• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Arkadaşlar,bugün Deniz hanımdan mail geldi,bendeki bölgesel etkilenme farklılığını kişiden kişiye etkinin değişmesi olarak değerlendiriyor ,bu arada bıyık bölgemdeki etkiyi paylaşmayı unutmuşum,Deniz hanım hatırlattı sağolsun,ben küçük bölge olduğundan dikkatimden kaçmış,epeydirde bıyıklarımla oynamıyordum:)bu yüzden olsa gerek atlamışım bu bölgedeki gözlemlerimi aktarmayı,bıyık bölgeme diğer bölgelerim kadar epilixir uygulaması yapmamıştım,ortalama 40 günde bir kıllar gün yüzüne çıkmaya başlıyordu,şimdi 2 aya yakın sürede uzuyor,dikkat çekmiyor artık bıyık bölgesi kılları,epilixirin en çok etki ettiği bölge bacaktan sonra bıyık oldu diyebilirim kısaca..
.....
ecetuana59 un dediğ gibi epilixir uygulama süresi uzatılmalı gibi geliyor banada,kıllar kökten alındıktan itibaren immun sistem 72 saatte doku reddi oluşmaması için aktif şekilde çalışmaya başlıyor,bu yüzden 72 saatte özellikle gece uygulanmalı diye düşünüyorum,çünki gece vücut tamiratta oluyor ,bunu baskılamak için kıllar kökten alındıktan sonra ilk uygulama hemen diğer uygulamar ilk üç gün gece olmak üzere 4 kez uygulanmalı gibi geliyor bana,çok araştırdım böyle bir kanıya vardım,hiç bu şekilde denemedim,zaten elimdeki epilixir mikltarıda azaldı ,başlarda bu olayı keşfetmiş olsaydım kesinlikle en azından koltuk altı ve bikini bölgemde bu şekilde denerdim...
ben olaya sadece mitotik açıdan bakmıştım,evet buda önemli bir ayrntı ,bu yüzden ilk uygulama saatide önemli dedim yukarda ama epilasyonu takip eden ilk 3 gece detayınında altını çizmek isterim,bahsettiğim özellikler üzere...
şimdi benim şöyle bir planım var,benim elimdeki epilixir bitince 2 ay ara vericem uygulamaya ,bakalım etkilenen bölgemde nasıl değişiklikler olacak,sonra yeni epilixir alıp 3 gün uygulama şeklinde kullanıcam,miktar olarak sadece gördüğünüz gibi 1 uygulama fazla olmuş olacak,çok birşey değişmeyecek kullanılan miktar adına,bu tamamen benim düşüncem,Deniz hanım ne der bilemiyorum ,nacizane yardımcı olmaya çalıştım
biliyorsunuz ben çok irdelerim herşeyi,ilgi alanma giren şeyler üzerine çok yoğunlaşırım,kafamdaki soru işaretleri bitene kadar yıllar geçsede araştırmadan vazgeçemiyorum,hasta ruhlumuyum neyim :))

Son düzenleme:
arkadaşlar epilixsir kullanıpta sonuç alan ve alamayan arkadaşlar lütfen yorumlaraınızı paylaşırmısınz.bende almayı düşünüyorum.bu tüyler yüzünden sokağa çıkamaz oldum.hele batık çıkması yokmu deli ediyor insanı.sizden ricam ALLAH RIZASI İÇİN ALAN VARSA epilixsir i deneyimlerini ve sonucunu yazsın.

benim merak ettigim bişi var ilk kullanıcılar neden yorumlarını artık başlatmıyor bence ilk sayfada gayet düzenli açıklamalar yapılmış onlar devam etmeli bence ayrıca epilixir e ara verip kalıcı mi kılların çıkmaması bakan birisi yok mu?

peppermint essansiyel yağı demiş bu nane yağı demek. lavanta da bir nane türüdür. bunu almaya alternatif olarak nane ve lavanta yağlarının sürülmesinin de etki edeceğini düşünüyorum.

Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.
ıçindekiler;Guava sakız formasyonu alkolde ekstraktı,Aloe Vera,Yulaf sütü,Baz krem,GSe gliserinde ekstraktı,Peppermint Esansiyal Yağı,Lavanta Esansiyal yağı ve Su.
Çözücü olarak kullanılan sıvılar,raf ömrü kazandırmak için eklenen stabilizatörler yine doğal kökenli olup hiçbir şekilde kimyasal içermemekte,elde edildiği saflığıyla kullanıma sunulmaktadır.Tam anlamıyla doğal bir ürün oluşundan dolayı yan etkisi yoktur,allerjik reaksiyona sebep olmaz.

sür kullan bakalım bi etkisi olacakmı:)
her ilacın yada kozmetik ürünün ana bir etken maddesi vardır.
burdaki esansiyel yağlar büyük ihtimalle koku verme cildi ferahlatma vb.gibi etkilerinden dolayı kullanılmış olmalı.ayrıca hiç bir ürünün asıl etken maddesi,kısacası formülü ürün bilgisinde bulunmaz,patentle koruma altına almakta ,üreticiler için bu sebeple önemlidir.
yanlız yanlış bilmiyorsam üretici ürün içeriğindeki bazı aktifleri belirtmek zorundadır,emülgatörler,koruyucular vs....hani bazı ürünlrin içeriğinde birsürü yabancı kimyasallardan bahsedilirya,onlar işte katkı maddeleri falan...bi ilaçlarda etken madde yazar,kozmetik ilaç kapsamında olmadığından genellikle yazmaz...
ürünün mucidi okadar emek verip kafa patlatmış sonuçta ,yoksa önüne gelen aynısı yapıp piyasaya sürmeye kalkışırdı değilmi?aynı karınca yumurtası yağının bolca benzerlerinin olduğu gibi....

ben denedim az bence etkisi oldu. ayrıca nane ve lavanta östrojeniktir ve erkeklik hormonunu azaltır. o yüzden. sırf koku olsun diye koymamışlardır. ozaman gül de koyabilirlerdi.

yanlız dikkat etmediğin birşey var,esansiyel yağ diyor,esansiyel yağında bahsettiğin o ostrogenic etkiler çok aktif değil,yani her bitkiden her ayrı madde farklı şekilde elde ediliyor,neyse ben bildiklerimi paylaşayım dedim,kıllarla tezat bi ilişkisi yoktur muhtemelen ama asıl görevi üstlenmediğine eminim.
herkes dileğini deneyebilir,tekrar epilixir yetkilisi deniz hanımı tebrik ediyorum,ama kimine göre kalıcı kimine göre kısmen etkili bir ürün fikrimce,bayanların bu derdine bi nebzede olsa çare olmuş olması sevindirici...
östrojen etkili bitkileri yan tedavi olarak tüketmek istiyorsanda uygun dozlarda alınımının bi sakıncası olmasa gerek,farklı başlıklarda yazdığın nane ve maydanoz örneği gibi...
selametle...

arkadaşlar birde ben iki gün falan sürüyorum. 48 saaattte 6 kere. hatta bazen daha fazla.böyle yapmaya başlayı beri daha etkili oldu.

hımm... ilginç bilmiyorumkismile

Arkadaşlar,bugün Deniz hanımdan mail geldi,bendeki bölgesel etkilenme farklılığını kişiden kişiye etkinin değişmesi olarak değerlendiriyor ,bu arada bıyık bölgemdeki etkiyi paylaşmayı unutmuşum,Deniz hanım hatırlattı sağolsun,ben küçük bölge olduğundan dikkatimden kaçmış,epeydirde bıyıklarımla oynamıyordum:)bu yüzden olsa gerek atlamışım bu bölgedeki gözlemlerimi aktarmayı,bıyık bölgeme diğer bölgelerim kadar epilixir uygulaması yapmamıştım,ortalama 40 günde bir kıllar gün yüzüne çıkmaya başlıyordu,şimdi 2 aya yakın sürede uzuyor,dikkat çekmiyor artık bıyık bölgesi kılları,epilixirin en çok etki ettiği bölge bacaktan sonra bıyık oldu diyebilirim kısaca..
.....
ecetuana59 un dediğ gibi epilixir uygulama süresi uzatılmalı gibi geliyor banada,kıllar kökten alındıktan itibaren immun sistem 72 saatte doku reddi oluşmaması için aktif şekilde çalışmaya başlıyor,bu yüzden 72 saatte özellikle gece uygulanmalı diye düşünüyorum,çünki gece vücut tamiratta oluyor ,bunu baskılamak için kıllar kökten alındıktan sonra ilk uygulama hemen diğer uygulamar ilk üç gün gece olmak üzere 4 kez uygulanmalı gibi geliyor bana,çok araştırdım böyle bir kanıya vardım,hiç bu şekilde denemedim,zaten elimdeki epilixir mikltarıda azaldı ,başlarda bu olayı keşfetmiş olsaydım kesinlikle en azından koltuk altı ve bikini bölgemde bu şekilde denerdim...
ben olaya sadece mitotik açıdan bakmıştım,evet buda önemli bir ayrntı ,bu yüzden ilk uygulama saatide önemli dedim yukarda ama epilasyonu takip eden ilk 3 gece detayınında altını çizmek isterim,bahsettiğim özellikler üzere...
şimdi benim şöyle bir planım var,benim elimdeki epilixir bitince 2 ay ara vericem uygulamaya ,bakalım etkilenen bölgemde nasıl değişiklikler olacak,sonra yeni epilixir alıp 3 gün uygulama şeklinde kullanıcam,miktar olarak sadece gördüğünüz gibi 1 uygulama fazla olmuş olacak,çok birşey değişmeyecek kullanılan miktar adına,bu tamamen benim düşüncem,Deniz hanım ne der bilemiyorum ,nacizane yardımcı olmaya çalıştım
biliyorsunuz ben çok irdelerim herşeyi,ilgi alanma giren şeyler üzerine çok yoğunlaşırım,kafamdaki soru işaretleri bitene kadar yıllar geçsede araştırmadan vazgeçemiyorum,hasta ruhlumuyum neyim :))

