ben de bişeyler yazmak istiyorum... ben sanırım vde haliyle numune alamıyacağım bariz belli... ama bence şuda önemli ben bu siyeyi yaklaşık iki yıldır çok iyi takip ediyorum ama bir iki kez yorum yazdım çok değil.. ama burda kıltüy için kim ne dediyse hepsini yaptım mecburiyetten tabi çok da para harcadım tüy için şuan da lazere başlkadım artık son nokta ama ne biliyim 3 milyar para verdim ama ümitli değilmde çok çünkü onadan herkes memnun olmuyo işim şansa kalmış yine .. neyse uzattım çok.. ben şunu söyliyicem deneme şansım ama deneyen arkadaşlar lütfen çok düzenli bi şekilde denesinler ve yorumlarını muhakkak yazsınlar çevremde çok muzdarip inasan var onlara ve banada görüşleri ile bi umut olsunlar
arkadaslar siparis verdikten sonra kac gunde gonderiyorlar yardimci olursaniz sevinirim
evet memnumun kelebek
daha öncede paylaşmıştım bu başlıkta
4 seansım bitti ,çok büyük fark görüyorum
bakalım nezaman tamamen yok olacak kıllar..
yüz tüylerinde deneme yapmışmıydınız? veyahut vücuttaki ince tüylerde, karın civarı gibi?
ben alt bacak+koltuk altı+bikini bölgesine uyguladım tam 4 seansı bu bölgelerimde geride bıraktım,tek seans olarakta 1 ayı geçkin bi zman oldu bıyıklarıma uyguladım,vücudumda en ince tüylerim bıyıklarımdır benim,diğer bu 3 bölgemdeki tüyler kalın ve siyahtılar 4.seans ile uygulayacağım 5 .seans aralığı çok uzadı ,3 haftayı geçirmemem gerekiyordu ama geçti mlsf::sebide epialtörle alınacak hale gelen kıl sayısı çok azdı yani yer yer çıkmıştı epilixiri zian etmeyeyim kılların büyük kısmı büyüsünde öyle alayım dedim ama epilixir yetkilisi ilk 10 seans aralığında seans aralıkalrı max 3 hafta olmalı deyince uygulamak istedim hemen fakat bu kezde oğlum rahatsızlandı vakitsizlikten 5.seansımı yapamadım,5.seansımıda uygulayıp bekledikten sonra yine burdan paylaşırım .
merhaba arkadaslar,bende bu urunu bayagi arastirdim ve tam siparis vermisken,siparisimi geri cektim cunku biraz daha arastirmaya ihtiyacim oldugunu gordum.korktugum sey yuz gibi hasas bir bolgeye uygulandiginda her hangi bir iz,yanik ne bileyim lekelnme tarzi seyler.hep onu dusunuyorum ya boyle seylerle karsilasirsam diye.o yuzdendir ki bu urunu gercekten ama gercekten kullanip faydasini goren arkadaslarin fikirleri ve izlenimleri benim icin cok onemli.topigi bastan sona kadar okumama ragmen hala teretdutlerim var.bu urunu kullenipta gercekten faydasini gorenler izlenimlerinizi hefesle bekliyorum...insallah mennun kalabilecegimiz biseydir....
merhaba royem ben epilixiri yüz bölgemde kullanıyorum, koltukaltı ve bikini bölgesinde de şimdiye kadar hiç bir olumsuz etkisini görmedim en güvendiğimiz yöntem olan lazer epilasyonda bile yüz bölgeme yaptırdığımda yanık oldu ve ben o yanıklarla dolaştım mecburen iz kalmadı ama yinede yüzümün bazı yerleri yanmıştı tereddütlerini anlıyorum ama epilixirin böyle bir yan etkileri yok yanık,lekelenme, iz hiç böyle bir şey yaşamadım hatta her seferinde söylerim ben beyaz tenliyim ve cildim gerçekten hassas yanık vs. olsa bana olurdu :)) sevgiler
merhaba royem ben epilixiri yüz bölgemde kullanıyorum, koltukaltı ve bikini bölgesinde de şimdiye kadar hiç bir olumsuz etkisini görmedim en güvendiğimiz yöntem olan lazer epilasyonda bile yüz bölgeme yaptırdığımda yanık oldu ve ben o yanıklarla dolaştım mecburen iz kalmadı ama yinede yüzümün bazı yerleri yanmıştı tereddütlerini anlıyorum ama epilixirin böyle bir yan etkileri yok yanık,lekelenme, iz hiç böyle bir şey yaşamadım hatta her seferinde söylerim ben beyaz tenliyim ve cildim gerçekten hassas yanık vs. olsa bana olurdu :)) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?