- 3 Temmuz 2019
- 32
- 30
- 3
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Ben gittiğim yer için çok pişmanım. Doğru düzgün araştırma yapmadan gittim. Fiyatı uygun ama 20 seansın 11ini gitmeme rağmen hiçbir fayda göremedim. Hormon bozukluğum da var onun etkisi de olabilir.Benim gittiğim merkezde jel kullanmıyorladı.
Tabi dokulenler birdaha cikmiyor. Hepsi dokulunce ayda bir yine uygulamak gerekiyormusDüzenli yaptığında sürekli pürüzsüz ama değil mi
Canim nasil yapiyosun ayrintili anlatir misin 5. Derecede yapmazsam pek olmuyor maalesef ozel bolgem hala yarisi duruyor acidigi icin atliyorum sanki bende deneyeyim iyi geliyorsaYapılıyor ama biraz can yakıyor :) ben soğuk press uygulayıp öyle yapıyorum özel yerlerde
RemingtonAradım konu marka modeli ne?
5. Seviyede yapıyorum ama özel bolge acıyor evet ve komple zaten bitmiyorCanim nasil yapiyosun ayrintili anlatir misin 5. Derecede yapmazsam pek olmuyor maalesef ozel bolgem hala yarisi duruyor acidigi icin atliyorum sanki bende deneyeyim iyi geliyorsa
Ben ozel bolge haric tamamen tertemiz oldum ama ozel.bolge o kadar olmadi ordan da aciyip korktugum icin atladigimi dusunuyorum senin secenek ise yarar insallah5. Seviyede yapıyorum ama özel bolge acıyor evet ve komple zaten bitmiyordüzenli yaparsan temiz oluyorsun ben şu mavi vıcık buzlar varya onu havluya sarip yapacağım bolgeye tutuyorum bir müddet sonra yapiyorum öyle öyle devam ediyorum acimiyor
norhtx diye mi yaziliyor du cihazin uzerinde oyle bisey buz baslikHangi lazere gittiniz markasi ,cesidi ne ?
benim bikini bölgesi batık doluydu kanamis gibi duruyordu öyleki vucut fondoteni kullanmak zorunda kaliyordum simdi tertemiz bembeyaz demek ki bi etkisi oluyor ama yaptirdigim yer batiklar zamanla gecer diyorduBatıkları tamamen geçiriyor mu lazer? Bende de batık var baya bir ama bazıları baya derinde onlara da etki ediyor mu acaba?
Şimdi gitsem güzellik merkezine sorsam kesin evet falan diyecekler o yüzden direk kullanıcı yorumu almak istedim
valla hijyen konusunda zayiflar yani ben hic görmedim o alet basliklarini sildiklerini temizlediklerini her gelene yapiyorlar ancak soyle bisi düsünüyorum basligin tene temas eden kismi cok cok sicak oluyor acaba mikrobu öldürüyor mu?Hijyen konusunda ne diyorsun, bu konu da kafama takılmaya başladı son zamanlarda.
Buz lazer mi yaninorhtx diye mi yaziliyor du cihazin uzerinde oyle bisey buz baslik
evet uzerinde oyle yaziyorBuz lazer mi yani
Ben de gittim 16 seans ama pek faydasi olmadi kokleri hala duruyor seyreldi cok az odaevet uzerinde oyle yaziyor
Bendemi alsam mune abla beni bamlıycak ama hüsnü gibi kadınım heryerim kılllEv tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim
Philips lumea kullaniyorum yazabiliyoruz onu benim konum bile var
derecesini mi düşük tuttular acaba çünkü bazen agri hissi yanma hissi olmasin diye dereceyi dusuruyorlar ama guclu atislar olmuyor bosa zaman kaybi oluyor mesela benim girdigim makina maksimum 30 derece ise ben 25 te yaptiriyorum cok aciyor ama dayaniyorum etkisi de cok oluyorBen de gittim 16 seans ama pek faydasi olmadi kokleri hala duruyor seyreldi cok az oda
Bende öyle yapmaliyim. Yeni kullanmaya basladim, orada dusuk atim yapabiliyorum yapabildiğim kadarYapılıyor ama biraz can yakıyor :) ben soğuk press uygulayıp öyle yapıyorum özel yerlerde
Hangi marka acaba?Bende ev tipi kullanıyorum ve çok memnunum her bölge için özel başlığı var ve evde rahatlıkla uygulayabilirsiniz baya azaldı benim de.
Remington lpl 6750Hangi marka acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?