Canım ne hasta ruhu, ne güzel enerjin var incelemeye araştırmaya olumunekankayizsmile
O şekilde daha faydalı olduğunu düşünürsen bizi de bilgilendir.
Daha etkili olursa belki ben de öyle uygularım bundan sonra delikafadulden

arkadaşlar epilixsir kullanıpta sonuç alan ve alamayan arkadaşlar lütfen yorumlaraınızı paylaşırmısınz.bende almayı düşünüyorum.bu tüyler yüzünden sokağa çıkamaz oldum.hele batık çıkması yokmu deli ediyor insanı.sizden ricam ALLAH RIZASI İÇİN ALAN VARSA epilixsir i deneyimlerini ve sonucunu yazsın.

benim merak ettigim bişi var ilk kullanıcılar neden yorumlarını artık başlatmıyor bence ilk sayfada gayet düzenli açıklamalar yapılmış onlar devam etmeli bence ayrıca epilixir e ara verip kalıcı mi kılların çıkmaması bakan birisi yok mu?

Kızlar, her şeyde olduğu gibi bunda da sonuna kadar gelemedi herkes.
Kimisi çabuk pes etti, kimisi çok sık uygulayamıyor.
Ama sürekli yazanlarımız da var.
Ben de takipteyim, seans yaptıkça sonuçları yazıyorum da...
Bırakmaya da niyetim yok açıkçası, 8-10 seans diye kısıtlamıyorum da kendimi.
Zaten daha 8 seansa da gelmedim, çünkü zaten geç çıkan tüylerim şimdi gerçekten iyice gecikmeli geliyor.
Ben de tadını çıkarıyorum bu durumun :dance:

epilixsir im dün geldi.bende kullanmaya başlıcam hadi hayırlısı diyorum.ama ben başka bi siteden istedim.sizin istediğiniz siteden yoğunluk yaşanıyor die msj geldi bende o siteye msj yazdım böle bir site var ordan isteyebilirmiyim size ait olduğnu söylüyor yanıt ewet doğru o sitede bize ait gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz die bi msj gelince epilixir die dediğim o siteden telefonla arayıp istedim ürünü kargo parası ile 50 tl gelmiş oldu 20 lik

Güle güle kullan dilaracım ama
epilixir veya hollyherbs sitesi dışında satış yapılmıyor, bunların dışında bir siteyse hemen Deniz hanıma sorayım canım fisfisfis

epilixir sayesınde suan tüylerimden kurtuldum dien arkadaslar var mı ? Almayı dusunuyorum fakat yorumlar azalmıs ilk kullanımlardan sonra .. düzenli kullanan arkadaslarımız halen mevcut ise lütfen bilgi versinler ...

sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
toplam 18 seans ,ortalama 3 haftada bir,tavsiye edildiği gibi uyguladım
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.
size kolaylıklar dilerim..

