- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.901
ben bıoder kullanırken tüylerimde incelmeler başlamıştı.sonra bioderı bıraktım ve epılıxır aldım.bütün kurallarına dikkat ederek kullandım(koltukaltımda)ama tüyler inanılmaz koyu sert çıkmaya başladı ve epılasyon sırasında inanılmaz acımaya başladı.bıraktım..şimdi limon suyu kullanıyorum en etkilisi
gerçekten mi canım ?
limon suyu,denemekte fayda var..
bioder benimkileri de bayağı inceltti valla..
slm kızlar
pazartesi ilk seansımı yaptım bikini,koltukaltı,bacaklar
bikini ve koltukaltına uygulama yaparken çok dikkat ettim ama sanırım bacaklara okadar özen göstermedim eyvahedigeldismile
sürerken cildim hemen emdi,hafif bir kuruma oldu seans sonrası ama öyle aşırı bişey değildi
inşallah işe yarar bu arada ben geçen sayfaları okudum ama cvp verildiğini göremedim :sinifsinif:
ben 100ml olan şişeden aldım nasıl saklanması gerektiğine dair bişey yazmıyordu bilen yokmu nerde nasıl sıcaklıkta saklıcam boşa gitmesin çok üzülürüm senağlama
güneş ışığından uzak ve kapalı karanlık dolapta muhafaza etmek gerekiyomuş
canlarım bende alacam epilixiri.yalnız tek sorum şu:kokusu nasıl rahatsız edici bi kokusu varmı?astım hastasının rahatsız olmayacağı bir koku ise alacam[/QUObende alacağım araştırmalarım sonucu kokusuzmuş
canlarım bende alacam epilixiri.yalnız tek sorum şu:kokusu nasıl rahatsız edici bi kokusu varmı?astım hastasının rahatsız olmayacağı bir koku ise alacam[/QUObende alacağım araştırmalarım sonucu kokusuzmuş
deneyip banada biligi verirmisin faydası oluyomu olmuyomu çok kafam karışık
çenebaz bu ixiri kullananlar nerden temin ediyorlar. ben yeniyim de pek anlamadım olayı. sanırım siz yetkilisiniz. cvblardan öle bi sonuç çıkardım.CADIARZU biraz bilgi verebilir misiniz. ... tşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?