- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.861
sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
toplam 18 seans ,ortalama 3 haftada bir,tavsiye edildiği gibi uyguladım
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.
size kolaylıklar dilerim..
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım, uzun zamandır tatildeydim, yeni döndüm.
Epilixire de uzun zamandır ara vermek zorunda kaldım, çünkü bitti malesef.
Tekrar alıp kullanmaya başlarsam yine sonuçlarını yazarım.
kuzucum kampanya yapmışlar... ben de ne zamandır alacaktım öyle bekliyordum...
tatil öncesi alsam ama tatil masrafı da olacak diye tereddüt ediyordum ama az önce aldım valla :kedi:
20mllik 40tl iken 25tl olmuş...
100mlilik de 150tl iken 90tl olmuş...
valla kararttım gözümü 100mllik aldım... sempatiksalakcinni
bi de kendi sitesinden girince 2 farklı siteden taksitli satış imkanı sunuyor... hani çok bilinen alışveriş sitelerinden... 3 taksit de yaptırdım ohhh aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?