- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.821
çenebaz canım deniz hanımla görüşürsen sorarmısın hormonsal durumlarda extra yapılması gereken bişe varmıymış. ben düzenli doktora gidiyorum hatta değerler normalleşti ve doktora tüy azaltıcı ürün kullana bilirmiyim edim etkisi olurmu diye o da olur kullana bilirsin dedi hormonlar iyi şidilik diyor.
yardımcı olabirsen sevinirim ben mail attım ama ses yok onun için a.s.
mrb kızlar oncellikle nasıl gıdıyor :) ben epilixirde 9.seansımı yapıyorum sonuclar ılk zamanlardaki gbi diil ama ben hala umutluyum bacak ıcın ozellıkle :) fakat benım sorum beany yada fikri olanlar için bikini bölgesini ben 1hafta sureyle alıyorum uzamasın die baya fark ettı ama batık ve sivilceler çok cıkıo bu sık aldıgım için mi acaba? herhangi bir önerisi olan var mı kese harıcınde cunku onu uyguluyorum zaten ??
batık oluşumunun sebebi bence kesinlikle haftada bir aldığın için
yanlız dikkatimi çeken 1 haftada hemen uzuyormu bikini bölgesindeki kılların,eğer öyleyse çok hızlı uzuyor..
bence sık aralıklarla epilsyon yapmak istiyorsan 15 günde bir yap ,batıklarıda eşeleyip deşeleme,kalıcı iz kalır sonra,özellikle bikini bölgesinin cilt özelliği çok hassastır ,kalıcı izlere müsait bir bölge hazel....
küçük yaşımdan beri gelen bu tüy derdimden gerçekten bıktım artık. lazer epilasyon dısında hersey denedim ama fayda etmiyor :çok üzgünüm: lazer epilasyon fiyatları el yakıyor :1no2: benim gibi tüyleri hem köklü ve kalın hemde 1 hafta içinde hemen cıkmaya başlayan bayanlar bu ürünü kullandımı? faydasını gördünüz mü? eğer gördüyseniz ne kadar zamanda gördünüz? Artık iyice depresyona girmeye başladım( bu tüy yüzünden kısa kollu giymeye utanır oldum. ne kapri giyebiliyorum ne de denize girebiliyorum. kafayı yicem artık kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?