• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben kullandım, eskiye göre o kadar azaldıki, azalması sebebiylede geriye kalan tüycükler alırken canımı bile acıtmıyor. ayrıca hanımlar bedava numune dagıtımı başlamışkaydirigubbakcemile5

epilixir sitesinde yazıyor, 100 kişiye veriyoruz diye. internetten araştırırsanız, bulursunuz:13: bedavaysa ve bu kadar kendilerine güveniyorlarsa denemek lazım:34: umarım sizlerdede işe yarar

ya ablalarım bişey sorucam ablalarım diyorum çünkü 16 yaşındayım =) biliyorum yaşım daha küçük ama bu tüy alma işi çok zahmetli geliyor ilk defa burda duydum ve araştırdım gerçekten mucize gibi bişey kullananlara göre bende kullanmak istiyorum fakat tam olarak anlayamadım yani nasıl yapıcaz normal ağdayla alıp sürücek miyiz seansları neye göre yapıcaz her zmanki temizliğe göre mi bana bilgi verirseniz çok sevinirim öpüyorum hepinizi =)

ya ablalarım bişey sorucam ablalarım diyorum çünkü 16 yaşındayım =) biliyorum yaşım daha küçük ama bu tüy alma işi çok zahmetli geliyor ilk defa burda duydum ve araştırdım gerçekten mucize gibi bişey kullananlara göre bende kullanmak istiyorum fakat tam olarak anlayamadım yani nasıl yapıcaz normal ağdayla alıp sürücek miyiz seansları neye göre yapıcaz her zmanki temizliğe göre mi bana bilgi verirseniz çok sevinirim öpüyorum hepinizi =)

canım ; normal ağda veya epiltör ile tüyleri kökten alacaksın... kıl kökleri kapanmaması için sir tavsiye edilmiyor... ve kıl kökleri kapanmadan epilixiri süreceksin... sonra 8 saat sonra tekrar süreceksin ; bir 8 saat sonra tekrar süreceksin... bu süreçte mümkün olduğunca sudan ; nemlendirici kremden ; koltukaltı kreminden filan uzak duracaksın... yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kadar nemlendirici filan kullanmamak lazım ;kıl köklerini besleyici maddeler içerdiği için... bir sonraki epilasyonuna kadar başka yapman gereken bir şey yok..

genellikle epilasyon süresi 3 hafta olarak tavsiye ediliyor... yani 3 hafta sonra ne çıktıysa al ; yine epilixiri aynı şekilde uygula... 10 epilasyona kadar sonucu daha iyi göreceğimizi söylüyorlar...

ben çok kurallara uygun kullanmıyorum ama memnunum yine de... dene bakalım sen de...

Sewgicim, istediğin yöntemle uygulayacağın bölgeyi temizledikten sonra 1. uygulamayı, 8 saat sonra 2.yi, 16 saat sonra 3.yü uygulayacaksın.
Bu kadar ;)

biey daha sorayım ömür boyumu kullanmak lazım sonuç alınınca

benim genel izlenimim tüyleri zamanla azaltıyor ve çıkma sürelerini uzatıyor... tüyleri azaltması uzun vadede ama geç çıkmalarını sağlaması bile benim için büyük rahatlık... ben uzun süreli kullanımda sonuç alacağımı düşünüyorum ama tabii bu tüylerin tamamen bitmesi olmayacaktır sanırım ; sadece beni rahatsız etmeyecek duruma gelmeleri olacaktır... yani kullanmazsam eski hallerine döneceğini sanmıyorum... ömür boyu kulağa fazla geliyor :37:

bu arada beni rahatsız etmeyecek duruma gelmeleri derken ; mesela kollarımdaki tüyleri ilk defa geçen yaz almaya başladım ve en başından beri epilixir uyguladım... maalesef uygulamalarım tam olması gerektiği gibi olamadı... 8 saatte 1 3 seans ; su değmeyecek vs. dikkat edemedim... genel olarak ayda 1 epilasyon yapıyorum.. aslında kol tüylerimin biraz kalınlaştığını düşünüyorum ama eskisi kadar yoğun değiller... benim kol tüylerim uzun ve çoktular... şimdi az ve biraz daha belirginler... ama gözüme önceki halinden daha iyi görünüyor... o yüzden kullanmaya devam edeceğim... :)

Son düzenleme:
Arkadaşlarr ben yeni üye oldum.

bu EXPILIXIR nedir.? bnide ayrıntılı aydınlatır msıınız ? :/

Back