle banada cok yardimci oldu deniz hanim denemekle zarari yok yani bencee....

yüz tüylerinde deneme yapmışmıydınız? veyahut vücuttaki ince tüylerde, karın civarı gibi?

ben alt bacak+koltuk altı+bikini bölgesine uyguladım tam 4 seansı bu bölgelerimde geride bıraktım,tek seans olarakta 1 ayı geçkin bi zman oldu bıyıklarıma uyguladım,vücudumda en ince tüylerim bıyıklarımdır benim,diğer bu 3 bölgemdeki tüyler kalın ve siyahtılar 4.seans ile uygulayacağım 5 .seans aralığı çok uzadı ,3 haftayı geçirmemem gerekiyordu ama geçti mlsf:: sebide epialtörle alınacak hale gelen kıl sayısı çok azdı yani yer yer çıkmıştı epilixiri zian etmeyeyim kılların büyük kısmı büyüsünde öyle alayım dedim ama epilixir yetkilisi ilk 10 seans aralığında seans aralıkalrı max 3 hafta olmalı deyince uygulamak istedim hemen fakat bu kezde oğlum rahatsızlandı vakitsizlikten 5.seansımı yapamadım,5.seansımıda uygulayıp bekledikten sonra yine burdan paylaşırım .

yüz tüylerine uygulayan pempepink arkadaşımız var ,yorumları burdaki başlıklarda vardı,yanık vb gibi bi yan etki bende hiç olmadı ,olacağınıda sanmıyorum ama siz içiniz rahat etsin diye isterseniz kullanıcı yorumlarının tümüne bakın bi .

oğlunuza geçmiş olsun, paylaştığınız için teşekkürler..

merhaba royem ben epilixiri yüz bölgemde kullanıyorum, koltukaltı ve bikini bölgesinde de şimdiye kadar hiç bir olumsuz etkisini görmedim en güvendiğimiz yöntem olan lazer epilasyonda bile yüz bölgeme yaptırdığımda yanık oldu ve ben o yanıklarla dolaştım mecburen iz kalmadı ama yinede yüzümün bazı yerleri yanmıştı tereddütlerini anlıyorum ama epilixirin böyle bir yan etkileri yok yanık,lekelenme, iz hiç böyle bir şey yaşamadım hatta her seferinde söylerim ben beyaz tenliyim ve cildim gerçekten hassas yanık vs. olsa bana olurdu :)) sevgiler

pembepink yüz bölgesindeki sonucu kaç seansta alabildiniz?

Pembepink bende yüzüme uygulayacağım ve gerçekten heyecan yaptım :) Sen kaç seans kullandın ve sonuçları nasıl acaba?

anaaaaaaam:) ne güzel bişeymis o hemen almak lasımmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…