- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Bıraktığın an tekrar çıkıyor yorumlarını okudum. Muhtemelen aynı aletten bahsediyoruz :) Doğru mu bu?Ben ev tipi bir markanın aletini kullanıyorum ve çok memnunum. Şu an hamile olduğum için kullanmaya ara verdim ama daha sonra tekrar kullanacağım.
Benim bayağı azaldı, eskisine göre çok fark var.Bıraktığın an tekrar çıkıyor yorumlarını okudum. Muhtemelen aynı aletten bahsediyoruz :) Doğru mu bu?
İsmi ne canım bende almak istiyorum ama cevrem de genel de memnunsuzBenim bayağı azaldı, eskisine göre çok fark var.
Özelden yazayım reklama girmesin.İsmi ne canım bende almak istiyorum ama cevrem de genel de memnunsuz
Güzellik merkezlerinde yabancı insanlar vs. Aslında bu kararsızlığın temelinde bu yatıyor.Bende ev tipi kullanıyorum ve çok memnunum her bölge için özel başlığı var ve evde rahatlıkla uygulayabilirsiniz baya azaldı benim de.
Tamam canım teşekkür ederimÖzelden yazayım reklama girmesin.
Sanırım aynı markadan bahsediyoruz hepimiz.Tamam canım teşekkür ederim
2 ürün var araştırdığ biri 1.500 civarı diyeri 2 bin bilmiyorum şuan kararsızım yada ise yaramaz diye korkuyorumSanırım aynı markadan bahsediyoruz hepimiz.
Benim bir de kistim var nurtopu gibi :) O da tüylenme yapıyor haliyle. Ama bunu duymak beni rahatlattı.Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim
Philips lumea kullaniyorum yazabiliyoruz onu benim konum bile var
Evdekiler uyutuyo diyolar ama, ne kadar zamandır kullanmıyorsunuz.Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim
Evet öyle ama çook uzun süre çikmıyor belli bir düzende kullandıysanız benim bacaklarda mesela aylardır kullanmiyorum en son jilet yapmiştım genede yüzde 70 yerinde çıkmiyor duzenli yapsan zaten kıl falan göremiyorsunEvdekiler uyutuyo diyolar ama, ne kadar zamandır kullanmıyorsunuz.
Ben de memnunum,anneminkini kullanıyorum arada fakat tekrar çıkacak diye endişeleniyorum
Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim
Ben de çok çektim tamamen de kurtulmuş sayılmam. O uykulardan hiiiç uyanmazlar inşallahEvet öyle ama çook uzun süre çikmıyor belli bir düzende kullandıysanız benim bacaklarda mesela aylardır kullanmiyorum en son jilet yapmiştım genede yüzde 70 yerinde çıkmiyor duzenli yapsan zaten kıl falan göremiyorsunyıllarca kıl derdi çektiğim icin bence simdi ben bildiğin kılsızım ve cok rahatım
Bana da atar misiniz markayı rica etsemSanırım aynı markadan bahsediyoruz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?