- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.921
canım ; normal ağda veya epiltör ile tüyleri kökten alacaksın... kıl kökleri kapanmaması için sir tavsiye edilmiyor... ve kıl kökleri kapanmadan epilixiri süreceksin... sonra 8 saat sonra tekrar süreceksin ; bir 8 saat sonra tekrar süreceksin... bu süreçte mümkün olduğunca sudan ; nemlendirici kremden ; koltukaltı kreminden filan uzak duracaksın... yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kadar nemlendirici filan kullanmamak lazım ;kıl köklerini besleyici maddeler içerdiği için... bir sonraki epilasyonuna kadar başka yapman gereken bir şey yok..
genellikle epilasyon süresi 3 hafta olarak tavsiye ediliyor... yani 3 hafta sonra ne çıktıysa al ; yine epilixiri aynı şekilde uygula... 10 epilasyona kadar sonucu daha iyi göreceğimizi söylüyorlar...
ben çok kurallara uygun kullanmıyorum ama memnunum yine de... dene bakalım sen de...
ben kullanıyorum. normal ağda ile aldırıyorsun. 3gün, günde 3 kere sürüyorsun. alınan bölgeye ağdadan sonra hiç bir şey sürülmemiş olması lazım. sir agda bu yüzden önerilmiyormuş. nedeni ise açılan gözeneklerin ilk epilixiri sürüp emilimini sağlamak. bendeki durum kıllar gerçekten cok azaldı. hatta güçsüz olması yüzünden, o acıyı hissetmiyorum. köklü olmadıgı için kolay ve acısız, az oldugu için hemen bitiyor
Kızlar merhaba yaklaşık 10 gün önce epilixiri aldım.Maalesef bıyıklarım ve favori tüylerim demicem bildiğiniz erkek sakalı gibi çok fenalar bende.İşte geçen hafta bıyığımı cımbızla aldım ama alamadığım bayağı kıl oldu yani favorilerimde de aynı şekilde kıl kaldı.Herneyse uyguladım 1. seansımı yaptım bıyık bölgemin sağ ve sol uçlarında bayağı bir incelme var orta kısımları yine aynı çıktı ama zaten bir kısmınıda alamamıştım o yüzden bunu olumlu kabul ediyorum favorilerimin alt kısmında incelme var bayağı ve çeneyede denemiştim bu arada onlara bayağı dikkat ettim çaplarında incelme var dün ikinci seansımı yaptım malum benimkiler hemen uzadığı için,yine bıyıkta kalanlar oldu ama zamanla ala ala ve epilixirle incelte incelte düzene girer diye düşünüyorum.
İlk seansa göre memnunum umarım devamı gelir :)
Dediğim gibi canım ben yüzüme kullandım ve yüzde geç etki etiği söylensede ben ilk seanstan azda olsa incelme ve favorilerimle azalma gördüm ikinci seansımı yeni yaptım dahada iyi olacağımı umuyorum.Ayrıca yoğun bir formülüde olduğundan bir damlası avuç içi yere kadar yetiyor o yüzden iyi bence.Ben epilixirim diye bir siteden aldım googleye yazarsan çıkar.beautiy bende alıp almamak arasında kaldım.3 seans lazer yaptırdım once baya azaldı inceldi sonra başa döndü ve bende vazgeçtim lazerdenve baya güvenilir bir yerden, doktora yaptırdım.neyse demek istediğim bu işe zaten çok para verdim ve artık kurtulmak istiyorum.Acaba nereden aldınız ve yeni kullanmaya başlamışsınız ama gerçekten faydası oluyormu?
Mağdur olmuşsunuz üzüldüm fakat ben bu ürün aldım ve gelişmeler azda olsa kendini gösteriyor acaba doğru olarak uyguladığınıza emin misniz yani seanstan sonra bir hafta boyunca nemlendirici kulanmamak gibi vs.Evet arkadaşlar,benim için bir hüsran daha oldu ve 74 tl yi resmen çöpe attım.. Hiç bir faydasını görmedim.1 şişe bitti ama gelin görün ki ne incelme ne azalma,hatta sanki azdılar daha çok..Epilasyon aleti ile alın diyolar,daha çok kazık gibi oldu tüylerim.Artık kimse düşmesin böyle tuzaklara, ZERRE KADAR FAYDASI YOK !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?