Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben kullanıyorum. normal ağda ile aldırıyorsun. 3gün, günde 3 kere sürüyorsun. alınan bölgeye ağdadan sonra hiç bir şey sürülmemiş olması lazım. sir agda bu yüzden önerilmiyormuş. nedeni ise açılan gözeneklerin ilk epilixiri sürüp emilimini sağlamak. bendeki durum kıllar gerçekten cok azaldı. hatta güçsüz olması yüzünden, o acıyı hissetmiyorum. köklü olmadıgı için kolay ve acısız, az oldugu için hemen bitiyor

canlarım bende alacam epilixiri.yalnız tek sorum şu:kokusu nasıl rahatsız edici bi kokusu varmı?astım hastasının rahatsız olmayacağı bir koku ise alacam

ya bu bi tek bende mi işe yaramıyor anlamadım
harizan ayından beri kullanıyorum burda okudugum yorumlardan ve diğer forumlardan bi hırsla internetten sipariş verdim hemen uyguladım ama hala bende tık yok kaç ay oldu şişe yarıdan az kaldı, iş güç dolayısıyla süper uyamadım 3 günde 8 saat aralıklı kullanmaya ama koltuk atım için hep uyguladım, kuraşına da dikkat ettim, zaten uzuuun zamandır koltuk altımı makinayla alırım, onu da yaptım hala bende ne seyrelme var ne de geç çıkma
epilixirin kendi sitesine de yorum yazdım ama geri dönüş olmadı, bakalım şişe bitsin ne olacak çok üzülüorum neden bende işe yaramadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ben bıoder kullanırken tüylerimde incelmeler başlamıştı.sonra bioderı bıraktım ve epılıxır aldım.bütün kurallarına dikkat ederek kullandım(koltukaltımda)ama tüyler inanılmaz koyu sert çıkmaya başladı ve epılasyon sırasında inanılmaz acımaya başladı.bıraktım..şimdi limon suyu kullanıyorum en etkilisi

gerçekten mi canım ?
limon suyu,denemekte fayda var..
bioder benimkileri de bayağı inceltti valla..

eczane dışında satılan hiçbir şeye güvenemiyorum, genital bölge ve koltuk altında etkili demişsiniz ama ben sadece sirle aldığım halde o bölgeler çok azaldı, ama bioder kullandığım halde bacaklarım fazla azalmadı, bunu da almaya cesaret edemiyorum çok pahalı ya işe yaramazsa

kokusu rahatsız edici bir koku değil. bazı kişilerin kıl kökleri cok inatçı olurmuş. belki benim avantajım inatçı olmamasıydı bilmiyorum. ben kaç şişe bitirdim.bolca kullandım hatta...

hatta bazen ücretsiz numune dağıtıyorlar. bende pahalı diye düşündüm cesaret edemedim. çünki genelde fos cıkıyor. sonra dedim bu kadar cok bu ürüne güvenip bedava dagıtıyorlarsa, bir şey vardır kesin diyerek. bu numuneden başladım. baktım ki fark var. almaya devam ettim:)

ya arkadaşlar ben bugün eczaneden ethylchlorıde diye bi sprey aldım bunu bikini bölgeme ve alt tarafa uygulasam bişey olurmu?eczacı bikini bölgesi için ayrı emla krem verdi minicik bişey.

bende epilixiri ilk alanlardanım heralde
hatta 4. uygulamada sanki incelmişler gibi gelmişti arkadaşımada söylemiştim oda sipariş etti benden sonra ( büyük boyundan )
oda başladı ilk başlarda iyiyidi ama sonra hiç kullanmamışım gibi oldu ben eldivenle alıyordum yani kullanıma en uygun olanlardandım
arkadaşta öyle
arkadaşta iyi geleceğine hem acısı artmış hemde siyahlaşmıştı tüyleri
4 ten sonra bıraktı bana verdi
benim bir şişe bitti baktım bişeye yaramıyor bıraktım ama arkadaşımda etkisi kötü olmuştu
yani buda fos çıktı boşuna okadar para veriyoruz bu umut tüccarlığı değilde ne allah aşkına
yok herkes aynı değil falan filan
kardeşim herkese iyi gelmeyecek şeyi neden satıyorsunuz yada şunlara iyi gelmez demiyosunuz
neyse alıcak olanlar iyi düüşünsün tabiki karar sizin....

güneş ışığından uzak ve kapalı karanlık dolapta muhafaza etmek gerekiyomuş

kokusu lavanta ve nane esansı karışımı ki zaten içeriğindede belirtmişler,rahatsız edici bi kokusu yok,bu kokuların astım hastalarını rahatsız edeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…