- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.841
arkadaşlar birde ben iki gün falan sürüyorum. 48 saaattte 6 kere. hatta bazen daha fazla.böyle yapmaya başlayı beri daha etkili oldu.
Arkadaşlar,bugün Deniz hanımdan mail geldi,bendeki bölgesel etkilenme farklılığını kişiden kişiye etkinin değişmesi olarak değerlendiriyor ,bu arada bıyık bölgemdeki etkiyi paylaşmayı unutmuşum,Deniz hanım hatırlattı sağolsun,ben küçük bölge olduğundan dikkatimden kaçmış,epeydirde bıyıklarımla oynamıyordum:)bu yüzden olsa gerek atlamışım bu bölgedeki gözlemlerimi aktarmayı,bıyık bölgeme diğer bölgelerim kadar epilixir uygulaması yapmamıştım,ortalama 40 günde bir kıllar gün yüzüne çıkmaya başlıyordu,şimdi 2 aya yakın sürede uzuyor,dikkat çekmiyor artık bıyık bölgesi kılları,epilixirin en çok etki ettiği bölge bacaktan sonra bıyık oldu diyebilirim kısaca..
.....
ecetuana59 un dediğ gibi epilixir uygulama süresi uzatılmalı gibi geliyor banada,kıllar kökten alındıktan itibaren immun sistem 72 saatte doku reddi oluşmaması için aktif şekilde çalışmaya başlıyor,bu yüzden 72 saatte özellikle gece uygulanmalı diye düşünüyorum,çünki gece vücut tamiratta oluyor ,bunu baskılamak için kıllar kökten alındıktan sonra ilk uygulama hemen diğer uygulamar ilk üç gün gece olmak üzere 4 kez uygulanmalı gibi geliyor bana,çok araştırdım böyle bir kanıya vardım,hiç bu şekilde denemedim,zaten elimdeki epilixir mikltarıda azaldı ,başlarda bu olayı keşfetmiş olsaydım kesinlikle en azından koltuk altı ve bikini bölgemde bu şekilde denerdim...
ben olaya sadece mitotik açıdan bakmıştım,evet buda önemli bir ayrntı ,bu yüzden ilk uygulama saatide önemli dedim yukarda ama epilasyonu takip eden ilk 3 gece detayınında altını çizmek isterim,bahsettiğim özellikler üzere...
şimdi benim şöyle bir planım var,benim elimdeki epilixir bitince 2 ay ara vericem uygulamaya ,bakalım etkilenen bölgemde nasıl değişiklikler olacak,sonra yeni epilixir alıp 3 gün uygulama şeklinde kullanıcam,miktar olarak sadece gördüğünüz gibi 1 uygulama fazla olmuş olacak,çok birşey değişmeyecek kullanılan miktar adına,bu tamamen benim düşüncem,Deniz hanım ne der bilemiyorum ,nacizane yardımcı olmaya çalıştım
biliyorsunuz ben çok irdelerim herşeyi,ilgi alanma giren şeyler üzerine çok yoğunlaşırım,kafamdaki soru işaretleri bitene kadar yıllar geçsede araştırmadan vazgeçemiyorum,hasta ruhlumuyum neyim :))
arkadaşlar epilixsir kullanıpta sonuç alan ve alamayan arkadaşlar lütfen yorumlaraınızı paylaşırmısınz.bende almayı düşünüyorum.bu tüyler yüzünden sokağa çıkamaz oldum.hele batık çıkması yokmu deli ediyor insanı.sizden ricam ALLAH RIZASI İÇİN ALAN VARSA epilixsir i deneyimlerini ve sonucunu yazsın.
benim merak ettigim bişi var ilk kullanıcılar neden yorumlarını artık başlatmıyor bence ilk sayfada gayet düzenli açıklamalar yapılmış onlar devam etmeli bence ayrıca epilixir e ara verip kalıcı mi kılların çıkmaması bakan birisi yok mu?
sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
toplam 18 seans ,ortalama 3 haftada bir,tavsiye edildiği gibi uyguladım
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.
size kolaylıklar dilerim..
sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
toplam 18 seans ,ortalama 3 haftada bir,tavsiye edildiği gibi uyguladım
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.
size kolaylıklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?