Ben düzenli kullanıyorum şekerler, fakat yeteri kadar seansa ulaşamadım henüz.
Değişiklik gördükçe iletiyorum burdan.
Umarım herkeste işe yarar, Beany'cim üzüldüm senin adına :(

sanıyorum bu forumda en uzun süre kullanan benim,epilixirinde ilk kullanıcılarındanım yanılmıyorsam.
alt bacak,bikini bölgesi,koltuk altı bölgesine aralıksız 18 seans,bıyık bölgesinede net hatırlamıyorum ama maximum 4-5 seans yapmışımdır.
alt bacak ve bıyık bölgesi dışında sıfır etki odu diyebilirim ,alt bacak ve bıyık fena değil,ama bitecek gibide görünmüyor,az seans değil 18 seansta hani ,açıkçası ben daha fazla etki görmeyi umuyordum
bu gidişler büyük ihtimalle elimde kalan son miktarlarda bitince kullanmaya devam etmeyeceğim ,elimdekide ya bi seans daha yeter yada 2 seans anca...epilixirle olan serüvenimin sonuna geldim sayılır.
nasıl bir üründür epilxiir diye sorarsanız bana,evet başarısız bir ürün değil,en azından piyasadaki kıl azaltıcılar gibi aylar snra etkisini anlamıyor ilk seanslarda anlıyorsunuz ama bana öyle geliyorki epilixirde kalıcı çözüm sunmuyor...boşluklarda ilerleyen aylarda geri doluyor kılla geri,çok fazla dikkat ediyorum ,her türlü gelişmeye ama üzgünüm ben beklediğim sonucu alamadım.

amanın pek üzüldüm walla.:sinifsinif:
demek işe yaramıyor diyorsun..boshayallersmile

arkadaşlar geçen epilixirm geldi ilk seansımı bir hafta oluyor yapalı malum bi ilaç var akne ilaçı onu kullanıyorsum yüzüm hep soyuldu ağdadan dolayı yanıklar oluşştu su topladı hatta ama pes etmedim.o yaraların üzerine bile sürdüm yüzümde.bugün 6.gün şimdiye cene bölgemde çoktaaaan çıkması gereken tüyler daha çıkamadı.batıklar bile gitti resmen.valla gözlerime inanamıyorum.arkadaşlar bu ilaç bitiyordur inanıyorum artık şayet eğer bi hormon bozukluğumuz varsa tedavi edilmediyi sürece öldürdüğümüz kıl kökleri tekrardan hücreler yeniler bence.ben epilasyon yaptırmıştım 5 sene önce hiç bir faydasını görmemiştim.epilexiride bu siteden duymuştum.artık başka çare olmayında denemekte fayda var düşündüm ve doğruda düşünmüşüm.şayet kıllar son bulursa birde en sonunda çıkmamak üzre gerçekten bir mucize ile olacak

slm kızlar uzun bir ardan sonra geldim nihayet.nasılsınız bakalımmm.
epilixiri tam iki ay önce yüzüme uygulamıştım geç çıktılar kaş ve bıyık hariç tabiii,ama benim gözlemlerim sonucu olumlu diye bilirim.bir sefer kulanıp iki ay beklemem yanlış biliyorum ama aldığım tüyler eski haline gelinceye kadar bekledimhepsi bi çıksın hele ne halde olacaklar dedim.benim en muzdarip olduğum bölge şu şakaklardan aşağı kulak önlerinde olan bölge (umarım anlata bilmişimdiryerimseniben) ve çene altı tüylerim hoş onlar biraz kıl haline gelmişlerdi ve çok sertlerdi.
nihayet o siyah sert kıllardan çoğu yok delikafadulden harika birsey inanamadım yaaa ama dah ince olanlar çıktı sanki daha koyu ve kalın tüykere daha etki etmiş....
umarım artık çıkmaz. ikinci kullandığım bölgede koltuk altı oldu marttın başıydı ve hala alınacak halde değiller şu meşhur para para boşlukları hep merak etmiştim şükür o boşluklarıda gördüm ve inanın çook mutluyum hihoyyyt
bundan sonra aralıkları uzatmadan rahatlıkla yapabilirim işe yaradığını gördüm inşaallah devamıda gelir hepimiz fayda görürüz.
gelimeleri yine yazarım kızlar görüşmek üzere.

Dilara, hayatbenim çok sevindim haberlerinize, umarım hep olumlu sonuçlar alırsınız opuyorumnanaktan
Gördüğünüz gibi olumlu sonuçlar da olumsuz sonuçlar da var bayanlar, ne diyelim hepimize yarasın inşallah kaydirigubbakcemile5

T.ederim cnm verdiin bilgiler için ...

Back